Atılan bir trident umutsuzluğa düşer mi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Cleo Zieme
Puan: 5/5(4 oy)

Yani eğer trident yerdeyse hareket etmiyorsa, ben parçaların içinde değilsem (BEDROCK) Bir eşya, mafya düşmeleri veya başka bir nedenle çağrıldığında, 5 dakika sonra despawn olacak , ve oluşturma mesafesinin dışındaki parçalardaki öğeler de umutsuzluğa kapılır.

Atılan tridentler Despawn ana kayası mı?

MCPE-143218 Atılan Tridentler kısa bir süre sonra kayboluyor . MCPE-144668 trident, fırlatıldıktan sonra umutsuzluğa düşer. ... Bir trident atıp orada bırakırsam sonunda yok olur.

Trident'im bir trident katilinde Despawn olacak mı?

Üç dişli bir katile sahip mafya çiftliği oyuncu alanı terk ettikten sonra tridentler umutsuzluğa kapıldı .

Atılan tridentler kaybolur mu?

Bir oyuncu tarafından fırlatılan bir zıpkın başka bir çeteye veya varlığa çarptığında, tamamen ortadan kaybolur. . Tipik davranış, trident'in çarptığı mafyadan tekrar alınmak üzere sıçraması veya Sadakat ile büyülenmişse onu atan oyuncuya geri dönmesidir.

Trident'im Minecraft nereye gitti?

Minecraft Forumları

Başlık hemen hemen her şeyi özetliyor. Sadakat trident'i hazırlıksız dahil olmak üzere herhangi bir envanter yuvasından atılırsa, geri dönene kadar envanterinizden kaybolacak , envanterinizde nereye gideceğinize karar verirken herhangi bir temel öğe gibi davranacağı zaman.

1.17.30 Minecraft Bedrock güncellemesi Trident Killers'ı kırıyor. Tridentler umutsuzluğa kapılır ve sonsuza dek kaybolur

34 ilgili soru bulundu

Minecraft'taki tridentler Despawn olabilir mi?

1, hayatta kalma modunda atıldığında tridentler umutsuzluğa kapılır. 1.13'te, umutsuzluğa kapılmadılar (ancak MC-125834 nedeniyle görsel olarak ortadan kayboldu).

Büyülü tridentler Despawn mı?

Daha yüksek büyü seviyeleri, daha kısa iyileşme süreleriyle sonuçlanır. Java Sürümünde, Sadakat ile büyülenmiş bir trident'i boşluğa atmak onu yok eder , Bedrock Edition'da ise oyuncuya geri döner.

Üç dişli bir ana kayaya keskinlik koyabilir misin?

Trident yalnızca özel büyüleriyle, Tamir Etme, Kırılmama ve Kaybolmanın Laneti ile büyülenebilir. . ... MacchuPicchu'nun önerdiği gibi, diğer hasar arttırıcı büyüleri ele almanın en mantıklı yolu, trident için keskinlik sağlamak olabilir, ancak BoA ve Smite olmamalıdır.

Netherite trident var mı?

Tüm netherite araçları gibi, bir netherite trident +1 hasar %33 daha fazla dayanıklılık, daha büyüleyici olma ve ateş veya lav tarafından yok edilmeme. ...


Trident'lerin Despawn'a ulaşması ne kadar sürer?

Bir yüzeye atılan ve sıkışan tridentler, daha sonra umutsuzluğa düşecekler. bir dakika . Yapraklar, bir kütüğe veya başka yapraklara bağlı değilse, ancak orijinal olarak bir Ağaca bağlıysa umutsuzluğa düşer.

Prismarine ile bir trident onarabilir misin?

Tridents tamir edilebilir bir örs Prizmarin Parçaları ile.

Sadakat ve Riptide aynı trident üzerinde olabilir mi?

Sadakat ve Dalgalanma birbirini dışlar . İkisi komutlar aracılığıyla birleştirilirse, Riptide normal şekilde çalışmaya devam eder ancak trident artık fırlatılamaz.

Üçgenime ne isim vermeliyim?

Mitolojiden Gerçek Trident İsimleri

  • Bernadette, Aquaman'in tridentinin adıydı.
  • Altın Trident, Poseidon tarafından kullanıldı.
  • Altın Dirgen, Triton tarafından kullanıldı.
  • Oceanus'un Trident'i Oceanus tarafından kullanıldı.
  • Pinax'ın Trident'i Amphitrite tarafından kullanıldı.
  • Neptün'ün Trident'i Neptün tarafından kullanıldı.


Boğulan birinin trident düşürme şansı nedir?

Suyun altında ilerleyin ve Boğulmuş adlı zombi çetelerini arayın. Bazen, bu adamlar ellerinde bir trident tutarak dünyaya gelirler, bu yüzden onları bir trident düşme şansı için yenmeniz yeterlidir, ancak bu şans çok küçüktür. %8.5 .

Bir trident'e yağma koyabilir misin?

Yağma, efsunlu eşyayı ana elde tutarken öldürmeleri etkiler, sadece efsunlu eşya ile yapılan öldürmeleri değil. ... Bu, Yağmalamanın, oyuncu Yağma öğesini elinde tutarken, ok veya trident toprakları.

Sadakat tridentleri kaybolabilir mi?

Sadakat Trident ortadan kayboldu fırlattıktan sonra bir eşya alırsanız .

Sadakat trident her zaman geri dönecek mi?

Sadakat büyüsü bir trident'e eklenebilir. Bu büyü ile senin trident, mızrak gibi fırlatıldığında otomatik olarak size geri dönecektir. . Büyüleyici bir masa veya örs kullanarak herhangi bir trident'e Sadakat büyüsü ekleyebilirsiniz. Ardından büyülü zıpkınları düşmanlarınıza atın ve her seferinde geri dönmesini izleyin.


Başka bir trident olmadan trident'i nasıl onarırsınız?

Trident'ler çok kullanışlıdır, ancak dayanıklılık azaldığında, başka bir trident'e veya onarıcı büyüye ihtiyacınız olduğu için onları onarmak zordur. Tridentleri onarabilmelisin prizma parçaları veya kristaller kullanarak bir örs içinde .

3 trident'i nasıl yağmalayabilirim?

Sen trident bir katil yarat ve yağmalayan bir 3 kılıcı tut . Hayatta kalmak için çalışır... Çok basit, sadece trident katilinizi açın ve ardından yağmalama 3 büyüsüne sahip bir kılıcı tutun.