Astrid'i skyrim'de kurtarabilir misin?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Thea Harris
Puan: 4.2/5(39 oy)

Vahşet Kılıcı ile öldürülmek ister, ama herhangi bir silahla öldürülebilir . Astrid'in ölümünden sonra, Dragonborn ve Nazir ve Babette de dahil olmak üzere kalan suikastçılar, Cicero'nun kaçtığı ve kurtulduğu takdirde hala bulunabileceği Şafak Yıldızı Tapınağı'na taşınır.

Dark Brotherhood Skyrim'i kurtarabilir misin?

Hayır , bu her zaman ne olursa olsun olur. Bu sonucu önlemek için yapabileceğiniz hiçbir şey yoktur.

Astrid'i nasıl hayata döndürebilirim?

Astrid, Dark Brotherhood'un bir parçası olarak öldü, bu yüzden çoktan ölmüş olacak. Onu ondan önce öldürmeye çalışırsan ölür hikayede o zaman aşağı inecek ve tekrar ayağa kalkacak çünkü öldürülemeyecek önemli bir karakter olarak kabul ediliyor.

Astrid'i diriltebilir misin?

Konsolu açın ve settage db02a 10 yazın. Ardından Terkedilmiş Kulübeye gidin ve girin; biri Astrid'i ölü bulacak. Konsolu açın, Astrid'e tıklayın ve tür diriltmek . ... Dirilişi tekrar edin ve tüm ölü Kardeşlik üyelerini takip edin.

Astrid'i öldürmek mi daha iyi yoksa?

Eğer sen Astrid'i öldür , Karanlık Kardeşliğin geri kalanını yok etmeyi içeren bir görev alırsınız. Sözleşmelerin herhangi birini veya tümünü öldürürseniz, Dark Brotherhood'a katılmak için bir görev alacaksınız. Hangisi daha eğlenceli geliyorsa veya karakterinizin ahlakı neye izin veriyorsa onu seçin.

Astrid'i Neden Öldürmelisiniz | Skyrim'deki En Zor Kararlar | Elder Scrolls Lore

33 ilgili soru bulundu

Hırsızlar loncasını yok edebilir misin?

hiçbirini öldüremezsin . Onları dizlerinin üzerine çökertmeye yetecek kadar hasar verebilirsin ama o kadar. Ölmeyecekler.

Katıldıktan sonra hala Karanlık Kardeşliği yok edebilir misin?

Hayır . Rehinelerden herhangi birini öldürdükten sonra Astrid ile konuştuğunuz an, DB npc'leri gerekli hale gelir.

Karanlık Kardeşliği yok etmeye değer mi?

Katıldıktan sonra herhangi bir noktada bunları silebilir misiniz, yoksa gerekli olarak mı işaretlendiler? O zamanlar onları yok etme . Tek faydası, eğer görev dizisini yapmayacaksanız, Skyrim'in etrafında sizi kovalayan tüm o suikastçıları görmeyeceksiniz. Bunun dışında, iyi bir hizip görev serisinin boşa gitmesidir.

Nazir'in sözleşmesi bitiyor mu?

Askerleri yendikten sonra, Dragonborn Nazir'e şunları söyler: sözleşme hala devam ediyor ve aile yaşıyor . Şaşıran Nazir, Babette ile birlikte Gece Ana ile Şafak Yıldızı Tapınağına taşınırken sözleşmeyi yerine getirmeyi söyler.

Hangisi daha iyi Thieves Guild veya Dark Brotherhood?

Açıkçası, Dark Brotherhood daha iyi ödüller ve zırh açısından (eski örtülü zırh ve Cicero'nun zırhı). Ödüller, hikaye ve zırh için her iki yolu da takip ediyorum. Her iki grubun zırhlarını karıştırmak bir operasyon seti oluşturabilir, ancak mesele bu değil. Sonuç olarak, Dark Brotherhood daha iyi.

Skyrim'de bir kadınla nasıl yatarsın?

Bu güçlendirmeye erişmek için Dragonborn'un bir eşi olması ve bir eve taşınmış olması gerekir. Bir evlilik evi seçildiğinde, oyuncu eşiyle orada buluşmak için çeşitli bir görev alacak. Görevi bitirmek için orada buluş. Biri daha sonra birlikte uyuyabilecek yatakta eşi evlilik evinde.

Dark Brotherhood'un sonsuza kadar bir sonu var mı?

Hayır asla bitmez . Bu parlak bir arayış. Az miktarda altın almak için haritanın bir tarafına gitmeniz, ardından rastgele oluşturulmuş ve isimsiz bir NPC'yi (yani 'güzel barbar') öldürmek için haritanın diğer tarafına gitmeniz söylenecek.

Karanlık Kardeşlik sonsuza kadar sonsuz mu?

The Dark Brotherhood Forever, The Elder Scrolls V: Skyrim'de bulunan bir görevdir. Bu bir radyan kendini süresiz olarak tekrarlayan arayış . Bu görev, 'Selam Sithis!' görevinin tamamlanmasıyla otomatik olarak başlar.

Cicero'yu öldürmek bir fark yaratır mı?

Şafak Yıldızı Sığınağı'nda onu yankesicilik yapıp daha yüksek dereceli teçhizat alabileceğiniz için, onu öldürmek gerçekten kazançlı değil . Karanlık Kardeşlik görev serisini tamamladıysanız ve Cicerio o noktada hala hayattaysa, gerçekten de bir Takipçi olacaktır.

Dark Brotherhood'a katılmak unutulmaya değer mi?

Dark Brotherhood görevleri, tartışmasız oyundaki en iyi görevlerdir, bu da harika bir arsa dönüşüne ve harika bir sona yol açar. Tüm yan görevler yayları gibi DB görevlerini tamamlamanın faydaları yetersizdir, ancak sadece için buna değer Oblivion'daki en iyi hikayelerden bazıları.

Hayatın en büyük yanılsaması nedir?

Şafak Yıldızı'ndaki Kara Kapı, 'Hayatın en büyük yanılsaması nedir?' sorusunun doğru cevabı şudur: ' masumiyet kardeşim .' 'Delilik Tedavisi' görevi sırasında öğrenildi.

Astrid neden Karanlık Kardeşliğe ihanet etti?

Ancak, Astrid'in, Karanlık Kardeşlik'teki liderliğinin, Night Mother'ın yeni Dinleyicisi olan Dragonborn tarafından tehdit edildiğinden korkuyordu. , ona ihanet eder ve af ve Karanlık Kardeşlik'in korunması karşılığında suikast girişimini Penitus Oculatus ve Maro'nun kendisine bildirir.

İmparator Skyrim'i bağışlayabilir misin?

O ayırmaya layık değil . İmparatorluğa ve İmparatora bağlılıklarını borçlu olan insanlar sahtekarlık ve ihanetle hareket ettiğinde bir hükümet işleyemez. Titus Mede İmparatorluğu düşünüyordu, sadece kişisel intikam değil, imparatora ihanet, imparatorluğa ihanettir.

Skyrim'de Karanlık Kardeşliğin lideri olabilir misin?

Genel bir toplam beş Farklı gruplar, dört ana grup (The Companions, The College of Winterhold, The Dark Brotherhood ve Thieves Guild) ve Dawnguard DLC'deki vampir Volkihar Clan dahil olmak üzere Skyrim'deki tüm grubun lideri olmanızı sağlar.

Dark Brotherhood Skyrim'e katılırsam ne olur?

bu Dark Brotherhood, Last Dragonborn'dan sonra Assassin'leri gönderecek The Elder Scrolls V: Skyrim'de Dragonborn onlara katılmadan önce. Her zaman Karanlık Kardeşlik Suikastçısının Notunu taşırlar. The Dark Brotherhood Initiates, diğer bazı takipçilerin aksine çok önemlidir. Ayrıca evli olamazlar.

Hırsızlar Loncası kötü mü?

lonca aslında toprak için gerekli bir kötülük . Öldürmeme, yoksulları ve dilencileri koruma konusunda katı kuralları vardır ve 'resmi hükümet gücünün' sahip olmadığı bir hareket esnekliğine sahiptirler.

Hırsızlar Loncasına katılmalı mıyım?

eğer bir gizli yapı , oyunun geri kalanını çok daha kolay hale getiren bu ödülleri almak için en kısa sürede Thieves Guild'i aramalısınız. Bu fraksiyona katılarak İş Bakımı Başarısı/Kupası kazanacaksınız.

Hırsızlar Loncasına katılırsan Mjoll ile evlenebilir misin?

Olabilirsin Hırsızlar Loncası Lideri ve Dinleyici Karanlık Kardeşlik için ve Mjoll yine de seninle evlenecek.