Sigortalı sağlık ne zaman kapandı?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Macy Dibbert
Puan: 4.2/5(40 oy)

Assurant Health, mali açıdan sıkıntılı bireysel sigorta işini şu tarihte kapatacak: 2016'nın sonu Çarşamba günü ana şirketi, istekli bir alıcı bulamadıktan sonra söyledi. Modern Healthcare raporlarına göre, hareket Assurant'a 250 milyon dolara mal olabilir.

Assurant'ın sağlığını kim devraldı?

Anlaşma şartlarına göre, Ulusal General Holdings Corp. (NASDAQ:NGHC) Assurant Health'in tamamlayıcı ve küçük grup kendi kendini finanse eden ürün hatlarını, tescilli bir küçük grup satış kanalını ve belirli varlıklarını 14 milyon dolar nakit karşılığında satın aldı. Mevcut poliçe sahibi faydaları değişmeden kalır.

Assurant sağlık sigortası sunuyor mu?

Assurant Health, bir ailenin markasıdır sağlık sigortası ürünleri tüketicilere çeşitli uygun fiyatlı plan seçenekleri sunmaya odaklanmıştır. Sağlık ürünleri portföyü, bireyler, aileler ve küçük işverenler için büyük tıbbi ve tamamlayıcı planları içerir.

Assurant'ı kim satın aldı?

CUNA Karşılıklı Grubu Assurant'ı 1,3 milyar dolara satın aldı | Sigorta İş Amerika. Finansal hizmetler sağlayıcısı CUNA Mutual Group, Assurant'ın ABD ve Kanada'daki önceden düzenlenmiş cenaze sigortası ve nihai gider işini yaklaşık 1,3 milyar dolar karşılığında satın almak için bir anlaşma imzaladığını duyurdu.

Assurant'ın CEO'su kimdir?

Alan Colberg Assurant, Inc.'in CEO'su ve şirketin yönetim kurulu direktörüdür. Eylül 2014'te başkan seçildi ve 1 Ocak 2015'te CEO ve direktör rolünü üstlendi.

Sigortacı Ne Yapar

34 ilgili soru bulundu

Assurant'ın rakipleri kimlerdir?

Assurant rakipleri şunları içerir: Asurion, Travellers, Fiserv, Altisource ve AETEA .

Assurant ev sahibi sigortası yapıyor mu?

Assurant 10 eyalette araba sigortası satıyor, 46 eyalette ev sahibi sigortası ve Washington, D.C. ve 50 eyalette ve Washington, D.C.'de kiracılar ve hayat sigortası. Assurant'ın aşağıda sattığı eyalete bakın ve Assurant'ın o eyaletteki diğer en iyi şirketlerle nasıl karşılaştırıldığını görmek için bağlantıya tıklayın.

Assurant iyi bir sigorta şirketi midir?

Genel olarak, hayır, Assurant iyi bir sigorta şirketi değil . Assurant'ın yüksek fiyatlara ve zorlu bir talep sürecine sahip olduğunu ve bu nedenle çoğu için tavsiye edilmesini zorlaştırdığını gördük.

Assurant, Sun Life'ın bir parçası mı?

Assurant Çalışanlara Sağlanan Faydalar (şimdiki değeri) artık Sun Life Financial ailesinin bir parçası .


Assurant ile nasıl iletişim kurabilirim?

Assurant Sigorta Merkezi'ne hoş geldiniz. 8:00 - 20:00 ET. Talep Müşteri Hizmetleri: Yeni bir talebi bildirmek için haftada 7 gün, günde 24 saat telefon ederek canlı bir temsilciyle konuşun 1800. 358.0600 .

Assurant Health hala iş başında mı?

güven verici Sağlık, mali açıdan sıkıntılı bireysel sigorta işini kapatacak Ana şirketi Çarşamba günü yaptığı açıklamada, istekli bir alıcı bulamadıktan sonra 2016 yılı sonuna kadar.

Geico Assurant kullanıyor mu?

'Assurant's service web sitesi' bağlantısını tıkladığınızda, GEICO'ya değil, Assurant'a ait bir siteye yönlendirileceksiniz. GEICO'nun gizlilik üzerinde hiçbir kontrolü yoktur yukarıda belirtilen şirketlerin uygulamaları ve web sitelerini kullanımınızla bağlantılı olarak hiçbir sorumluluk kabul etmez.

Assurant gerçek bir şirket mi?

Assurant'tan Derecelendirmeler ve Kapsamlar

Güvence Grubu, bir sigorta şirketi 125 yılı aşkın bir süredir faaliyet göstermektedir. ... Assurant, Amerika Birleşik Devletleri'nin farklı yerlerinde ve tüm dünyada çeşitli sigorta seçenekleri sunar.


Assurant'ın bir talebi onaylaması ne kadar sürer?

Assurant'ın bir talebi işleme koyması ne kadar sürer? Müşteri incelemeleri genellikle Assurant ile hızlı bir talep sürecinden bahseder. Birçok inceleme devlet iddiaları 24 saat veya daha az sürer işlem.

Assurant neleri kapsıyor?

sigortalı kapakları küf, mantar ve kuru çürümenin neden olduğu hasar . Belirli eyaletlerdeki sakinler ayrıca sel, gıda bozulması ve tahtakuruları için de sigorta kapsamına girebilir. Bu nadirdir, çünkü çoğu kiracı sigorta şirketi, bu alanlar için ekstra koruma satın almanızı sağlar veya bunları hiç kapsamaz.

Garanti grubu ne yapar?

Garanti Grubu burada günün her saati talepler ve sorular konusunda size yardımcı olmak için , ve bu gerçekten 365 gün 24 saat demek. Bizimle telefonla iletişime geçebilir veya çevrimiçi olarak talepte bulunabilirsiniz.

Assurant, Asurion'un sahibi mi?

T-Mobile (Güvenceli)

Asurion Assurant (eski adıyla T-Mobile Asurion kullanıyordu, bu değişti) T-Mobile Premium Ahize Koruma planı kapsamındaki telefonları kapsar (bunu bildirenlere teşekkürler). İndirilebilir ve aylık sigorta maliyetiniz, telefon planınıza ve cihazınıza göre değişir.


Assurant ne zaman kuruldu?

Başlangıçta Güvence

Assurant, köklerinin izini 1892 LaCrosse Karşılıklı Yardım Derneği maluliyet sigortası sunmaya başladığında.

Assurant anlamı nedir?

1. Olumlu bilgilendirmek, kaldırmak gibi şüphe: trenin zamanında geleceğine dair bize güvence verdi. 2. Emin olmasını sağlamak için: ona bağlılığını garanti eden bir jest.

Assurant'ı nasıl iptal edebilirim?

Assurant'ı telefonla iptal et

  1. Assurant müşteri hizmetleriyle iletişime geçmek için 1-888-260-7736'yı arayın.
  2. 5'e basın.
  3. Müşteri hizmetleri temsilcisine hesap bilgilerinizi verin: Tam adınız. ...
  4. Acenteden poliçenizi iptal etmesini isteyin.
  5. Geri ödeme talebinde bulunun.
  6. Temsilciye, hesabınız kapatıldığında size bir onay e-postası göndermesini söyleyin.

Assurant'a kaç talepte bulunabilirsiniz?

C.O.D. ile ödemeyi seçerseniz 17$ ücret uygulanır. Cihazınıza özel hizmet ücreti/muafiyetine bakmak için lütfen buraya tıklayın. Kaç tane talepte bulunmama izin verilir? Dosyalayabileceğiniz talep sayısında bir sınırlama yoktur .