asml alım mı

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Fay Robel
Puan: 4.8/5(50 oy)

ASML aldı satın alma konsensüs değerlendirmesi . Şirketin ortalama derecelendirme puanı 2.67'dir ve 13 satın alma derecelendirmesi, 4 tutma derecelendirmesi ve 1 satış derecelendirmesine dayanmaktadır.

ASML iyi bir yatırım mı?

ASML'nin finansal sağlığı ve büyüme beklentileri, piyasanın altında performans göstermek . Şu anda Büyüme Puanı A'ya sahiptir. Son fiyat değişiklikleri ve kazanç tahmini revizyonları, bunun Momentum Puanı A olan momentum yatırımcıları için iyi bir hisse senedi olacağını göstermektedir.

ASML şu anda bir satın alma mı?

ASML şu anda spor yapıyor Zacks Derecesi #2 (Satın Al) . Geçtiğimiz üç ay içinde, ASML'nin tam yıl kazançları için Zacks Uzlaşı Tahmini %4,89 arttı.

ASML iyi bir uzun vadeli yatırım mı?

İyi getirisi olan hisse senetleri arıyorsanız, ASML Holding NV - New York Hisse Senedi karlı yatırım seçeneği. ... Tahminlerimize göre uzun vadeli bir artış bekleniyor, 2026-09-16 için 'ASML' hisse senedi fiyat tahmini 1814.430 USD. 5 yıllık bir yatırımla gelirin +%109,51 civarında olması bekleniyor.

ASML aşırı değerli mi?

Fiyat/Kitap Oranı

PB vs Endüstri: ASML aşırı değerli XE Semiconductor sektör ortalamasına (4,8x) kıyasla PB Oranında (24.8x).

ASML Stok Analizi | SATIN ALMAK için çok mu geç?

19 ilgili soru bulundu

FB Zack Satın Almak mı?

Zacks'in tescilli verileri, Facebook, Inc. şu anda Zacks Rank 3 olarak derecelendirildi ve önümüzdeki birkaç ay içinde FB hisselerinden piyasaya göre bir satır içi getiri bekliyoruz. ... FB'nin finansal sağlığı ve büyüme beklentileri, pazarla paralel performans gösterme potansiyelini gösteriyor.

AMAT hissesi yükselir mi?

Tahminlerimize dayanarak, uzun vadeli bir artış bekleniyor, 2026-09-16 için 'AMAT' hisse senedi fiyat tahmini 290.083 ABD Doları . 5 yıllık bir yatırımla gelirin +113,54 civarında olması bekleniyor. Mevcut 100$'lık yatırımınız 2026'da 213.54$'a kadar çıkabilir.

ASML temettü ödüyor mu?

ASML zamanla büyüyecek yıllık bir temettü ödemeyi hedefliyor . Her yıl, Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu'nun önceden onayını alarak, önceki yıla göre ilan edilecek temettü miktarına ilişkin olarak Yıllık Genel Kurul'a bir teklif sunacaktır.

ASML rakipleri kimlerdir?

ASML rakipleri şunları içerir: MKS Instruments, ASM International, Ultratech, Lam Research ve Cadence Design Systems .


En iyi gemiler şimdi satın almak için iyi bir hisse senedi mi?

İyi getirisi olan hisse senetleri arıyorsanız, Top Ships Inc. karlı bir yatırım seçeneği . ... Tahminlerimize göre uzun vadeli bir artış bekleniyor, 2026-08-31 için 'TOPS' hisse senedi fiyat tahmini 5.513 USD. 5 yıllık bir yatırımla gelirin %327,39 civarında olması bekleniyor.

ASML'de nasıl hisse satın alabilirim?

ASML Holding N-V'de hisse nasıl alınır

  1. Hisse alım satım platformlarını karşılaştırın. Size uygun bir platform bulmanıza yardımcı olması için karşılaştırma tablomuzu kullanın.
  2. Aracılık hesabınızı açın. Bilgilerinizle bir başvuruyu tamamlayın.
  3. Ödeme ayrıntılarınızı onaylayın. ...
  4. Stoku araştırın. ...
  5. Şimdi veya daha sonra satın alın. ...
  6. Yatırımınızı kontrol edin.

ASML cips yapar mı?

1984 yılında elektronik devi Philips ve başka bir araç üreticisi olan Advanced Semiconductor Materials International tarafından kurulan ASML, bağımsız bir şirket haline geldi ve bugüne kadar çip üretim ekipmanlarının en büyük tedarikçisi Bu, litografi adı verilen bir süreci içerir.

ASML temettü nedir?

ASML (NASDAQ:ASML) Temettü Bilgileri

ASML öder hisse başına yıllık 3,18 $ temettü %0,37 temettü verimi ile.


temettü nedir?

Anahtar noktaları. Disney ücretli 2019'da yıllık 2,9 milyar dolarlık temettü . Bilanço, pandemi sırasında nakit biriktirmekten ve borç eklemekten şişkin.

AMD hissesinin geleceği nedir?

Hisse Senedi Fiyat Tahmini

Advanced Micro Devices Inc için 12 aylık fiyat tahminleri sunan 32 analistin yüksek tahmin 172.00 ve düşük tahmin 60,00 olan medyan hedef 110,00 . Medyan tahmin, 104.11'lik son fiyattan +%5.66'lık bir artışı temsil ediyor.

Applied Materials iyi bir şirket mi?

Ortalama olarak, Applied Materials çalışanları, şirketlerine 5.0 üzerinden 4.0 puan - bu, CareerBliss'teki tüm şirketler için ortalama puandan %3 daha yüksek. En mutlu Applied Materials çalışanları, ortalama 5,0 puan veren Satınalma Uzmanları ve 4,9 puan alan Stajyerlerdir.

Facebook Al Sat mı Beklet mi?

Facebook konsensüs puanı aldı Satın Al . Şirketin ortalama derecelendirme puanı 2.85'tir ve 32 satın alma derecelendirmesine, 5 tutma derecelendirmesine ve 1 satış derecelendirmesine dayanmaktadır.


Facebook'un CEO'su kim?

Mark Zuckerberg 2004 yılında kurduğu Facebook'un kurucusu, başkanı ve CEO'sudur. Mark, şirketin genel yönünü ve ürün stratejisini belirlemekten sorumludur. Facebook'un hizmetinin tasarımına ve temel teknoloji ve altyapısının geliştirilmesine öncülük ediyor.

Intel Al Sat mı Beklet mi?

Intel aldı Bekleme konsensüs derecesi . Şirketin ortalama derecelendirme puanı 2.00'dir ve 11 satın alma derecelendirmesi, 11 tutma derecelendirmesi ve 11 satış derecelendirmesine dayanmaktadır.

Qualcomm hissesi bir satın alma mı?

Tescilli sistemimiz şu anda Qualcomm'u (QCOM) böyle bir hisse senedi olarak önermektedir. Bu şirket sadece olumlu bir Büyüme Puanına sahip olmakla kalmıyor, aynı zamanda en iyi Zacks Derecesine sahip. ... A veya B Büyüme Puanı ile Zacks Sıralaması #1 (Güçlü Alış) veya 2 (Güçlü Alış) kombinasyonuna sahip hisse senetleri için getiriler daha da iyidir. Satın almak ).