asbury parkı güvenli mi.

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Bay Madison Gottlieb MD
Puan: 4.4/5(61 oy)

Asbury Park'taki suç oranı, standart bir yıl boyunca 1.000 kişi başına 18.86'dır. Asbury Park'ta yaşayanlar genellikle şehrin batı kısmının en güvenli olduğunu düşünün .

Asbury Park'ın hangi kısmı kötü?

Asbury Park, New Jersey'nin geri kalanına ve ABD ortalamasına kıyasla yüksek suç şehri olarak kabul edilir. Özellikle Batı Yakası daha tehlikeli sadece yerleşim yeri algısı açısından değil, aynı zamanda coğrafi konumlu suç verileri açısından da şehrin geri kalanından daha fazla.

Asbury Park Boardwalk geceleri güvenli mi?

Zevk almak! bir yıldan fazla bir süre önce. Merhaba, evet, kesinlikle, tahta kaldırım geceleri güvenlidir .

New Jersey'nin en kötü yanı nedir?

New Jersey'de Yaşanacak En Kötü 20 Yer

  • Buena. Suç söz konusu olduğunda, Buena aslında hiç de fena değil. ...
  • Penns Grove. Penns Grove, başı dertte olan bir kasabadır. ...
  • Salem. ...
  • Jersey Şehri. ...
  • Asbury Parkı. ...
  • Laurel Gölü. ...
  • Trenton. ...
  • Yabani odun.

Asbury Park'ta suç oranı nedir?

Suç oranı olan bin kişi başına 46 Asbury Park, en küçük kasabalardan en büyük şehirlere kadar her büyüklükteki tüm topluluklara kıyasla Amerika'daki en yüksek suç oranlarından birine sahiptir. Burada şiddet veya mülkiyet suçunun kurbanı olma şansı 22'de bir.

ASBURY PARK- Jersey Shore'un En İyi Saklanan Sırrı! (Neden olduğunu bul)

44 ilgili soru bulundu

Asbury Park güvenli bir bölge mi?

Asbury Parkı güvenlik için 72. yüzdelik dilimde yani şehirlerin %28'i daha güvenli ve şehirlerin %72'si daha tehlikeli. ... Asbury Park'ta suç oranı standart bir yılda 1.000 kişi başına 18.86'dır. Asbury Park'ta yaşayan insanlar genellikle şehrin batı kısmını en güvenli olarak kabul ederler.

Asbury Parkı Güzel mi?

Bir eğlence kasabası olmasının yanı sıra güvenli ve aile dostu bir bölgedir. Burada herkes için bir şey var. Asbury parkı en iyi küçük kasaba . Büyüyen küçük işletmeler ve kumlu plajlar ile tatildeymiş gibi yaşayabilirsiniz.

New Jersey'de en çok suç hangi şehirde?

FBI, 2020 için en tehlikeli 10 NJ şehrini belirledi

  • Asbury Parkı 11.07.
  • Selim 9.10.
  • Sahil Tepeleri 9.05.
  • Brooklawn 8.40.
  • Bridgeton 8:32.
  • Orman 7.94.
  • Turuncu 7.42.
  • Newark 7.33.

New Jersey yaşamak için kötü bir yer mi?

Ancak eğitim alanında New Jersey 15. en iyi ve devletimiz ülkedeki en güvenli devlettir. 'Yaşam kalitemiz' bile 1. sırada yer aldı... New Jersey yoksulluk seviyesinin altında yaşayan en düşük nüfus yüzdesine sahip olarak 7. sırada yer aldı.


NJ geceleri sahile gidebilir misin?

Jersey Shore sahil kasabalarının çoğu, gece boyunca sahillerinde uyumayı yasaklar. Bir ikonik sahil beldesinin aslında bunu yapmanız için belirlenmiş bir gecesi var.

Asbury Park plajı 17:00'den sonra ücretsiz mi?

14 Haziran'dan itibaren Asbury Park plajları Haftanın yedi günü İşçi Bayramı'na kadar açık . Hafta Sonu / Tatil Günlük Biletleri, her gün 17:30'da sona erer. Hafta İçi Günlük Biletler, her gün 16:30'da sona erer. ... Günlük Plaj Biletleri, Hafta Sonu Anma Günü'nden itibaren satışa sunulacak.

Asbury Park fakir mi?

Asbury Parkı boyunca nispeten fakir bir şehir New Jersey sahili. Şehirdeki tipik hane, yılda sadece 39.324 dolar, tipik Amerikan hane halkından yaklaşık 18.000 dolar daha az kazanıyor. ... Şehrin düşük gelirleri ve yüksek yaşam maliyetleri, Asbury Park'ta yaygın gıda güvensizliğine katkıda bulunuyor.

Asbury Park ne için bilinir?

Asbury Park, müzisyenler için bir destinasyon olarak kabul edilir, özellikle rock and roll'un bir alt türü olarak bilinir. Jersey Sahili sesi , R&B ile aşılanmış. Aşağıdaki mekanlara ev sahipliği yapar: 1974'te kurulan ve birçok sanatçı için bir başlangıç ​​noktası olan The Stone Pony.


Irvington güvenli mi?

Irvington'da şiddet veya mülkiyet suçunun kurbanı olma şansı 41'de 1'dir. FBI suç verilerine göre, Irvington, Amerika'daki en güvenli topluluklardan biri değil . New Jersey'e göre, Irvington eyaletin her büyüklükteki şehir ve kasabalarının %88'inden daha yüksek bir suç oranına sahiptir.

Neptün NJ Güvenli mi?

Neptün, NJ suç analizi

Neptün'de şiddet veya mülkiyet suçlarının kurbanı olma şansı 29'da 1'dir. FBI suç verilerine göre, Neptün, Amerika'daki en güvenli topluluklardan biri değil . New Jersey'e göre, Neptün, eyaletin her büyüklükteki şehir ve kasabalarının %94'ünden daha yüksek bir suç oranına sahiptir.

Camden Amerika'nın en kötü şehri mi?

Camden olarak sıralandı Amerika'nın en tehlikeli 10. şehri ve hala New Jersey'deki en tehlikeli şehir. Bu, Camden'in Amerika'nın en tehlikeli şehri olarak sıralandığı 2011 ve 2012'ye kıyasla istatistiksel bir ilerleme teşkil etse de, bağlam önemlidir.

Newark en kötü şehir mi?

Ülkenin en sorunlu şehri olarak Detroit'e rakip. ... Sekiz yıl sonra, bir Harper's dergisi anketi şu sonuca vardı: Newark Amerika'nın en kötü şehriydi . 2007'de şehrin en yeni belediye başkanı göreve geldiğinde, Newark 280.000 kişiye, bir süpermarkete ve tek bir sinema salonuna indirilmişti.


New Jersey'de yaşamak için en iyi şehir hangisidir?

New Jersey'de Yaşanacak En İyi 6 Yer (Taşımak İstiyorsanız Biliyorsunuz)

  1. PRINCETON, NJ. Coldwell Banker kısa süre önce New Jersey'de yaşamak için en iyi on yerin bir listesini açıkladı. ...
  2. MONTCLAIR, NJ. ...
  3. MADISON, NJ. ...
  4. RIDGEWOOD, NJ. ...
  5. OCEAN CITY, NJ. ...
  6. KİRAZ HILL, NJ.

Jersey City yüksek suç bölgesi mi?

FBI suç verilerine göre Jersey City, Amerika'daki en güvenli topluluklardan biri değil. New Jersey, Jersey City ile ilgili eyaletin her büyüklükteki şehir ve kasabalarının %88'inden daha yüksek bir suç oranına sahip .

New Jersey'de suç oranı yüksek mi?

New Jersey'nin 1.542.55 suç oranı ülke çapında beşinci en düşük . New Jersey'nin şiddet içeren suç oranı yıldan yıla düşüyor ve şu anda 100.000 kişi başına yaklaşık 210 vaka bulunuyor.

New Jersey'de çok suç var mı?

FBI, ülkedeki şiddet suç oranının 2020'de New Jersey 100.000 kişi başına 195.4 oldu . Oran, en son 100.000'de 400'ü aştığı 1999'dan bu yana yarıdan fazla ve en son 100.000'de 600'ü aştığı 1994'ten bu yana üçte ikiden fazla düştü. Tecavüz oranı 2019 ile 2020 arasında yaklaşık %17 düştü.


Asbury Parkı ziyaret etmeye değer mi?

Bu kıyı kasabası Plaj sezonu olmasa bile görülmeye değer. El değmemiş tahta kaldırım, sergilenen çarpıcı duvar resimleri, lüks yemek mekanları ve sıra dışı mağazalarla gösterişli bir havaya sahiptir. Plaja bir gezi bir zorunluluktur, bu nedenle yoğun yaz aylarında yerinizi önceden ayırtın.

Asbury Parkı ünlü mü?

Asbury Parkı - Wikitravel. Asbury Park[3] bir LGBT insanlar ve orijinal canlı müzik hayranları arasında popüler sahil şehri Amerika Birleşik Devletleri'nin New Jersey eyaletinde, Jersey Sahili'nde. 1970'lerde Bruce Springsteen, Bon Jovi ve Southside Johnny gibi müzisyenler tarafından ünlendi.

Asbury Park'ta geceleri ne yapılır?

  • Taş Midilli. 169. Barlar ve Kulüpler. Şimdi aç. ...
  • Merak Barı. Barlar ve Kulüpler. Şimdi aç.
  • Asbury Ale Evi. Barlar ve Kulüpler. Lovetoswim tarafından. ...
  • Bağımsızlar Evi. Barlar ve Kulüpler.
  • Cennet. Gay Barlar.
  • Otel Tides Restaurant & Spa. Barlar ve Kulüpler.
  • Ek. Barlar ve Kulüpler.
  • kurtuluş. Barlar ve Kulüpler.