Asıl başvuru sahibi kimdir?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Austin Hammes
Puan: 4.6/5(41 oy)

Asıl Başvuru Sahibi = Göçmen dilekçesinin asıl yararlanıcısı olan kişi . Bu kişinin dilekçe sahibiyle Amerika Birleşik Devletleri'nde yakın bir aile ilişkisi vardır veya sponsor olan ABD şirketinin bir çalışanıdır.

Vize başvurusunda asıl başvuru sahibi kimdir?

olarak başvurabilirsiniz doğrudan bir göçmen kategorisine hak kazanan kişi (asıl başvuru sahibi) veya bazı durumlarda asıl başvuru sahibinin (türev başvuru sahibi) bir aile üyesi olarak. İster asıl ister türev başvuru sahibi olun, kendi Form I-485'inizi doldurmanız gerekir. 1.

Kanada Göçmenlik Bürosu'nun asıl başvuru sahibi kimdir?

Asıl başvuru sahibi: Bir aile birlikte daimi ikamet için başvurduğunda, bir aile üyesi asıl veya asıl başvuru sahibi olmalıdır. Başvurunun asıl amacı, Kanada'da daimi ikamet için bir eşe veya ortağa sponsor olmaksa, asıl başvuru sahibi eş veya partner .

Asıl başvuru sahibi ile dilekçe sahibi arasındaki fark nedir?

Başvuru sahibi, USCIS'in kendilerine Amerika Birleşik Devletleri'nde göçmenlik yardımı vermesini isteyen kişidir. Ancak, dilekçe sahibi, yararlanıcı yeşil kart veya vize, işveren veya ABD vatandaşı veya yasal daimi ikamet (yeşil kart sahibi) akrabası.

Asıl başvuru sahibi I-485 nedir?

Form I-485'teki asıl başvuru sahibi, bir göçmen dilekçesinde adı geçen asıl veya asıl müstakbel göçmen . Ailenizde statü değişikliği yapan tek başvuru sahibi sizseniz, müdür sizsiniz. Çoğu kişi asıl başvuru sahibidir.

Asıl Başvuru Sahibi ve Türev Başvuru Sahibi Kimdir

22 ilgili soru bulundu