arthur morgan ölür mü

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Bay Jason Weimann
Puan: 4.3/5(45 oy)

Ne yaptığın önemli değil, Arthur Morgan hayatını kaybetti . Şu anda, bir şekilde hayatta kaldığı, yeni bir isim altında zamanın sislerine karıştığı gizli bir son yok. Yukarıdaki sonlarda belirtildiği gibi, ya tüberkülozdan, kafasına bir kurşun ya da sırtından bir bıçaktan ölür. Bir kanun kaçağının hayatı ve ölümü.

Arthur Morgan ölmek zorunda mı?

Pinkertonlar kampı işgal ederken, Arthur ve John kaçar. Arthur, John'a ailesine dönmesi için yalvarır. Kısa süre sonra intikamcı Micah tarafından pusuya düşürülür ve Dutch müdahale eder. ... Oyuncunun yüksek onuru varsa, Arthur yaralarına ve hastalığına yenik düşer güneşin doğuşunu izlerken huzur içinde ölmek; alçak bir onurla Micah onu idam eder.

Arthur Morgan hangi görevde ölüyor?

Kızıl Ölü Kefaret Red Dead Redemption 2'deki bir görevdir. Bölüm 6'nın son görevidir ve ayrıca oyuncunun ana kahramanı Arthur Morgan'ı kontrol ettiği son görevdir.

Arthur Morgan'ı nasıl hayatta tutuyorsun?

Cevap hayır. Arthur'un dövülmesi için gönderildiği adamdan uzaklaşmaya çalışsanız bile, ana hikaye görevi olduğu için oyun sizi geri dönmeye zorluyor. Hareketlerinin onun nasıl öleceği üzerinde bir etkisi var ama onun ölümünü engelleyemezsin. Arthur'u kurtarmanın bir yolu yok Red Dead Redemption 2'de.

Arthur Morgan tedavi edilebilir mi?

Kısa cevap hayır tüberkülozun tedavisi yok RDR2'de. ... Hangi yoldan kesilirse kesilsin, Red Dead Redemption 2'nin ikinci bölümünde Arthur Morgan'ın Downes ailesini gasp ettiği ikinci bölümde, o ölü gibi ve RDR2'de oyuncuların tüberkülozunu iyileştirmesinin bir yolu yok.

Arthur Morgan Ölüm Sahnesi | Kızıl Ölü Kefaret 2

36 ilgili soru bulundu

Jack aslında Arthur'un oğlu mu?

Red Dead Redemption 2'nin çoğu için, Arthur Morgan bir baba figürü gibi davranır. John ve Abigail Marston'ın oğlu Jack . Morgan olarak oynayan oyuncular, çocuğu ata binmek ve balığa çıkmak da dahil olmak üzere bir dizi bağ etkinliğine götürmek zorundadır.

Arthur Morgan'ın ölmesini durdurabilir misin?

Hareketlerinin onun nasıl öleceği üzerinde bir etkisi var ama onun ölümünü engelleyemezsin. Arthur'u kurtarmanın bir yolu yok Red Dead Redemption 2'de.

Lenny'yi rdr2'de kurtarabilir misin?

Ne yazık ki, Lenny'yi de nasıl kurtarabileceğinize dair hiçbir bilgi yok , bu da çoğu Red Dead Redemption 2 oyuncusunun sempatik karakterin tekrar tekrar ölmesini izlemek zorunda kalacağı anlamına geliyor. Önemli olan, Lenny'nin senaryolu ölümünün tümü Van der Linde çetesinin anlatısına uyuyor.

John neden Red Dead 2'de yaşıyor?

John Marston

(Çete arkadaşları, 1906'da başarısız bir soygun sırasında vurulduğunda onu ölüme terk eder. önümüzdeki beş yıl boyunca reforme edilmiş bir adam olarak barış içinde yaşıyor , isimsiz kızının öldüğü bir dönem.

Arthur'un verem olmasını önlemenin bir yolu var mı?

Downes'in Arthur'a öksürmesini engellemek imkansız ; oyuncu ona saldırmasa bile Thomas yine de öksürecektir. ... Ne yazık ki, bu noktada Arthur zaten tüberküloza yakalandı ve sonunda Red Dead Redemption 2'nin sonuçlanmasına yol açtı.

Hollandalı neden Micah'ı vurdu?

Dutch, Micah'ın kendisine ihanet ettiğini biliyor, bu yüzden Arthur Morgan öldükten sonra Red Dead Redemption 2'nin iyi sonu sırasında Dutch Micah'a sırtını dönüyor. Dutch, Micah'ı sadece intikam almak için değil, aynı zamanda kendisi için kurtuluş bulmanın bir yolu olarak , ve belki de bir tür kapanış bulmak.

RDR3 olacak mı?

ne yazık ki Red Dead Redemption 3 için henüz bir çıkış tarihi yok . ... Bu nedenle, Red Dead Redemption 3'ün şu anda yapım aşamasında olmadığı varsayılıyor. Ancak birinci ve ikinci RDR oyunları arasında 8 yıl geçti, bu nedenle RDR3'ün 2026 gibi geç bir tarihte ortaya çıkması düşünülemezdi.

Arthur'un son sözleri neydi?

Arthur Morgan tedavi edilemez. Arthur Morgan'ın en ikonik alıntısı veya son sözleri ' sana sahip olduğum her şeyi verdim ' aynı zamanda Hollandalılara son sözleriydi.

Hollandalı vanderlin RDR2'de kaç yaşında?

Soyadı ekli çetenin lideri Dutch, 44 yaşında . 1855'te doğdu ve Hosea Matthews ile olan karşılaşması ve dostluğu olmasaydı, çetenin en yaşlı devlet adamı olacaktı.

Micah'ı öldürdükten sonra Dutch'ı bulabilir misin?

Oyun boyunca, iki ana karakterimiz John ve Arthur'un Hollandaca hakkında tamamen farklı görüşlere sahip olduğunu görüyoruz. ... Yani bu rapor hala hayatta olduğunu doğruluyor ve onu oyunun son görevi olan 'American Venom'da bulabilirsiniz. Hagen Dağı'nın tepesindeki Micah Bell'in sığınağında .

RDR2'de biten sır nedir?

Ne yaptığın önemli değil, Arthur Morgan hayatını kaybetti . Şu anda, bir şekilde hayatta kaldığı, yeni bir isim altında zamanın sislerine karıştığı gizli bir son yok. Yukarıdaki sonlarda belirtildiği gibi, ya tüberkülozdan, kafasına bir kurşun ya da sırtından bir bıçaktan ölür.

Dutch neden John'dan ayrıldı?

John yakalanıp hapse gönderildikten sonra, Dutch, Arthur'u bunu yaptığı için azarlasa bile, onun kurtarılmasına öncelik vermez. Daha sonra, son soygun sırasında Dutch, John'u geride bırakır. muhtemelen John'un sadakatsiz hale geldiğine olan inancından dolayı .

Jack, rdr2'nin sonunda kaç yaşında?

Ancak Red Dead Redemption'ın gerçek sonu 1914'te gerçekleşir ve Jack'in son yaşı tam olarak 19 . Şimdi oyuncunun kontrolü altında, annesini gömüyor ve herhangi bir yükümlülükten muaf olarak, ajan Büro'dan emekli olmasına ve cinayetin kimseyi geri getirmeyecek olmasına rağmen Ross'u avlamaya ve öldürmeye karar veriyor.

John Marston hayatta kalabilir mi?

John sırt üstü düşer, son nefesini verir ve gökyüzüne bakarak ölür. Ölümünden sonra hükümetin onları kovalamaya ihtiyacı olmayacağını ve sonunda barış içinde yaşayabileceklerini bilerek ailesi için kendini feda etti. Sonunda kurtuluşuna ulaştı.

Guarma'yı RDR2'de tekrar ziyaret edebilir misiniz?

Ancak, ortaya çıkıyor ki hatta Guarma'ya dönmek mümkün tek katlı kampanya devam ettikten sonra, kesinlikle kolay olmasa da. Çok fazla sabır ve sıkı çalışma ile RDR2 oyuncuları kendilerini bir kez daha Guarma'nın güzel manzaralarının tadını çıkarırken bulabilirler.

Kim daha iyi John Marston veya Arthur Morgan?

O sadece daha çok yönlü. Bununla birlikte, John, Batı kurgusunda belirli bir arketipsel rolü yerine getirmede çok daha etkilidir, yani Arthur'un daha geniş bir amaca hizmet etmesine rağmen, John Marston hala üstün kararı kimin verdiğine bağlı.

Abigail, Arthur'la yattı mı?

Abigail Marston

BT Dutch, Arthur'un Abigail ile ilişkisinden önce seks yapmış olabileceğini ima etti. John, çetenin diğer üyeleri gibi, 1911'de Blackwater'daki bankada John ile karşı karşıya kaldığında. ... Abigail'in derinden takdir ettiği bir şey, onun gerçekten istediği tek şey, çoğunlukla Jack'in hatırı için.

Red Harlow amca mı?

Red Harlow amca değil Oyunlarda John Marston ile aşağı yukarı aynı yaşta olduğu için, Red Harlow 1860 ile 1870 arasında doğmuş ve Red Dead Revolver 1880'lerde, muhtemelen 1888'de geçiyor ve bu yüzden ikisi de aynı kişi olamaz.

Jack Marston rdr3'te olacak mı?

John Marston oyuncusu Rob Wiethoff, Dan Allen Gaming ile yaptığı yeni bir röportajda, Red Dead Redemption 3'ün yapım aşamasında olup olmadığı hakkında hiçbir fikrinin olmadığını, ancak Rockstar'ın geri dönmesini isterse memnuniyetle geri döneceğini belirtti. ...