Kısıtlı arkadaşlar çevrimiçi olup olmadığımı görebilir mi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Trudie Jast
Puan: 4.6/5(45 oy)

Birisi engellendiğinde – çünkü o kullanıcıyı artık platformda bulamayacakları için – açık olsa da, kısıtlandıklarında açık olmayacaktır. Genelde yaptıkları gibi, o kullanıcının gönderilerini kendi özet akışında görecekler. Ama yapacaklar Artık kullanıcının çevrimiçi olduğunu veya mesajlarını okuduğunu görün.

Kısıtlı arkadaşlar ne görebilir?

Kısıtlı. Kısıtlı listedeki kişiler şunları yapabilir: yalnızca herkese açık gönderilerinizi görün . Bu, diğer tüm gizlilik ayarları ve oluşturduğunuz diğer listeleri nasıl etkilediği konusunda kafanız karışmadan, Facebook'ta Arkadaşlarınızı daha incelikle yönetmeye başlayabileceğiniz anlamına gelir. Kısıtlı her zaman yalnızca herkese açık gönderiler anlamına gelir.

Birinin beni Facebook'ta kısıtladığını anlayabilir miyim?

Bir arkadaşımın gönderilerini görmemi engellediğini nasıl anlarım? Kesin olarak söylemenin tek yolu bir başkasına, o kişiden gelen herhangi bir gönderiyi görüp göremeyeceğini sormak için . Sizin göremediğiniz gönderileri görebilirlerse, o kişinin gönderilerini görmenizi engellediğini anlarsınız.

Kısıtlı listemdeki biri beğenilerimi ve yorumlarımı görebilir mi?

Birini kısıtlama listesine koyarsanız, bu kullanıcı duvarınızda yorumlarınızı görmüyor . Bu beklenen davranışlardan biridir. Ancak bir sayfadaki bir girdiye yorum yaparsanız veya bir arkadaşınızın duvarına yazarsanız, bu kullanıcı yine de bu girdileri görür.

Birinin Facebook'ta çevrimiçi olduğumu görmesini nasıl engellerim?

Önce Facebook hesabınıza giriş yapın, ardından Sohbet kenar çubuğunun altındaki dişli simgesine ('Seçenekler') tıklayın. Bir menü açıldığında, ' üzerine tıklayın Aktif Durumu kapat . Ardından, 'Tüm kişiler için Aktif Durumu Kapat'ı seçin ve 'Tamam'ı tıklayın.

Facebook'ta kısıtlı arkadaşlar || facebookta mesajını gizleme

43 ilgili soru bulundu

Aktif durumumu bir kişiden gizleyebilir miyim?

Facebook'ta Çevrimdışı Görün

Tüm kişiler, belirli kişiler dışındaki tüm kişiler için etkin durumu kapatabilir veya yalnızca bazı kişiler için etkin durumu kapatabilirsiniz. Hangi seçimi yaparsanız yapın, seçtiğiniz ilgili seçenek için kişileri girmeniz gerekir. Ardından Tamam düğmesini tıklayın.

Birinin aktif mesajınızı Messenger'da görmesini engelleyebilir misiniz?

Messenger.com'a gidin ve ardından sol üst köşedeki küçük dişli simgesine tıklayın. Ardından, tıklayın Etkin Kişiler ayarı . Anahtarı kapalı konuma kaydırın. Yine, aktif durumunuzu kapatmanın, diğer kişilerin aktif durumunu göremeyeceğiniz anlamına geldiğini unutmayın.

Birisi kısıtlı profilde ne görebilir?

Facebook kısıtlı listesine birini eklediğinizde, yapabilecekleri gönderileri sınırlarken onlarla arkadaş kalın görmek. Gönderilerinizi yalnızca hedef kitleyi Herkese Açık olarak ayarladıysanız (küre simgesiyle gösterilir), etiketlendiyse veya ortak bir arkadaşınız gönderide ikinizi de etiketlerse görürler.

Kısıtlı arkadaşlar resimlerimi görebilir mi?

4 Kısıtlama Arkadaş

Bunları diğer listelerden kaldırın ve Kısıtlı'ya tıklayın. Daha sonra, arkadaşınız yalnızca şu şekilde listelenen fotoğraflarınızı ve gönderilerinizi görebilir. Halk.

Kısıtlı arkadaşlar profil resmimi görebilir mi?

Kullanıcıların mevcut profil resminizi görmesini engelleyemeseniz de, insanların eski fotoğrafları içeren albümü görüntülemesini engelleyebilirsiniz . Profilinizin geri kalanı gizli olsa bile tüm kullanıcıların, hatta arkadaş olmayanların bile mevcut profil resminizi görebileceğini unutmayın.

Birinin sizi kısıtladığını nasıl anlarsınız?

Birisi engellendiğinde – çünkü o kullanıcıyı artık platformda bulamayacakları için – açık olsa da, kısıtlandıklarında açık olmayacaktır. Onlar o kullanıcının gönderilerini genellikle yaptıkları gibi kendi özet akışında görecek . Ancak, kullanıcının çevrimiçi olduğunu veya mesajlarını okuduğunu artık görmeyecekler.

Kısıtlı bir arkadaş benim zaman tünelimde yayınlayabilir mi?

Sol tarafta, Zaman Tüneli ve Etiketleme'yi seçin, ardından 'Zaman tünelinizde kimler gönderi paylaşabilir?' etiketli bir seçenek göreceksiniz. Bu ayarı 'Only Me' olarak değiştirirseniz, siz olmadıkça kimse duvarınıza yazamaz. 'Arkadaşlar'a geri getirin .'

Facebook profilinizi birinden engellemeden gizleyebilir misiniz?

İhtiyaçlarınıza bağlı olarak, profilinizi belirli kullanıcılardan gizleyebilirsiniz veya profilinizi arkadaşlarınız veya arkadaşlarınızın arkadaşları dışında herkese görünmeyecek şekilde yapılandırabilirsiniz. Öte yandan, yalnızca çıkış yaptığınızda profilinizi gizlemek istiyorsanız, hesabınızı devre dışı bırakarak bunu yapabilirsiniz.

Kısıtlı bir arkadaş bana mesaj atabilir mi?

Facebook Yardım Ekibi

Kısıtlı listedeki arkadaşlarınız size yine de mesaj gönderebilir . Birini Kısıtlı listeye koymak, hâlâ arkadaş olduğunuz, ancak gönderilerinizi yalnızca hedef kitle olarak Herkese Açık'ı seçtiğinizde veya gönderide etiketlediğinizde onlarla paylaştığınız anlamına gelir.

Facebook'ta tanıdık ve kısıtlı arasındaki fark nedir?

Haber Kaynağında daha az görünmesi gereken arkadaşlar için Tanıdıklar listesini kullanın. Kısıtlı listeyi kullanın yalnızca herkese açık hale getirdiğiniz gönderileri ve profil bilgilerini görebilen arkadaşlarınız için . (Kısıtlı liste hakkında daha fazla bilgiyi burada bulabilirsiniz).

Facebook'ta birini kısıtladığınızda geçmiş gönderileri görebilir mi?

Kısıtlı bir arkadaş geçmiş gönderilerinizi görecek hedef kitleleri Herkese Açık olarak ayarlandıysa ancak Arkadaşlar olarak ayarlandıysa, onları bir daha göremezler. Geçmiş gönderilerinizi kısıtlı arkadaşlardan gizlemek için geçmiş gönderilerinizi Arkadaşlar hedef kitle grubuyla sınırlandırmanız gerekir.

Kısıtlı listeye alıp almadığımı bilen biri olacak mı?

Arkadaşlar Facebook Kısıtlı Listesinde Olup Olmadığını Anlayabilir mi? Facebook kullanıcıları, sosyal ağdaki listelere eklendikleri veya listelerden çıkarıldıkları konusunda bilgilendirilmezler. arkadaşlarınızın öğrenmesi için doğrudan bir yol yok Kısıtlı listenize eklendiklerini.

Kısıtlı arkadaşlar hikayeyi görebilir mi?

Birine kısıtlamalar koyduysanız, o zaman senin hikayeni göremeyecekler . Not: Hikaye gizlilik ayarlarınızda herhangi bir değişiklik yaparsanız, bu değişiklik, eklemeye devam ettikleriniz ile birlikte şu anda hikayenizde bulunan tüm fotoğraf ve videolar için geçerli olacaktır. Bu ayarlarda istediğiniz zaman değişiklik yapabilirsiniz.

Kısıtlı arkadaşlarım Instagram beğenilerimi görebilir mi?

Neyse ki, işler güvenli kısıtlamak açısından. Bunun nedeni, diğer kişinin kısıtlanıp kısıtlanmadığını asla bilmeyecek olmasıdır. Her şey onların ucunda normal görünüyor. Yine de diğer kullanıcılar gibi yorum yapabilir, mesaj gönderebilir ve profilinizi görüntüleyebilirler.

Birini kısıtladığınızda ne olur?

Kısıtlama, Instagram'daki yeni bir gizlilik özelliğidir. Birini kısıtladığınızda, Instagram gönderilerinizdeki yorumları yalnızca onlar görebilir (herkese açık olarak değil) . İsterseniz Yoruma Bak butonunu kullanarak yorumlarını görüntüleyebilirsiniz.

Sınırlı profil ile kısıtlı arasındaki fark nedir?

Sınırlı profil artık bir Facebook özelliği değil . Birini Kısıtlı listeye koymak, hâlâ arkadaş olduğunuz, ancak gönderilerinizi yalnızca hedef kitle olarak Herkese Açık'ı seçtiğinizde veya gönderide etiketlediğinizde onlarla paylaştığınız anlamına gelir.

Instagram'da birini kısıtladığınızda ne görebilirler?

Kısıtlanmış hesaplardan gelen yorumlar sadece onlara görünür kalır ve izin verirlerse onları kısıtlayan kullanıcılar tarafından görülebilir. Kısıtlı hesaplar ayrıca ne zaman çevrimiçi olduğunuzu veya DM'leri Mesaj isteklerine taşındığı için mesajlarını okuyup okumadığınızı göremez.

Yeşil nokta, birinin gerçekten sohbet ettiği veya sadece Facebook'ta olduğu anlamına mı geliyor?

Messenger'da video simgesinin yanında yeşil nokta görüyorsanız, bunun anlamı şudur: kişinin görüntülü sohbet için müsait olduğunu . Facebook'un kameranıza erişmesine izin verdiyseniz, Messenger'da ne zaman aktif olursanız olun, video simgesinin yanındaki yeşil nokta büyük olasılıkla her zaman açık olacaktır.

Facebook Messenger'da birinin sizi görmezden gelip gelmediğini nasıl anlarsınız?

Bunu yapmak için, o kişiye hesabınızdan mesaj gönderin ve aynı zamanda başka birinden o kişiye mesaj atmasını isteyin. Her iki hesap için teslimat simgesini kontrol edin . Diğer kişinin teslimat simgesi Gönderildi'den Teslim Edildi'ye değişirse ve sizinki hala Gönderildi'yi gösteriyorsa, bu, sizi Yok saydıkları anlamına gelir.

Messenger'ın son etkin olduğunu göstermemesi ne anlama gelir?

Facebook Messenger'da Son Aktif durumunu da göremezsiniz çünkü kişi kapatmış veya engellenmişsiniz . Bu, kişinin uzun süredir (24 saatten fazla) Facebook'ta bulunmadığı anlamına da gelebilir. Kişi Son Etkin durumunu kapattıysa, bunu göremezsiniz.