Arianne Zucker hayatımızın günlerini mi terk ediyor?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Krista Jast
Puan: 4.3/5(12 oy)

DAYS OF THE LIVES hayranları, Arianne Zucker 2017 yılının Mart ayında yaptığı duyuruda üzüldü. 18 yıl sonra sabunu bırakıyordu Nicole Walker olarak. Çıkışından sonra Soaps In Depth ile sohbet eden oyuncu, bir gün Salem'e dönebilmek için kendisini öldürmediği için gösteriye minnettar olduğunu itiraf etti!

Arianne Zucker, Days of Our Lives'da mı kalacak?

Mart 2017'de Zucker'ın Days of Our Lives'dan ayrılacağını duyurdu. .

Ben, Days of Our Lives 2020'den ayrılıyor mu?

Wilson habere yorum yaptı yakında yarışma programından ayrılacaktı , ve hayranlara teşekkür etti. Ertesi gün Wilson, The Price is Right'taki son görünümünü 15 Nisan olarak onayladı ve hayranlarına kötü şartlarda ayrılmadığına dair güvence verdi, ancak Days of Our Lives'daki yeni konseri hakkında yorum yapmadı.

2020'de Days of Our Lives'dan kimler ayrılıyor?

Temmuz 2020'de, Hıristiyan Alfonso 37 yıl sonra sabundan çıktı. Entertainment Tonight'a, yapımcıların gösteriye beş ay ara vermesini ve yeni bir hikayeyle geri dönmesini önermesinin ardından ayrılmaya karar verdiğini söyledi. Dedi ki: 'Bu daha önce tartışılan bir şey değildi ama olan buydu.

Marlena, Days of Our Lives'dan ayrılıyor mu?

Bu Cuma, 23 Ocak , John ve Marlena resmen Salem'den ayrılacaklar. Hayranlar Days of Our Lives'ın popüler ikiliyi baltalama konusundaki tartışmalı kararına katılsa da katılmasa da, süper çiftin Cuma gününden sonra gideceği inkar edilemez.

Arianne Zucker, Greg Vaughan ayrılacağını duyurduğunda güldü. - Hayatımızın günleri spoiler

45 ilgili soru bulundu

Days of Our Lives'daki Brady ayrılıyor mu?

En az üç oyuncu yakında çıkıyor

1987'den beri Sami Brady'yi ara sıra oynayan Alison Sweeney, Sami kaçırıldıktan sonra Salem'den ayrılacak . ... İzleyiciler ayrıca bazı favori oyuncuların popüler hale getirdikleri rollere geri dönmelerini de bekleyebilirler, bu da geçici olarak değiştirilen oyuncuların veda edeceği anlamına gelir.

Brady ve Nicole gerçek hayatta evliler mi?

Kyle Lowder, Brady Black'i ve Arianne Zucker, Nicole Walker'ı oynadı. Aşık oldular ve 2002 yılında evlendi . ... Soap Opera Digest'e göre ortak bir açıklamada, kızımızla harika arkadaş ve sevgi dolu ebeveynler olmaya devam ediyoruz.

Nicole günlerde hamile mi?

EJ DiMera ile yattıktan sonra, Nicole hamile kaldı Ama düşük yaptığında, onu terk etmesin diye hamile numarası yapmaya devam etti. Mia'nın bebeğini sahiplenmek için evlat edinmeye çalıştı ama yalanları ortaya çıktı ve hapse gönderildi.

Belle gerçek hayatta hamile mi?

Days of Our Lives oyuncusu Farah Fath geçtiğimiz günlerde Instagram'a giderek bunu duyurdu. o hamile . Gönderisi ile birlikte, yürekten bir hikaye paylaştı. ... Fath, Days kadrosuna ilk kez 1999 yılında genç bir gençken katıldı ve Belle Black ile en iyi arkadaş oldu.

Eric, Days of Our Lives'dan Nicole ile ayrılıyor mu?

Greg Vaughan'ın Days of Our Lives'a dönüşü ne yazık ki kısa sürdü. Oyuncu bu hafta Salem'den çık karakterinden sonra Eric Brady, karısı Nicole'ün (Arianne Zucker) Xander (Paul Telfer) ile bir ilişkisi olduğunu öğrendikten sonra Afrika'ya geri döner.

Günlerde Nicole'ün bebek babası kim?

Daniel ayrılmalı ve Nicole'e EJ'ye ne olursa olsun yanında olacağını söyler. Ayrılır ve Nicole kızarır. Babalık sonuçları geri gelir ve Nicole, Daniel'in test sonuçlarını değiştirdiğini öğrenince şaşırır. rafe bebeğinin babasıdır.

Nicole Walker gerçek hayatta kiminle çıkıyor?

Days of Our Lives' Arianne Zucker (Nicole Walker Brady) ve onun gerçek hayattaki ortağı ve eski rol arkadaşı, shawn hristiyan (Daniel Jonas) ile Locher Odası'nı ziyaret etti.

Ben ve Ciara tekrar birlikte mi?

Sonra, tam bir öpücüğe pes etmek üzereyken, anıları bir anda aklına gelebilirdi. Şimdi hepsi tartışmalı bir nokta ve romantik bir şekilde sona erdi. Ciara ve Ben sonunda ait oldukları yere geri döndüler. . Days of Our Lives (DOOL) hafta içi NBC'de yayınlanıyor.

Kristen, Days of Our Lives 2021'den ayrılıyor mu?

Rağmen amiral gemisi şovuna geri dönmeyecek , o Beyond Salem spinoff'unda görünecek. Herkesin aklındaki soru, kim oynayacak? DOOL hayranları Davidson'ı 1993'te ortaya çıktığı bir rol olan Kristen DiMera olarak tanıyor.

Ciara, 2021'de Days of Our Lives'a geri mi dönüyor?

Days of Our Lives, Eylül 2021'e kadar yayınlanacak olan 56. sezonunun geri kalanı için tüm bölümlerin çekimlerini tamamlamış olsa da, baş yazar Ron Carlivati ​​kısa süre önce Victoria Konefal'in gündüz drama dizisinde Ciara Brady Weston rolünü yeniden oynayacağını açıkladı. bu yaz bir ara .

Days of Our Lives'da gerçek hayattan çiftler var mı?

İçinde gerçek hayat Yine de, oyuncuların ekran dışı yaşamlarının çoğu daha az dramatik - ama yine de romantizmle dolu. Yakın zamanda uzun süredir erkek arkadaşı olan Shawn Christian (eski Daniel) ile nişanlanan ve tüm dünyanın tanık olması için bu teklifi paylaşan Arianne Zucker'ı (Nicole) düşünün.

Nicole hiç ezanla evlendi mi?

Hikayeleri, Nicole'ün memleketi Fas'ta ikinci kez Azan'ı ziyarete gittiği sonraki sezonda devam etti. Çiftin işi bırakmış olabileceği yönündeki spekülasyonlara rağmen, Nicole Ekim 2020'de Instagram aracılığıyla açıkladı. o ve Ezan hala nişanlıydı .

Ezan, Nicole'ü kullanıyor mu?

2021'in Ünlü Ayrımları. Ezan ve ben yollarımızı ayırmaya karar verdik. Birbirimize çok sevgi ve saygı duyduk ama hatalarımız da yoktu. Ne yazık ki, artık birlikte yolculuğumuza devam edemeyiz 27 yaşındaki Nicole, 12 Temmuz Pazartesi günü Us Weekly'ye yaptığı açıklamada.

Nicole kilo verdi mi?

Mart 2017'de realite yıldızı, daha ince figürünü gösterdikten sonra formda kalmanın sırrını ortaya çıkardı. Bu iki haftalık meydan okuma sırasında, #keto #lowcarb #diyetimden 13 kilo verdim . Bu sonuçlar için çok mutlu ve heyecanlıyım ve devam etmek için sabırsızlanıyorum, diye haykırdı.

Deavan, Jihoon ile mi?

Eski bir ilişkisinden Drascilla adında bir kızı da olan Deavan, Jihoon ile 2. sezon için geri döndü. Haziran 2020 . Deavan, ailelerini birlikte büyütebilmek için Jihoon'un ana vatanı Güney Kore'ye taşınırken kameralar eskileri izledi.

Nicole nasıl kilo verdi?

TLC yıldızı düşük karbonhidratlı ömrü tercih etmişti. Keto diyeti ve kısa süre sonra 13 kilo vermesine neden olan iki haftalık bir mücadele için yemeklerinin resimlerini paylaşmaya başladı! Eski Starbucks barista, takipçileri onu motive ederken, yeni antrenman kıyafetlerini düzenli olarak Instagram'da sergiledi.

Anfisa Jorge ile mi?

Anfisa'nın hapis cezasına çarptırıldıktan iki ay sonra artık onunla olamayacağını söylediğini ve internette yeni bir erkek arkadaşı olduğunu öğrendiğinde kalbinin kırıldığını söyledi. Jorge, Mayıs 2020'de hapishaneden serbest bırakıldı , ve Ağustos ayında üç yıllık evlilikten sonra boşanma davası açtı.

Ezan ve Nicole ayrıldı mı?

Ezan ve ben yollarımıza gitmeye karar verdik. , Nicole In Touch'a verdiği demeçte, aradıktan sonra dostane kaldıklarını doğruladı. Birbirimize çok sevgi ve saygı duyduk ama hatalarımız da yoktu. Ne yazık ki artık yolculuğumuza birlikte devam edemeyiz. Haberi ilk veren Celebuzz oldu.