Aretha Franklin'in ilk çocuğunun babası kimdi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Laron Lesch V
Puan: 4.7/5(38 oy)

İlk olarak 12 yaşında hamile kaldı ve 28 Ocak 1955'te babasının adını taşıyan ilk çocuğunu Clarence'ı dünyaya getirdi. Franklin, 2019'da keşfedilen el yazısı vasiyetlerinden birinde, babanın babası olduğunu açıkladı. Edward Ürdün .

Aretha Franklin'in babası ilk çocuğunun babası mı?

1964 doğumlu Ted Teddy White, Jr., Franklin'in ilk kocası ve menajeri ile sahip olduğu tek çocuktu. Ted Beyaz Sr. Beyaz Bay . iddiaya göre Franklin'e fiziksel olarak tacizde bulundu; ikisi 1961'de Franklin henüz 19 yaşındayken evlendi ve 1969'da boşandı.

CL Franklin babası Aretha'nın oğlu mu?

Detroit, Michigan, ABD Clarence LaVaughn Franklin (né Walker; 22 Ocak 1915 - 27 Temmuz 1984) bir Amerikan Baptist bakanı ve sivil haklar aktivistiydi. ... Franklin, Amerikalı şarkıcı ve söz yazarı Aretha Franklin'in babasıydı.

Aretha Franklin'in ilk kocası kimdi?

Aretha Franklin'in İlk Kocasıyla İlişkisinin İçinde Beyaz .

CL Franklin bir çocuğu hamile bıraktı mı?

Aretha'nın babası

Film, Clarence LaVaughn Franklin'in aynı zamanda çok iyi bağlantıları olan sorunlu bir adam olduğunu açıkça ortaya koyuyor. Ancak, oldukça bilinen gerçekleri dışarıda bırakır. C.L. 1940'ta 12 yaşında bir kızdan çocuğu oldu .

Aretha'nın ilk çocuğunun 'Gerçek' babası - Clarence (1/2)

38 ilgili soru bulundu

Aretha Franklin ne zaman hamile kaldı?

Ne zaman Aretha 14 yaşındaydı , tekrar hamile kaldı - sonunda Eddie adını verdiği ikinci bir oğlu oldu. Clarence gibi, Eddie'ye de Aretha'nın soyadı verildi ve öncelikle Aretha'nın büyükannesi tarafından büyütüldü.

Aretha hamile kaldığında Edward Jordan kaç yaşındaydı?

Şarkıcının vaiz babasının adını taşıyan ilk çocuğu Clarence, 13. doğum gününden sadece iki ay önce doğdu ve iki yıl sonra ikinci çocuğu Edward'ı dünyaya getirdi. 14 yaş .

Aretha Franklin neden öldü?

Ağustos ayında ölen Soul Kraliçesi Aretha Franklin pankreas kanseri 76 yaşında, öldüğü sırada IRS'ye yaklaşık 8 milyon dolar vergi ve ceza borcu olduğu bildirildi. Öldüğünde hiçbir iradesi veya güveni olmayan Franklin de IRS denetimi altında - ancak emlak anlaşmazlıkları için bir avukat borçlu olduğu miktarları bildirdi.

Aretha ve Glynn neden boşandı?

Ayrılma. Aretha ve Glynn, büyük ölçüde uzun mesafeli bir ilişkiyi sürdürmenin zorluğu nedeniyle 1982'de ayrıldılar. Çift boşandı 1984 yılında , ancak Aretha'nın 2017'deki ölümüne kadar yakın arkadaş kaldı. Son günlerinde, Glynn onu yatağının yanına ziyarete gitti.


Aretha Franklin'in 12 yaşında bebeği oldu mu?

Franklin'in en büyük oğlu, Clarence doğdu 1955'te 12 yaşındayken. Biyografisini yazan ve Respect: The Life of Aretha Franklin'in yazarı David Ritz'e göre babasının Franklin'in sınıf arkadaşı Donald Burke olduğuna inanılıyordu.

Aretha Franklin'in ikinci kocasına ne oldu?

Franklin ve Turman 1982'de ayrıldı ve iki yıl sonra boşanmalarını sonuçlandırdı.

Donald Burk kimdir?

Franklin, ailesi ve kişisel hayatı hakkında nadiren konuştu ve onlarca yıldır, Clarence Franklin'in babası Bazen şarkıcının okul arkadaşı olan Burke olarak gösterilen Donald Burk adında bir adam olduğu bildirildi. ... Clarence'ın babasının Edward Jordan Sr. olduğu yazıyor.

Aretha 12 yaşında nasıl hamile kaldı?

gerçi aynı anda her yerde olamaz. 12. doğum gününden kısa bir süre sonra, Aretha'nın Donald Burke adında yerel bir çocuk tarafından hamile bırakıldığı bildirildi. . Evlilik düşünülmedi ve bebeğe Clarence adı verildi. 15. doğum gününden sadece utangaç olan Aretha, ikinci bir oğlu doğurdu: Eddie, adını babası Edward Jordan'dan aldı.


Aretha'nın yedek şarkıcıları kimlerdi?

Yedek vokaller 'Respect' single'ının önemli bir parçası, burada 'sadece birazcık' ve 'sock it to me' şarkıyı ikonik kılıyor. Bu vokaller aslında Franklin'in kız kardeşleri Carolyn ve Erma ve Carolyn parçanın bu kısımlarını yazmaya yardımcı oldu.

Aretha kaç kez evlendi?

Franklin evliydi iki defa . İlk kocası, 1961'de 18 yaşındayken evlendiği Ted White'dı.

Soul müziğin kraliçesi kimdir?

17, 18 ve 19 Nisan'da Houston Senfonisi, Aretha franklin , dünya çapında Soul'un Kraliçesi olarak kutlanır ve bilinir.

Aretha Franklin mülkünü kim miras aldı?

Sonuç olarak, Michigan yasaları, varlıklarının dört yetişkin oğlu arasında eşit olarak paylaştırılmasını şart koştu ve kuzenlerini, Franklin'in yeğeni olarak belirlemeyi kabul ettiler. Sabrina Owens - mülkün icracısı olarak.