Arabanıza astar yaptırmaya değer mi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sorulan: Prof. Damian Turner DDS
Puan: 4.1/5(47 oy)

Günümüzde otomobiller korozyona karşı korumalı olarak üretiliyor ve bu da bu ilave işlemi gereksiz kılıyor. araba bayileri için karlı . Tüketici Raporları, araba alıcılarının alt kaplamayı ve VIN aşındırma, kumaş koruması ve uzatılmış garantiler dahil olmak üzere diğer bazı pahalı eklentileri atlamasını önerir.

Arabanızı paslanmaya karşı korumaya değer mi?

Aracınız iyice temizlendiği sürece, iyi olmalısınız. Ayrıca süreç hava koşullarından etkilense bile, bazı ek korumalar her zaman hiç olmamasından iyidir . Pas geçirmezlik, doğru yapılırsa yıllarca sürebilen bir şeydir.

Yeni bir araca alt kaplama yaptırmaya değer mi?

Soru olmamalı. Gerçekten paslanmaya karşı dayanıklı olmalısın . Arabanızı yeni aldıysanız, sizi finans ofisinde tuzağa düşürdüklerinde, paslanmaya karşı koruma büyük satışlardan biriydi. Bir bayi, arabanızı paslanmaya karşı korumanızı şiddetle tavsiye edecek ve ben de onlara katılıyorum.

Arabanızı ne sıklıkla Astar Almalısınız?

Arabanızı yıkamak ve cilalamak en iyisidir iki haftada bir pasın gelişmesini önlemek için. Aracınızı ne kadar sık ​​yıkarsanız, paslanma oluşturabilecek ıslaklığın oluşma olasılığı o kadar azalır. Bu özellikle kış aylarında önemlidir.

Alt kaplama iyi mi kötü mü?

Kauçuk kaplı astarlar mevcut pası tutmak için harika bir iş hepsi örtülü ve keskin görünüyor, ancak pas ve korozyonun yayılmasını yavaşlatmak için kesinlikle hiçbir şey yapmıyor, bazen sıkışmış hava ve nem, GodwinAustin'de olduğu gibi pas oluşumuna bile katkıda bulunabilir.

Arabanızı Paslanmaya Karşı Korumalı mısınız-Dürüst Bir Cevap

15 ilgili soru bulundu

Pas üzerine astar boya püskürtebilir miyim?

Kullanıma hazır alt kaplamaların aksine, Rubberized Rust Encapsulator doğrudan pasın üzerine uygulanabilir ve hava cepleri oluşturan ve böylece pası tutan kabarcıklar olmadan. ... Doğrudan pas veya çıplak metal üzerine uygulayın; üst kaplamaya gerek yok.

Ziebart astar ne kadar sürer?

Bununla birlikte, bu mum kaplama tipik olarak sadece Yaklaşık bir yıl ve hayal gücünü zorlamadan, uzun vadeli bir korozyon caydırıcıdır. Üreticinin Pas Garantisi Nedir? Garantiler üreticiden üreticiye değişir. Ancak, tipik bir OEM anti-korozyon garantisi yaklaşık beş yıl sürer.

Oto yıkama paslanmayı önler mi?

Tam servisli bir araba yıkama, dış yüzeylerde paslanma riskini azaltmaya yardımcı olabilir paslanmaya neden olan temel unsurları düzgün bir şekilde kaldırabileceğinden. Araba yıkama, boya üzerindeki koruyucu kaplamanın yenilenmesine de yardımcı olabilir. Daha önce belirtildiği gibi, arabanızın alt gövdesi paslanma tehdidinden muaf değildir.

Paslanmaya karşı koruma işleminden sonra arabamı yıkayabilir miyim?

Çoğu insan alt tarafı yıkamak için en az bir hafta bekleyin Aracın Krow'u aldıktan sonra aracın sertleşebilmesi için. Aracınızı temizlemeye karar verdiğinizde, aracınızın altını sıcak su, yağ çözücü veya yüksek basınçlı yıkama ile temizlemekten kaçınmak en iyisidir.


En iyi araba gövde altı koruması nedir?

Kauçuk kaplı astar uygulaması kolaydır ve genellikle aracınızın alt takımı için en iyi koruyucu kaplamayı sunar. Yüzeyleri neme, pasa, lekelere ve oyuklara karşı yastıklar. Lastikli astar, çeyrek panellerde ve tekerlek yuvalarında güvenle kullanılabilir ve yumuşak kauçuksu bir yüzeyle kurur.

Toyota alt kaplama önerir mi?

Toyota, ek paslanmaya karşı koruma ihtiyacını desteklemiyor araçlarında. Bunun nedeni, kapsamlı tasarım hususları ve korozyona karşı korumaya yardımcı olmak için özel olarak seçilmiş malzemeler ve kaplamalar ile inşa edilmiş olmalarıdır.

Yeni arabalar alt kaplama ile mi geliyor?

Yeni arabalar geliyor zaten kaplanmış fabrikadan şasiyi pas, tuz ve yağ gibi şeylerden korumak için tasarlanmış çeşitli kaplamalarla. ... Astar, paslanmadan korumak için değil, yol gürültüsünü azaltmak ve iç mekanı daha sessiz hale getirmek için tasarlanmıştır.

Ford alt kaplama önerir mi?

Artık Ford, panellerin arka tarafları gibi alanlarda korozyon korumasını eski haline getirmek için Motorcraft Rust Inhibitor PM-24A veya -24B kullanılmasını önermektedir ve Motorcraft Premium Astar PM-25A veya -25B çerçevelerin dışı ve gövde panellerinin arka tarafları gibi alanlara korozyon korumasını geri kazandırmak için.


Bir arabayı paslanmaya karşı korumak ne kadar sürer?

Pas önleyici ürün uygulama süresi 35 ila 45 dakika arası . Üretimin yüksek olduğu zamanlarda, aracınızda aynı anda çalışan personel sayısı ile bu süre azaltılabilir. Kış aylarında aracınızın buzunu çözmemiz ve kurutmamız yaklaşık bir saat sürer.

Arabanızı paslanmaya karşı korumanın maliyeti nedir?

Arabanızı paslanmaya karşı korumanın maliyeti nedir? Bağımsız bir mağazada paslanmaya karşı koruma yapmanın maliyeti 89 ila 200 dolar . Birkaç araç sahibinden, bayilerin paslanmaya karşı koruma satın almaları için baskı yaptığını ve yapılmadığı takdirde fabrika garantisinin geçersiz olacağını söylediğini duyduk.

Arabamı ne zaman paslanmaya karşı korumalıyım?

Arabanızı paslanmaya karşı korumak için yılın en iyi zamanı bahar ya da yaz . Bu iki mevsimde çevre ve yollar kurudur ve yollarda daha az aşındırıcı madde (örneğin buz çözücü tuz) bulunur.

Arabanızdaki tuzu ne sıklıkla yıkamalısınız?

herşey şartlara bağlı ama yaklaşık her 10-14 günde bir iyi bir kuraldır. Aracın gövdesinin altındaki tüm bu tuzun çıkarılması, önemli bileşenlerde ağır paslanmayı önlemek için önemlidir.


Paslanmaya karşı koruma işleminden sonra arabamı yıkamak için ne kadar beklemeliyim?

Ynt: Kron/Paslanmadan Sonra Yıkama

muhtemelen beklemelisin birkaç gün, hatta bir hafta önce yıkamak. Sadece formülün ve yağın katılaşması için zamana sahip olması için.

Bir yağ spreyinden sonra arabanızı yıkamak için ne kadar beklemelisiniz?

beklemenizi öneririz 1-2 gün sonra otomatik bir araba yıkamadan geçmeden önce yağ püskürtme. Dilerseniz yağ püskürttükten hemen sonra aracınızın dışını bol deterjan ve sıcak su kullanarak elde yıkayabilirsiniz.

Ne tür bir araba yıkama en iyisidir?

Aracınızın cilası için mümkün olan en iyi yıkama, elde yıkamadır.

  • El yıkamak.
  • Temassız yıkama (yumuşak sabun kullanıyorsanız)
  • Durulamasız yıkama.
  • Susuz yıkama.
  • Fırçasız yıkama.
  • Otomatik yıkama.

Oto yıkama kötü mü?

Bazı araba yıkama türleri diğerlerinden daha kötü , arabanızı her yıkadığınızda – dikkatli bir şekilde elde yıkıyor olsanız bile – esasen boya yüzeyine aşındırıcı ve/veya sert kimyasallar uyguluyorsunuz ve cilada kıvrılma ve çizilme riski her zaman var. Kötü haber bu.


Araba yıkamaları arabanın altını yıkar mı?

Evet çoğu araba yıkama, arabanın altındaydı . Bu, arabanın kir ve pislik nedeniyle bozulmasını yavaşlatmak için zamanında yapılmalıdır. Araba genellikle bir araba krikosuna takılır ve kaldırılır ve üzerine yüksek basınçlı su püskürtülür ve tüm kir ve kirecin düşmesine neden olur.

Ziebart pas geçirmezlik paraya değer mi?

Ziebart'tan damlamayan yağ spreyi için ortalama fiyat yaklaşık 120 ila 140 dolar , aracınıza bağlı olarak. ... Ancak, aracınızı daha uzun süre kullanmayı planlıyorsanız ve bunun sizi ne kadar ileri götüreceğini düşünüyorsanız, o zaman paslanmaya karşı koruma gerçekten değerli bir yatırım olabilir.

Ziebart astar için ne kadar ücret alıyor?

Ziebart, bu pas koruma ve ücretlendirme yönteminin en büyük sağlayıcılarından biridir. araç başına yaklaşık 150 $ .

Ziebart pas onarımı yapar mı?

Ziebart'ın pas koruması ile aracınıza yaptığınız önemli yatırımı koruduğunuzdan emin olabilirsiniz. Aslında, özel pas korumamızın etkinliğine o kadar güveniyoruz ki, sahip olduğumuz ulusal sınırlı tam onarım garantisi yedeklemek için.