Gmail'de arşivlenmiş e-postaları nasıl görebilirim?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Savion Zieme
Puan: 4.7/5(58 oy)

Arşivlediğiniz herhangi bir iletiyi şuradan bulabilirsiniz: Gmail sayfanızın sol tarafındaki 'Tüm Postalar' etiketine tıklayın . Ayrıca, uyguladığınız diğer etiketlere tıklayarak veya onu arayarak da arşivlediğiniz bir iletiyi bulabilirsiniz.

Gmail'de arşivlenmiş e-postaları nasıl bulurum?

Android'de Gmail'de arşivlenmiş e-postalar nasıl bulunur? Android cihazınızda arşivlenmiş e-postaları görmek için — > Gmail uygulamanızı açın -> sol üstteki hamburger simgesine tıklayın ve ardından Tüm Postalar etiketine tıklayın. Burada, aşağıdaki ekran görüntüsünde gösterildiği gibi tüm arşivlenmiş e-postaları göreceksiniz.

Gmail'i nasıl arşivden çıkarırım?

Bir mobil cihazda Gmail iletileri nasıl arşivden çıkarılır?

  1. iPhone veya Android cihazınızda Gmail uygulamasını açın.
  2. Ekranın sol üst köşesindeki menü simgesine dokunun.
  3. 'Tüm e-posta' sekmesini bulana kadar aşağı kaydırın. ...
  4. Arşivden çıkarmak istediğiniz mesajı kaydırın veya arayın. ...
  5. Sağ üst köşedeki üç noktaya dokunun.

Yalnızca arşivlenmiş e-postaları nasıl görebilirim?

Git: https://mail.google.com/ Kayıt hesabına gir. Arşivlenen mesajı bulun. Mesajı arama çubuğunu kullanarak arayabilir veya Tüm Postalar etiketinde arayabilirsiniz.

Arşivlenen iletiler Gmail'de ne kadar süre kalır?

Arşivlenmiş e-postalar Gmail'de ne kadar süre tutulur? Arşivlediğiniz mesajlar silinmez ve bunlara istediğiniz zaman erişebilirsiniz. Gmail arşivlenmiş e-postalarınızı saklar süresiz olarak veya siz onları silene kadar . Yalnızca silinen iletiler 30 gün sonra Çöp Kutusu'ndan kaldırılır.

Gmail Mobile'da Arşivlenmiş E-postalar Nasıl Görüntülenir (2021) | Gmail'de Arşivlenmiş Postaları Görün

18 ilgili soru bulundu

Bir e-postayı nasıl arşivden çıkarırsınız?

Gmail'i Arşivden Çıkarma

  1. Gmail hesabınızda oturum açın.
  2. Diğer yan sekmesini genişletin ve ardından Tüm Postalar görünümünü etkinleştirmek için Tüm Postalar'ı seçin. ...
  3. Arşivden çıkarmak istediğiniz arşivlenmiş e-posta mesajını sağ tıklayın.
  4. E-posta mesajını arşivden çıkarmak için bağlam menüsünde Gelen Kutusuna Taşı'yı tıklayın.

Gmail'in arşivi var mı?

Arşivinizi seçin veya ayarları silin

Android telefonunuzda veya tabletinizde Gmail uygulamasını açın. Gmail varsayılan eylemi. Musluk Arşivle veya Sil. Silinen iletiler 30 gün sonra Çöp Kutusu'ndan kalıcı olarak kaldırılır.

Arşivlenen e-postalar Gmail iPhone'a nereye gider?

E-postalarınızı silmeden gelen kutunuzu temizlemek istiyorsanız, arşivleyebilir veya sessize alabilirsiniz. E-postalarınız taşındı 'Tüm Postalar' adlı bir etikete .' Bir iletiyi arşivlediğinizde: Biri yanıt verdiğinde ileti gelen kutunuza geri döner. Bir mesajı sessize aldığınızda: Herhangi bir yanıt gelen kutunuzun dışında kalır.

Bir e-postayı arşivlemek ne işe yarar?

Arşiv eylemi mesajı gelen kutusundan kaldırır ve Tüm Postalar alanına yerleştirir , bir daha ihtiyacın olursa diye. Gmail'in arama işlevini kullanarak arşivlenmiş iletileri bulabilirsiniz. Bir grup kişiye gönderilen iletiler, adres listesindeki biri orijinal iletiyi yanıtlarsa gelen kutunuza geri dönebilir.

Arşiv klasörümü nasıl kurtarırım?

  1. Outlook'u açın ve öğesine gidin. Dosya menüsü.
  2. Aç ve Dışa Aktar seçeneğini tıklayın.
  3. Outlook Verilerini Aç'a tıklayın.
  4. Arşiv dosyasının (.pst) kaydedildiği yere gidin.
  5. Arşiv dosyasına (.pst) tıklayın ve Aç'ı seçin.
  6. Arşivler klasörüne sağ tıklayın.
  7. Arşivleri Kapat'ı seçin
  8. Outlook'u açın ve öğesine gidin. Dosya menüsü.

Gmail'i arşivlemek yerden tasarruf sağlar mı?

Evet , arşivlenen iletiler, depolama kotanızdan düşülür. Çöp kutusundaki ve spam'deki mesajlar bile sayılır. Tek fark, spam ve çöp kutusundaki iletilerin büyük olasılıkla 30 gün içinde kalıcı olarak silineceği ve bu da hesabınızda otomatik olarak yer açılmasıdır.

Gmail uygulaması android'de arşiv nerede?

Gmail web sitesinde e-postaları seçtiğinizde, Arşiv düğmesi görünür e-posta listenizin hemen üstündeki menüde . iPhone, iPad veya Android için Gmail uygulamasında, görünen üst menüdeki Arşiv düğmesine dokunun. Arşiv düğmesi, Gmail web sitesinde gösterilen düğmeyle aynı tasarıma sahiptir.

E-postalar iPhone'da arşivlendiğinde nereye gider?

Posta uygulaması, Arşiv klasörü yerine, arşivlenen her iletiyi otomatik olarak e-posta hesabınızın Tüm Postalar klasörü . Arşivlenmiş bir mesajı bulduktan sonra, onu orijinal klasörüne geri aktarabilir veya başka bir klasör seçebilirsiniz.

iPhone'da Gmail'de Arşiv ne anlama geliyor?

iOS ile, 'Posta ', Gmail iletilerini iPhone, iPad ve iPod touch'ınızda arşivleyebilir. İletileri arşivlemek, işiniz biten ancak silmek istemediğiniz iletileri saklamanıza olanak tanır. Bir Gmail iletisini arşivlediğinizde, 'Tüm Postalar' klasörüne taşınır.

iPhone'umda arşivlenmiş e-postaları nasıl alırım?

Cevap: A: Cevap: A: Postayı açıp posta kutularına (sol üstte) giderseniz ve o ekrandan , arşivlenmiş klasörü görmelisiniz.

Gmail e-postaları ne kadar geride tutuyor?

Gmail, iki istisna ve bir koşul dışında e-postaları sonsuza kadar saklar. Gmail hesabınızı en az bir kez kullanmalısınız (mutlaka erişmeniz gerekmez) her 2 yılda bir (Aşağıya bakın.) veya ücretli Google One depolama alanını kullanın.

Gmail iletilerinin arşivlenmesini nasıl durdurabilirim?

mail.google.com'da gmail ayarlarına gitmeniz ve ' Yönlendirme ve POP/IMAP' sekmesi . Ardından, Otomatik Silmeyi KAPALI duruma getirmeniz gerekir.

E-postaları arşivlemeli veya silmeli miyim?

Silme işlemi, e-postaları gelen kutunuzdan kaldırır . Yerden tasarruf sağlar, ancak e-postalarınıza bir daha asla erişemeyeceksiniz. ... Arşivleme, e-postaları bir arşivde (bulutta veya şirket içi arşivleme çözümü kullanarak) yakalayıp depolayarak depolama alanından da tasarruf sağlar.

Gmail e-postaları otomatik olarak siler mi?

Gmail eski e-postaları siler mi? Numara, Gmail eski e-postaları silmez . Gmail, Çöp Kutusu veya Spam klasörlerinizdeki e-postalar dışındaki tüm iletileri otomatik olarak tutar. Bu klasörlerdeki mesajlar 30 gün sonra otomatik olarak silinir.

Arşivlenen e-postalar depolama alanı kaplar mı?

Peki, tüm bu mesajlar ve ekler yer kapla , okunmamış, eski veya arşivlenmiş olsun. ... Promosyonlar sekmenize veya belki Sosyal'e gidin, tüm mesajları seçmek için sol üst köşedeki kutuyu işaretleyin ve ardından sil'e basın.

E-postaları Gmail'de arşivlediğinizde ne olur?

E-postalarınız 'Tüm Postalar' adlı bir etikete taşınır. Bir mesajı arşivlediğinizde: Birisi yanıt verdiğinde mesaj gelen kutunuza geri dönecek . Bir mesajı sessize aldığınızda: Herhangi bir yanıt gelen kutunuzun dışında kalır. Tekrar bulmak isterseniz konuşmayı arayabilirsiniz.

Gmail'de e-posta arşivlemenin faydası nedir?

Outlook'tan farklı olarak, Gmail'de bir iletiyi Arşivlediğinizde, ileti Gelen Kutusu görünümünüzde gizlenir. Yani yürürlükte, arşivleme, iletileri gelen kutunuzdan Tüm Postalar etiketinize taşıyarak gelen kutunuzu düzenlemenize olanak tanır , böylece hiçbir şeyi silmeniz gerekmez.

E-postaları çevrimiçi Arşivden gelen kutusuna nasıl taşırım?

Çevrimiçi Arşiv başlığını veya arşivinizde taşımak istediğiniz ayrı klasörü seçin. Sayfanın üst kısmından Dosya'yı seçin, ardından Aç ve Dışa Aktar'ı seçin, ardından İçe/Dışa Aktar'ı seçin. İçe ve dışa aktarma sihirbazı açılmalıdır. Dosyaya aktar'ı seçin ve ileri'ye tıklayın.