Kim aptal oyuncular?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Evans Kassulke
Puan: 4.8/5(24 oy)

Nuh Kahverengi (doğum: 18 Aralık 1998 (1998-12-18) [22 yaşında]), daha çok çevrimiçi olarak Foolish Gamers veya FoolishG olarak bilinir, bir Amerikan Minecraft speedrun YouTuber'ıdır ve Dream'in, hızlı koşu becerileri. Aynı zamanda Dream SMP üyesidir.

Foolish Gamers adını nasıl aldı?

Foolish Gamers adı geliyor babasının bir oyun web sitesi için sahip olduğu bir iş fikrinden, 'Foolish Productions .' Aptalca 'Prodüksiyonlar'ın uzun bir kelime olduğunu düşündü ve onun yerine 'Oyuncular'ı kullandı. Ek olarak, Aptal, hesabının paylaşılan bir kanal, dolayısıyla 'Oyuncular' olmasını amaçladı. 2016 yılında isim ve markayı yarattı.

Rüya SMP'de kim aptal?

Basitçe Foolish olarak bilinen Foolish Gamers, Dream SMP'nin 16 Ocak 2021'de katılan otuz birinci üyesidir. Birçok iddialı projeye imza atan sunucuda önde gelen bir kurucudur. Kanonda, muhtemelen SMP'nin en eski üyelerinden biridir.

Aptal oyuncunun kaç abonesi var?

Aptal Oyuncuların Kanal Anlık Görüntüsü

Foolish Gamers'ın YouTube Kanalında 450.000 abone şimdiye kadar yüklenen 320 video ile toplam kanal görüntüleme sayısı 17 milyon.

1 numaralı oyuncu kim?

1. PewDiePie . Felix Arvid Ulf Kjellberg , en iyi Youtube oyun etkileyicilerinden biridir ve aynı zamanda en çok abone olunan Youtuber'lardan biri olarak bilinir - hesabı PewDiePie 105 milyon güçlüdür. O, bu on yılın en çok bilinen oyun etkileyicisidir.

'Son Vals'e Tepki | Dream SMP Animasyonu (SAD-ist)

39 ilgili soru bulundu

En iyi kız oyuncu kim?

YouTube'daki En İyi Kadın Oyuncular

  • SSSniperwolf. ...
  • Dişler. ...
  • LDShadowLady. ...
  • IHasCupquakes. ...
  • Devam etmek içinKalp'e basın. ...
  • OMGItsFireFox. ...
  • TheRPGMinx. ...
  • MelonieMac.

Hindistan'da 1 numaralı oyuncu kim?

Listedeki ilk kişi aynı zamanda 28,2 milyon aboneyi kendi platformunda oyun akışı yapan biri olan Total Gaming - liderliğindeki bir kanal. Ajay , Ajjubhai olarak da bilinir. Listede bir sonraki sırada Ujjwal Chaurasia liderliğindeki Techno Gamerz ve 20,8 milyon abone tabanı var.

TommyInnit Milyoner mi?

TommyInnit çok büyük 2021 yılına kadar net değeri 7 milyon dolar . Tommy, farklı kaynaklardan günde yaklaşık 2,2 milyon görüntü alıyor ve bu da günde yaklaşık 11.000 dolar kazanıyor.

BadBoyHalo kaç yaşında?

BadBoyHalo, 2 Nisan 1995'te doğdu. BadBoyHalo, 26 yaşında .

Gerçek hayatta aptal oyuncuların boyu ne kadardır?

aptalca 6'1' boyunda (185 santimetre) . Foolish'in en sevdiği dondurma aroması çikolatadır. Yayınlarına Minecraft karakterinin Doctor Mario müziğiyle dans ettiği ikonik 'Shift Dance' ile başlıyor.

Quackity bir Rüya takımı mı?

kalitesiz Dream SMP'nin yirminci üyesi ; 17 Ağustos 2020'de katıldı ve El Rapids'in başkanıydı.

Philza'nın oğlu var mı?

1970'lerde Philza, Adsız Samsung Akıllı Buzdolabı ile 'yıkıldı ve kirlendi', Wilbur , oğlu Wilbur, Phil ile sunucudaki zamanı hakkında mektup alışverişinde bulundu.

Dream SMP'deki herkes kim?

Sunucu, bugün çevrimiçi olarak en iyi bilinen ve popüler Minecraft YouTubers & Streamer'ların birçoğuna sahiptir, örneğin: George 'GeorgeNotFound' Davidson, Nick 'Sapnap', Tommy 'TommyInnit' Simons, Will 'Wilbur Kurum' Altın, Alex 'Quackity ,' ve çok daha fazlası.

Dropsbyponk kaç yaşında?

Drops By Ponk (doğum: 18 Nisan 2000 (2000-04-18) [ 21 yaşında ]) veya basitçe Ponk, Dream SMP'de oynadığı bilinen bir Güney Afrikalı-İngilizce YouTuber ve Twitch yayıncısıdır.

Slimecicle gerçek adı nedir?

Charles 'Charlie' Dalgleish , daha çok çevrimiçi olarak Slimecicle olarak bilinir, Lunch Club'ın en çok abonesi olan ikinci üyesidir. En dikkate değer parçaları arasında 'Who is Lunch Club?'daki köpek maması parçası ve 'Carson's Zoo Challenge'ı kabul ettik...' bölümündeki dinozor kuklası yer alıyor.

PUNZ gerçek adı nedir?

Sosyal medyada Punz olarak da bilinen Luke, Minecraft ve Between Us oyun videoları ile tanınan bir Amerikan Twitch yayıncısı ve oyuncusudur. Luke, Twitch kanalını ilk olarak 2018'de ve YouTube kanalını aynı yıl başlattı, ancak yalnızca aylar sonra hem Twitch hem de YouTube kanallarına içerik yükledi.

BadBoyHalo bir kız mı?

Darryl Noveschosch (doğum: 2 Nisan 1995 (1995-04-02) [26 yaşında]), çevrimiçi olarak daha çok BadBoyHalo (eski adıyla SaintsofGames) olarak bilinir), Minecraft sunucusu MunchyMC'yi barındırmasıyla tanınan bir Amerikan oyun YouTuber'ıdır. Dream SMP'nin bir üyesidir. ... BadBoyHalo ayrıca 1 Ağustos 2020'deki bir canlı yayında 10.000 USD karşılığında kel oldu.

BadBoyHalo neden küfretmeyi bıraktı?

BadBoyHalo, bir olay veya kişiyle ilgili hayal kırıklığını iletmek için muffin veya muffinhead kelimesini kullanma eğilimi olarak küfür yerine. ... Hatta sahip azarlama ve 'dil' deme alışkanlığı küfür ettikleri zaman birlikte oynadığı insanlara.

BadBoyHalo ve A6d hala arkadaş mı?

Tartışma başladığından beri Dream, BadBoyHalo ve Sapnap ve diğer Minecraft YouTuber'ları şunu duyurdu: A6d ile arkadaş kalacaklardı .

TommyInnit ne kadar para kazanıyor?

Toplamda, TommyInnit bir aylık tahmini 277.000 dolar YouTube videoları yüklemekten ve Twitch'te akıştan. YouTube'da ayda yalnızca bir kez yayın yaptığı ve ayda yalnızca 5 gün yayın yaptığı düşünülürse fena değil!

Hindistan'ın en zengin YouTuber'ı kim?

Hindistan'daki en zengin 10 YouTuber ve ne kadar kazandıkları...

  • Carry Minati'nin net değeri 4 milyon ABD dolarıdır. ...
  • Amit Bhadana'nın net değeri 6,3 milyon ABD dolarıdır. ,
  • Bhuvan Bam'ın net değeri 3 milyon dolar. ,
  • Ashish Chanchlani'nin net değeri 4 milyon ABD dolarıdır. ...
  • Gaurav Chaudhary'nin net değeri 45 milyon ABD doları.

Serbest atışta en zengin noob oyuncusu kim?

Lokesh Oyuncu Hint oyun topluluğundaki hayranları tarafından Free Fire'daki En Zengin Noob olarak adlandırılıyor. Kendi adını taşıyan bir YouTube kanalına sahiptir ve 12.4 Milyondan fazla abonesi vardır.