Elma izle su geçirmez mi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: August Macejkovic
Puan: 4.4/5(6 oy)

Apple Watch'ınız suya dayanıklıdır, ama su geçirmez değil . * Örneğin Apple Watch'unuzu egzersiz sırasında (terlemek sorun değil), yağmurda ve ellerinizi yıkarken takıp kullanabilirsiniz.

Apple Watch 6 su geçirmez mi?

Apple Watch Series 6'nın bir ISO standardı 22810:2010 kapsamında 50 metrelik su geçirmezlik derecesi . Bu, havuzda veya okyanusta yüzmek gibi sığ su aktiviteleri için kullanılabileceği anlamına gelir. ... iPhone'unuz yakında değilse, Apple Watch'unuzun bilinen bir Wi-Fi ağına bağlı olması ve Wi-Fi Araması kurmanız gerekir.

Apple Watch 5 su geçirmez mi?

Hiçbir Apple Watch sürümü su geçirmez değildir - ancak hepsi suya dayanıklı , ki bu biraz farklıdır. Bir Apple Watch 2, 3, 4 veya 5'iniz varsa saatinizi herhangi bir hasar görmeden 50 fit derinliğe kadar götürebilirsiniz.

Apple Watch Series 3 ile yüzebilir miyim?

Apple Watch Series 3, ISO standardı 22810:2010 kapsamında 50 metre su geçirmezlik derecesine sahiptir. Bu, bunun için kullanılabileceği anlamına gelir sığ su aktiviteleri havuzda veya okyanusta yüzmek gibi.

Apple saatler tamamen su geçirmez mi?

Apple Watch (şimdiki değeri) 50 metre suya dayanıklı . Yüzme, sörf veya su balonu dövüşleri için mükemmeldir. Çabuk, ördek!

Apple Watch gerçekten su geçirmez mi? (Yaz 2021)

18 ilgili soru bulundu

Apple Watch'ta su kilidi nedir?

Apple Watch'unuzdaki su damlası simgesi, Su Kilidi özelliğinin etkinleştirildiği anlamına gelir. Su Kilidi saatinizin ekranını kilitler, böylece açmadan veya yanlışlıkla herhangi bir şeye dokunmadan yüzebilir veya duş alabilirsiniz. Su Kilidi'ni devre dışı bırakmak hızlı ve kolaydır ve Apple Watch'ınızdaki fazla suyu bile temizler.

iPhone 12 su geçirmez mi?

Apple'ın iPhone 12'si suya dayanıklıdır , bu nedenle yanlışlıkla havuza düşürürseniz veya sıvı sıçrarsa sorun olmaz. iPhone 12'nin IP68 derecesi, 30 dakika boyunca 19,6 fit (altı metre) suya kadar dayanabileceği anlamına gelir.

Apple saatimi havuzda takabilir miyim?

Sığ su aktiviteleri için Apple Watch Series 2 ve daha yeni modeller kullanılabilir havuzda veya okyanusta yüzmek gibi. Ancak Apple Watch Series 2 ve daha yeni modeller, tüplü dalış, su kayağı veya yüksek hızlı su veya sığ derinliğin altına daldırma gibi diğer etkinlikler için kullanılmamalıdır.

Apple Watch ile ne kadar süre yüzebilirsiniz?

Bu modeller, 22810:2010 su geçirmezlik ISO derecesine sahiptir; bu, su sıcaklığındaki suya dayanacak şekilde tasarlandıkları anlamına gelir 50 metreye (164 fit) kadar derinlik . Bu derecelendirmede bile Apple, tüplü dalış veya su kayağı yaparken saatin takılmasını önermez.


Apple Watch 6 ile ne kadar süre yüzebilirsiniz?

Apple Watch Series 6'nın yalnızca suya dayanıklı olduğu ve su geçirmez olmadığı için suya dayanabileceği sürenin bir sınırı vardır. Apple, saatinizi suya batırmamanızı önerir. 30 dakikadan fazla . Suda bu kadar süre kaldıktan sonra contalar bozulabilir.

AirPod'larımı duşta takabilir miyim?

Apple'ın iki gerçek kablosuz kulaklık teklifi var. Giriş seviyesi model suya dayanıklı değildir. AirPods Pro suya ve tere dayanıklıdır Apple, kullanıcılara onları duş veya musluk gibi akan suyun altına koymamalarını söylese de, aşırı terlemeye veya su sıçramasına karşı dayanıklı olmaları gerektiği anlamına gelir.

Apple Watch 4 ile duş alabilir miyim?

Apple Watch Series 2, 3 veya 4 takarken ellerinizi yıkamak ve duş almak gibi aktiviteler teknik olarak uygun olsa da, Apple, cihazınızı sabunlara, şampuanlara ve saç kremlerine maruz bırakmanızı önermez. , losyonlar ve parfümler gibi bu maddeler cihazdaki 'su contalarını ve akustik membranları olumsuz etkileyebilir'.

Apple Watch 5 su altında ne kadar kalabilir?

Apple, Apple Watch'un IPX7 derecesiyle suya dayanıklı olduğunu resmi olarak belirtir; bu, saatin 1 metreye kadar derinliklere daldırılabileceği anlamına gelir. 30 dakikaya kadar .


Apple Watch 6 iPhone'dan ne kadar uzakta olabilir?

Normal Bluetooth aralığı yaklaşık 33 fit / 10 metre , ancak bu, kablosuz parazit nedeniyle pratikte değişecektir. Saatiniz iPhone'a bağlanamadığında, yedek olarak bilinen, uyumlu bir Wi-Fi ağına bağlanmaya çalışır.

Apple Watch'u su kilidi olmadan suda kullanabilir misiniz?

Hayır - Apple Watch Series 2, ne olursa olsun eşit derecede suya dayanıklı kalır Su Kilidi'nin açık olup olmadığı. Apple Watch Series 2 modelleri için Su Kilidi, suya maruz kalma sırasında yanlışlıkla ekran etkileşimlerini önler ve daha sonra hoparlördeki suyu dışarı atar.

Apple saatimle bir saat yüzebilir miyim?

Apple Destek Topluluklarına hoş geldiniz! 'Apple Watch Series 5 ve Apple Watch Series 3, ISO standardı 22810:2010 kapsamında 50 metre su geçirmezlik derecesine sahiptir. Bu, havuzda veya okyanusta yüzmek gibi sığ su aktiviteleri için kullanılabileceği anlamına gelir.

Regl döneminde yüzebilir miyim?

Regl döneminde yüzmek sorun değil . Ancak mayonuzun kanamaması için yüzerken tampon kullanmak isteyeceksiniz. Pedler çalışmayacak ve sadece suyla dolacak. Tampon doğru şekilde takılırsa düşmez, bu yüzden devam edin ve bir sıçrama yapın!


Apple Watch'ımla nasıl yüzerim?

Apple Watch'ınızla yüzün

  1. Egzersiz uygulamasını açın.
  2. Havuzda Yüzme veya Açık Suda Yüzme seçeneğine ilerleyin. ...
  3. Antrenmanı başlatmak için dokunun veya daha fazla düğmesine dokunun. ...
  4. Havuzda Yüzme için havuz uzunluğunu ayarlamak için Digital Crown'u çevirin. ...
  5. Üç saniyelik geri sayımı bekleyin.

iPhone 12'mi yıkayabilir miyim?

iPhone 13, iPhone 12 ve iPhone 11 modelleri

Herhangi bir şeyle temas ederse iPhone'unuzu hemen temizleyin kir veya kum, mürekkep, makyaj malzemesi, sabun, deterjan, asitler veya asitli yiyecekler veya losyonlar gibi lekelere veya başka hasarlara neden olabilecek. ... Temizlik ürünleri veya basınçlı hava kullanmayın.

iPhone 12 iyi mi?

Apple iPhone 12 incelemesi: mükemmel neredeyse her şekilde. iPhone 12, sınıfının lideri ekran kalitesi, yüksek kaliteli kameraları ve mükemmel geleceğe hazırlığı (5G dahil) sayesinde çoğu insan için ideal iPhone'dur. Ancak bu özellikler rakiplerine göre biraz daha yüksek bir fiyata geliyor.

iPhone 12 Pro'mu duşa alabilir miyim?

Uluslararası Elektroteknik Komisyonu'na göre, IP68 su geçirmezlik derecesine sahip iPhone, yüksek basınç veya sıcaklıklara karşı korunmuyor. Yani, Apple, iPhone 12 ile yüzmemenizi, duş almamanızı, banyo yapmamanızı veya su sporları yapmamanızı önerir. .


Apple Watch'ta kırmızı nokta nedir?

kırmızı nokta Apple Watch'ın iPhone'un rozet bildirimlerine eşdeğeri . Birkaç bildirim aldığınızda iyi çalışır, ancak bazı insanlar için durum böyle değildir. Çok fazla bildirim alırsanız, kırmızı nokta hemen hemen her zaman saat kadranında kalır.

Su kilidi otomatik olarak açılıyor mu?

Su Kilidi de açılır su bazlı bir antrenmana başladığınızda otomatik olarak yüzme veya sörf gibi.