Ensar Shaikh antrenörlük mü aldı?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Ena Nikolaus
Puan: 5/5(49 oy)

Mezuniyetinin yüzde 73'ünü garantiledi. Ensar katıldı özel IAS koçluk sınıfı UPSC kamu hizmetleri hazırlığı için.

Ansar Shaikh UPSC için koçluğu nereden aldı?

Siyaset bilimi mezunu Pune'deki Fergusson Koleji Ensar, özel bir koçluk sınıfında memurluk sınavına hazırlandı. Babası Younus Shaikh Ahmad, ona sınıfta bir yer alabilmek için evini satmak zorunda kaldı.

Ansar Shaikh şimdi nerede yayınlanıyor?

Ansar, şu adreste Özel Görevli Subay olarak atandı: MSME ve tekstil departmanı , Batı Bengal eyaletinde.

Mesleği Ansar Shaikh eşi nedir?

Ensar Ahmed Şeyh IAS

Hepimizin bildiği gibi, o en genç IAS memuru. Kaynaklara göre başarısı çok büyük ve kaynaklara göre ailesinde eğitim bir öncelik değildi. Ensar Shaikh eşi Waiza Ansari .

Srushti Deshmukh ne zaman hazırlanmaya başladı?

UPSC Pathshala'nın raporuna göre, Srushti Jayant Deshmukh, üçüncü yılı mühendislik, tüm hayatını bir mühendis olarak basit bir işle geçiremeyeceğini düşünüyordu. Ardından mühendisliği ile birlikte UPSC'ye hazırlanmaya başladı. 3.

IAS 21'de - Ansar Shaikh'in UPSC CSE/IAS Hazırlığı için Başarı Stratejisi

32 ilgili soru bulundu

Ansar Shaikh kaç saat ders çalıştı?

Shaikh normalde günde 10 – 12 saat .

En genç kadın IAS memuru kimdir?

Svati Meena UPSC'yi temizlemekle kalmadı, bunu sadece 22 yaşındayken yaptı. Grubunun en genç IAS memuru olan Swati, Rajasthan'da doğdu ve Ajmer'de eğitim gördü.

Kanishak Kataria nerede yayınlanıyor?

Kanishak Kataria'nın bir ilanı var. Jaipur'daki Rajasthan'ın ana eyaleti . Birinciliği elde ettikten ve IAS subayı olma hayalini gerçekleştirdikten sonra, şimdi yeni görevinde olan Kanishak Kataria, ülkenin büyümesi ve iyileştirilmesi için çalışmak istiyor.

IAS nerede yayınlanır?

IAS görevlileri, eğitimlerinin tamamlanmasıyla birlikte çeşitli görevlere atanmaktadır. eyalet ve sendika hükümetleri ve yerel öz yönetimlerde (belediye şirketleri, zilla mahalleleri) ve kamu sektörü teşebbüslerinde.


Ansar Shaikh IAS'nin karısı kimdir?

Ensar şeyh eşinin adı ias idi Ansari'm var . En genç ias ustası Ansar Shaikh efendimin karısıdır. Ansar shaikh ve waiza Ansari, sağlıklı ilişkilerini kurduktan sonra iyi arkadaşlardır. Yeni bir rapora göre Waiza Ansari, ias memuru ve memur.

Tina Dabi koçluğu nerede aldı?

Tina Dabi üniversitedeyken o zaman katıldı Rau'nun IAS Akademisi Temel UPSC temel bilgilerini öğrettikleri hafta sonu partisi. Üniversitenin ilk yılındayken, kamu hizmetiyle ilgili temel kavramları öğrenmek için Rau'nun IAS Akademisine katıldı.

Srushti Jayant Deshmukh UPSC'ye nasıl hazırlandı?

Esas olarak şuradan okudu: 6. ila 12. sınıfların NCERT Sosyal Bilimler kitapları , her konuda diğer standart kitaplarla birlikte. Yojana ve Kurukshetra gibi dergileri okudu. Ayrıca güncel olaylar için The Hindu ve The Indian Express gibi günlük İngilizce gazeteleri okudu.

Nandini KR koçluğu nerede aldı?

koçluk aldım Bengaluru'daki Insight Koçluk Merkezi . Nandini, Karnataka kadrosunda üç boş pozisyon olduğunu düşünüyorum' dedi.


Kim 21 yaşında IAS oldu?

Ensar Ahmed Şeyh

Şeyh, UPSC sınavlarını sadece 21 yaşında geçerek IAS memuru oldu! Bir otomatik çekçek sürücüsünün oğlu olarak, hayalindeki hedefe ulaşmak için birçok şansı yendi. Şeyh, yoksulluğun, kırsal geçmişin ve özellikle eğitime elverişli olmayan bir aile senaryosunun üstesinden gelmek zorunda kaldı. İlham verici hikayesini buradan okuyun.

Hindistan'ın ilk kadın IAS'si kimdir?

Anna Rajam Malhotra (kızlık soyadı George; 17 Temmuz 1927 - 17 Eylül 2018) bir Hint İdari Hizmet memuruydu. Hindistan'da bu pozisyonu elinde tutan ilk kadındı. Malhotra, IAS'nin 1951 partisine aitti ve parti arkadaşı R.N. Malhotra ile evlendi.

20 yaşında bir IAS sınavı verebilir mi?

IAS Sınavına girmek için asgari yaş 21 yıl . Bu, adayın sınavın yapıldığı yılın 1 Ağustos'unda en az 21 yaşında olması gerektiği anlamına gelir.

Bir bayan IAS memuru takım elbise giyebilir mi?

Hem kadın hem de erkek IAS görevlileri bağlamında, hiçbir IAS üniforması düzenlenmemiştir. genel. Hem erkek hem de kadın IAS görevlileri, resmi görevlerde resmi kıyafetler giyerler. Bu IAS üniformaları, kadın IAS görevlileri için Kurti, Salwar kıyafeti veya Saree içerebilir.


Safin Hasan antrenörlük mü aldı?

IPS Safin Hasan teknik direktörlük mü aldı? Safin Hasan'ın UPSC sıralaması 570. Ancak, Vajiram IAS Academy'den koçluk aldı . Hindistan'daki ünlü akademilerden biridir.

IAS'ye hazırlanmaya hangi yaşta başlamalıyım?

Yaşından itibaren IAS'nin Hazırlanması 18 yıl - İdeal Yaş

18, IAS yolculuğuna çıkmak için ideal yaştır. Bu böyledir, çünkü bu yaşta öğrenciler okul sınavlarını tamamlamış ve mezun olmak için üniversiteye adım atmışlardır.

22 yaşında nasıl IAS olabilirim?

Lisans derecesi konusunu, UPSC IAS Sınavı için devasa müfredatla uğraşırken daha rahat hale getiren bir IAS Ana İsteğe Bağlı Ders olarak seçmek avantajlı bir harekettir. Lisans kursunu üç veya dört yıl içinde tamamladıktan sonra , 21 veya 22 yaşında bir IAS adayı UPSC IAS Sınavına girebilir.