Anne kotu iltifat mı?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sorulan: Dr. William Cruickshank Jr.
Puan: 4.2/5(44 oy)

Anne jean bunlardan biridir. tüm vücut tipleri için en gurur verici silüetler . Yüksek belli gevşek kesim, kum saati şekli oluşturur ve bacaklarınızı uzatır.

Mom jean pantolonlar tüm vücut tiplerine uyar mı?

Bunların harika göründüğünü biliyoruz ve denim dolabınızda her zaman bir çift olmalıdır, ancak farklı vücut tiplerinde mom jean pantolonlar da uzun çerçeveler için uygundur. ... İster erkek ister kadın kot pantolon alışverişi olsun, her zaman hedefiniz mükemmel bedeni bulmaktır. Vücut tipiniz ne olursa olsun , mom jeans favorin olabilir.

Göbek ile mom jeans giyebilir misin?

Evet, ince ve uzun model olduğunuzda, hemen hemen her şeyde iyi görünebilirsin - hatta anne kotu. ... Yüksek belli ve geniş alt, diğer kot pantolonlar gibi aynı düz göbek ve küçük, yüksek popo gerektirmez ve düz bir stilin biraz daha geniş paçası, skinny tarzdan daha bağışlayıcı olabilir.

Kot pantolonun en gurur verici tarzı nedir?

Orta Kat . Bu, oradaki en figür dostu yükseliş; tüm vücut tipleri için rahat ve orta bölgemizde biraz daha fazla yapı isteyen hepimiz için biraz gizli bir silah. Orta belli kotlar aynı zamanda hemen hemen her üst boy ile gerçekten uyumludur, bu da onları her yere gitmek için harika bir hale getirir.

Anne kotu seni şişman mı gösteriyor?

Anne kotu insanı şişman gösterir mi? Modern mom jean pantolon seni şişman göstermeyecek . Yüksek bellidirler ve çoğu zaman çörek üstünü gizlemeye yardımcı olurlar. Doğru seçerseniz, figürünüzü düzleştirmek ve vurgulamak için kullanabilirsiniz.

Kadınlar Bir Hafta Mom Jeans Giyiyor • Ladylike

27 ilgili soru bulundu

Tombul kızlar mom jean giymeli mi?

Unutmayın, karnı ağır olanlar için mom jeans normalde giydiğinizden daha büyük bir beden satın alınmalıdır . Bunun nedeni, bellerinin daha küçük olmaları, ancak altlarının gevşek olmaları, pantolonun sizi görmek istemediğiniz yerlerde kucaklamak yerine doğal kıvrımlarınızın şeklini almasına izin vermesidir.

Anne kotu büyük kalçalar için iyi mi?

Kıvrımlı uyluklar için en iyi kot pantolon normal kot gibi görünür ancak bacaklarda daha fazla esneklik sunar. ... Düz- bacak jean, mom jean ve erkek arkadaşı jean'leri doğal olarak kalçalarda ve baldırlarda daha gevşektir, ancak kum saati vurgulu bir kalem kesimi istiyorsanız, büyük kalçaları olan kadınlar için de pek çok skinny jean pantolon seçeneği var.

Mom jean pantolon hangi vücut tipine yakışır?

Mom jean pantolonlar belinize oturur ve birçok vücut şekline daha rahat ve daha hoş görünmelerini sağlar. Özellikle, olanlar kum saati şekilleri Bu tarzın kıvrımlarını tamamladığını görecekler.

Ne tür kot pantolon sizi daha ince gösterir?

Amacınız kot pantolonla daha ince görünmekse, bir kot pantolon seçmek isteyeceksiniz. renk aralığının en karanlık ucundaki denim rengi . Derin indigo veya siyah denim yıkamalı, ince, tam oturan koyu yıkama kot pantolonlar sadece ince yapmakla kalmaz, aynı zamanda hem günlük hem de şık üstlerle giymek için çok yönlüdür.


mom jeans 2021'de hala moda mı?

On yıl ne olursa olsun, moda trendleri kendini kanıtladı mom jeans asla modası geçmeyecek . Bu yüksek belli kot pantolonlar aslında 80'lerin ve 90'ların sonlarında modaydı ve şimdi geri dönüş yapıyor.

Anne kotu bana iyi görünecek mi?

'Mum jean armut şeklinde olabileceğinden herkese iyi görünmek zorunda değil ,' diyor. ... Uzunluğuna göre, bir mum jean 'biraz cilt göstermek için ayak bileğinin etrafına veya biraz daha yükseğe düşmelidir - bu iltifattır. Bir topuğu ya da harika bir çizmeyi sergilemek için iyi bir jean.'

Mom jean pantolonlar neden bu kadar popüler?

Ama ilk etapta onların çekiciliği nedir? 'Anne Jeans vardır çok rahat ve giymek kolay American Eagle denim tasarımından sorumlu Başkan Yardımcısı Lara Knight, InStyle'a verdiği demeçte, 'Daha gevşek bir hava için boyutlandırın veya daha eski bir siluet için daha uzun bir iç dikiş deneyin' dedi.

Anne kotu iyi görünecek mi?

Mom jeans'in gerçekten gurur verici olması için, beline iyi oturmaları gerekiyor . Karnını doğal belden (midenin en küçük kısmı) sararlarsa, herhangi bir figürü (evet, erkekler de!) pohpohlayacak ve bu topuzların harika görünmesini sağlayacaktır. Bundan sonra gerisi kolay.


Anne kotu düz paça mı?

Mom jean'lerin stilleriyle ilgili olarak gerçekte ne olduğu sorusuna gelince, kalça ve kasık bölgesinde geniş kesime sahip yüksek belli kot pantolonlardır. düz bacaklı . ... Tipik olarak, daha iyi ve daha rahat bir uyum sağlamak için mom jean'ler, giymeyi kolaylaştıran elastik bir bele sahiptir.

Mom jean pantolon kısa bacaklara yakışır mı?

Mom jean pantolonlar süper rahat olmaları ile bilinirler, ancak aynı zamanda özellikle popo ve üst baldırlarda ekstra alana sahip olma eğilimindedirler, bu da onları minyon ve daha kısa bacaklara sahip biri üzerinde daha az pohpohlayabilir. Bu yüzden aramak çok önemli ince takılı tasarım , minyonlarda iyi görünmek için.

Mom jean pantolon nasıl olmalı?

Mom jean pantolonlarda fermuar, kasık ve bacak bölgelerinde fazla boşluk vardır. Kot pantolonlar genellikle katı, açık mavi renk , hiçbir şekilde taş yıkama veya solma yapmaz. Stilin sıklıkla görülen diğer özellikleri, pileler, daralan bacaklar, ayak bileği uzunluğundaki bacaklar ve elastik bel bantlarıdır.

Skinny jeanler sizi daha şişman gösterir mi?

1. Dar kot pantolon. Skinny jeans bu konuda biraz yanlış bir isim, hayır, seni her zaman sıska göstermezler . ... Ve kot pantolon yeterince inceyse, daha önce var olmayan bir pudge faktörü bile yaratabilir, bacakları ve baldırları yanlış şekillerde sıkıştırabilir.


Göbek yağını kot pantolonda nasıl gizlersin?

Göbek yağınızı gizlemek veya kapatmak istiyorsanız, düz renk kot satın al . Bunun nedeni, koyu renklerin çok fazla ışığı yansıtmaması ve her şeyin tek tip görünmesini sağlamasıdır. Ayrıca, gölge parçalarından kaçının. Gizlemek istediğiniz alana fazladan dikkat çekmek istemezsiniz.

Yüksek belli kot pantolon sizi daha şişman gösterir mi?

Yüksek belli altlar sadece her yaştan kadına değil, her bedenden kadına hitap ediyor, diye ekliyor. ... Minyon bayanlar, yüksek belli pantolonlar ve şortlar için daha uzun görünmek için bacakları uzatabilir .

Mom fit kot pantolonu kim giymeli?

Anne kot takım elbise Daha fazla insan , boydan bağımsız olarak ve genellikle daha çok yönlüdür. Çoğu üstleri bir mom jean ile giyebilirsin ve stil fena olurdu. Yüksek bel ve daralan bacak kombinasyonu, gurur verici bir siluet sunar ve biraz 80'ler veya 90'lar nostaljisine düşkünseniz, mom jeans gerçek bir kazanandır.

Büyük bir poponuz varsa mom jeans giyebilir misin?

Oldukça dikkat çekici bir poposu olan Jennifer Lopez, büyük bir hayranı. sanırım kot . Özellikle kalça, uyluk ve arka kısımda ekstra boşluk bırakılarak tasarlanan Sexy Curve koleksiyonu. Bununla birlikte, 1981 ve Mom kot pantolonları da işe yarayabilir.


Anne kotu giymeli misin?

Konu kot olunca en iyisini anne bilir.

onları iyi giy ve anne kot pantolonları - sevgili annenizin retro dökümlü koleksiyonundan kolayca çekilebildikleri için böyle adlandırılırlar - sizi Friends'in ilk bölümlerinden fırlamış gibi gösterebilir (bu arada bu bir iltifattır) .

Mom jeans ve erkek arkadaş kotu arasındaki fark nedir?

Kesim. Anne kot pantolon her yere bol oturur, daha belirgin bir şekilde sırt ve uyluklara oturur, oysa erkek arkadaşı kot pantolon kasık bölgesinde ve bacaklarda daha gevşek duruyor . Bu nedenle, genel olarak mom jean'lerin üst kısmı daha gevşekken, erkek arkadaş jean'leri ya her yerde daha bol ya da daha fazla kasıkta odaklanmış durumda.

Kalçalarım ve popom büyükse ne giymeliyim?

  • Geniş Bacaklı Pantolon Giyin. Kalçanız büyükse geniş paça pantolonlar size en yakışan pantolonlardır. ...
  • Skinny Jeanlerden kaçının. Bu, geniş bacak siluetinin tam tersidir. ...
  • Yan Ceplerden Kaçının. ...
  • Kalçalarınıza göre Boyut seçin. ...
  • A-Line Elbiseler giyin. ...
  • Kılıf Elbise kaçının. ...
  • Kalem Eteklere Dikkat. ...
  • A hattı Etekler giyin.