Andy Sugden nereye gitti?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Tessie Beier
Puan: 4.2/5(54 oy)

Emmerdale'de Andy Sugden'a ne oldu? Kelvin'in karakteri Andy tarafından 2016 yılında cinayete teşebbüsten tutuklandıktan sonra gözaltından kaçarak köyü terk etti. Robert'ın nişanlısı Chrissie White (Louise Marwood). Chrissie, katil oğlu Lachlan'ın babası Lawrence'ı (John Bowe) vurmak için kullandığı bir silahı sakladı.

Andy Emmerdale'e geri dönecek mi?

Instagram Hikayelerinde, eski durduğu yere geri döndüğünün hüzünlü bir videosunu paylaştı ve şöyle dedi: 'Yıllar oldu, ben burada olmayalı yıllar oldu. 'Hepiniz heyecanlanmadan önce, ne yazık ki Emmerdale'e dönüş değil .

Andy Emmerdale'den ne zaman ayrıldı?

Aylarca süren spekülasyonlardan sonra, 1 Ağustos 2016 , Fletcher programdan ayrılma kararını doğruladı ve çıkış sahnelerinin 16 Ağustos'ta yayınlanmasıyla yirmi yıllık görevine son verdi.

Andy Sugden Sarah'ın babası mı?

Sarah'nın annesi, Charley Webb tarafından canlandırılan Debbie Dingle'a yeni döndü ve babası Andy Sugden , Kelvin Fletcher tarafından oynanır.

Emmerdale'de Andy'nin babasına ne olacak?

Andy gerçek babasıyla yaşamayı seçer . Billy bir suçludur ve zamanının çoğunu sakinlerini aldatmaya çalışarak geçirir. Bu, 1998 Noel Günü'nde köy Postanesi'nde silahlı soygun girişiminde bulunmasıyla doruğa ulaşır. Posta müdürü Vic, soygunda ölümcül şekilde yaralandı.

Emmerdale - Robert ve Andy Veda Etmeden Önce Birbirlerine Kardeş Dilerler

15 ilgili soru bulundu

Leanna Emmerdale kaç yaşında?

bu 18 yaşında Oyuncu Mart 2018'den bu yana Emmerdale kadrosunda yer almakla birlikte aynı zamanda müzik ve modellik de yapmaktadır.

Kelvin Fletcher kalp atışlarında mı göründü?

'Kalp atışı' Bitmemiş iş (TV Bölümü 1995) - Kelvin Fletcher as Colin Ellis - IMDb.

Kelvin Fletcher hala evli mi?

Geçen yıl 29 yaşındaki Oti Mabuse ile şovu kazanan 36 yaşındaki Strictly Come Dancing yıldızı Kelvin Fletcher, eşi Eliza Marsland ve iki çocukları Marnie, üç ve oğlu Milo, 18 aylık.

Andy Sugden neden kaçıyor?

Emmerdale hayranları Kelvin'in karakteri Andy Sugden'ın diziye devam ettiğini bilecek. Chrissie White tarafından tuzağa düşürüldükten sonra kaçtı (Louise Marwood tarafından oynanır) Lawrence White'ın (John Bowe) çekimi için. Ancak ailesi onun tamamen masum olduğunu bildiği için geri dönebilir.

Emmerdale'deki Richie'ye ne olacak?

Aslında, Jack'in para sorunlarını çözmek için sigorta şirketinden bir ödeme almayı umarak ahırı ateşe vermeye gelen Andy'ydi. Richie kaçtı ama Sarah çok korktu. Richie, merdiveni parçalayan mini bir patlamayla yere yığıldı. .

Leona neden Emmerdale'den ayrılıyor?

Leanna Cavanagh, Mimi Slinger tarafından oynanan ITV pembe dizisi Emmerdale'den kurgusal bir karakterdir. ... Ayrıldıktan sonra, Slinger Emmerdale ve yardımcı yıldızlarını özlediğini söyledi , ancak kariyerindeki diğer fırsatları takip etmek için doğru zaman gibi hissettiğini açıkladı.

Jack ve Sarah Emmerdale'de tekrar bir araya geldi mi?

Sarah, Victoria ile hastanede kalırken, Jack ve Robert Emmerdale'de kaldılar. Victoria'ya temiz bir sağlık raporu verildiğinde aile sonunda tekrar bir araya geldi .

Kelvin Fletcher'ın dans dersleri var mıydı?

Ancak 20 yıl boyunca Emmerdale'de Andy Sugden'ı oynayan aktör, Manchester Evening News'e başarısına rağmen, bu işe çok alışılmamış bir şekilde girdiğini açıkladı. dans eğitimim yok - 13 haftalık dansçıyım, güldü. Benim geçmişimde bundan önce başka bir eğitim yok.

Andy Sugden Emmerdale'den nasıl ayrıldı?

Andy 2016'da köyden ayrıldıktan sonra Chrissie White tarafından cinayete teşebbüsten çerçevelendikten sonra gözaltından kaçmak (Louise Marwood), Robert'ın nişanlısı ve seri katil Lachlan White'ın (Thomas Atkinson) annesi.

Debbie Dingle'ın kızının adı ne?

Sarah Sugden Andy Sugden ve Debbie Dingle'ın kızı ve Jack Sugden'ın ablasıdır. O Andy'nin geç evlat edinen annesinin adını almıştır.

Emmerdale'de Sarah'nın nesi var?

2018'de doktorlar Sarah'nın kalp yetmezliğinden muzdarip , boğaz kanserini tedavi etmek için aldığı kemoterapinin nadir bir yan etkisi. Sarah, nakil için beklerken bir virüs kaptı ve ailesiyle birlikte kalp bağışçısı beklerken hastanede vakit geçirmek zorunda kaldı.

Clive Hornby'ye ne oldu?

Oyuncu Clive Hornby, 63 yaşında kanserden öldü , 28 yıl boyunca pembe dizi Emmerdale'de isteksiz çiftçi Jack Sugden'ı oynadı.

Leanna öldü mü?

Emmerdale: Liam, Jacob'ı Leanna'nın cenazesinden men etti

ITV sabun hayranları geçen ay Emmerdale'de 18. doğum gününde Leanna Cavanagh'ın (Mimi Slinger tarafından oynanan) öldürüldüğünü gördüklerinde şok oldular. tarafından öldürüldü Çocuğu köprüden aşağı iten kötü hemşire Meena Jutla (Paige Sandhu).

Emmerdale'deki sarışın kız kim?

Emmerdale yıldız Rosie Bentham Aktrisin 'karanlık tarafı' bırakıp saçlarını sarıya boyamaya karar vermesiyle Instagram'da dramatik yeni bir görünüm ortaya çıkardı. ITV sabununda Gabby Thomas'ı oynayan Rosie, bu hafta başında Instagram Stories'de yeni boyanmış saçlarını takipçilerine göstererek yazlık yeni bir saç modeli ortaya çıkardı.

Emmerdale'den Amy hamile mi?

Emmerdale yıldızı Amy Walsh, EastEnders oyuncusu ile hamileliğini açıklarken 'ağladı'. Emmerdale'in yıldızı Amy Walsh, hamile olduğunu açıklarken 'acıktığını' söyledi. ITV dizisinde Tracy Metcalfe karakterini canlandıran oyuncu ilk olarak kendisini bekliyor. çocuk EastEnders aktör erkek arkadaşı Toby Alexander-Smith ile.