Andrew Rannells evli mi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sormuş: Phyllis Pfeffer
Puan: 4.8/5(19 oy)

2019'dan beri aktörle ilişkisi var. Tuc Watkins .

Andrew Rannells ve Tuc Watkins birlikte mi yaşıyor?

Kişisel hayat. Watkins 26 Nisan 2013'te Marie Osmond ile Marie üzerine yaptığı bir röportajda eşcinsel olduğunu açıkladı. Aynı röportajda Watkins, Aralık 2012'de ikizler Catchen ve Curtis'i taşıyıcı annelik yoluyla karşılayarak bekar bir baba olduğunu duyurdu. 2019'dan beri aktör Andrew Rannells ile ilişkisi var. .

Andrew Rannells nedir?

Andrew Rannells, Broadway'de görüntülendi. Falsetto (Tony adaylığı), Hamilton, Hedwig and the Angry Inch, The Book of Mormon (Tony adaylığı, Grammy Ödülü), Jersey Boys ve Hairspray. Film kredileri arasında A Simple Favor, Why Him?, The Intern ve Bachelorette yer alıyor.

Andrew Rannells Julliard'a mı gitti?

O Juilliard'a gitti , klasik eğitim almış, ancak tek büyük başarısı, yıldızı olduğu Talk to the Hand adlı bu çok sevimsiz aile şovunda yer almaktı. Bu onun için biliniyor ve bu onu gerçekten rahatsız ediyor, sıradan bir TV oyuncusu olarak bilinmesi.

Rannells Book of Mormon'dan ne zaman ayrıldı?

Mormon Kitabı standby Nic Rouleau, Tony ödüllü müzikalde Elder Price'ın başrolünü üstlenecek. Orijinal, Tony adayı yıldız Andrew Rannells aşağıdaki prodüksiyondan ayrıldı 10 Haziran'daki performans NBC'nin yeni durum komedisi The New Normal'de rol almak için.

Andrew Rannells Costar'ına Aşık Oldu

42 ilgili soru bulundu

Andrew Rannells Hairspray'de kimi oynadı?

2002-2012: Broadway'in ilk çıkışı ve Mormon Kitabı

Rannells, 2002'de Broadway'deki ilk çıkışını yaptı. Larkin'i bağla Saç spreyi Broadway üretiminde.

Andrew Rannell'i kim seslendiriyor?

Andrew Rannells, seslendirmesiyle tanınan bir seslendirme sanatçısıdır. Mako Tsunami, Harley ve Morty (Yönetim Spor Salonu Lideri).

Darren Himym'i kim oynadı?

'How I Met Your Mother' 9. Sezon Kadrosu — Andrew Rannells Darren olarak | TV Hattı.

MORMON KİTABI filme mi çekilecek?

Ancak bir Reddit kullanıcısı, Production Weekly'nin Nisan 2020 sayısında, Alma Junction'ın hit müzikalleri The Book of Mormon'un film uyarlaması için çalışan bir başlık olabileceğini belirtti. ... Bu proje karantinanın başlangıcında durduruldu ve film iptal oldu ama .


MORMON KİTABI müzikalinin mesajı nedir?

Dans dolu müzikal şunu iddia ediyor: Mormonlar aşırı derecede kibardırlar, inanmaya inanırlar ve zor duyguları sistematik olarak inkar ederler (eşcinsel dürtüler dahil) . İkinci tema şarkı aracılığıyla eğlenceli bir şekilde tasvir edilmiştir, Kapatın!

Yaşlı fiyat ne oldu?

Çocukken gördüğü cehennem kabusları aklına gelir ve kabusu yeniden başladığında paniğe kapılır. Fiyat cehenneme düştü iblisler tarafından işkence gördüğü, Hitler, Jeffrey Dahmer, Cengiz Han ve Johnnie Cochran'ın ruhları ve dans eden kahve fincanları.

Falsettos'ta Whizzer'ı kim oynuyor?

James Lapine tarafından yönetilen oyuncu kadrosunda Marvin rolünde Michael Rupert, Stephen Bogardus Whizzer olarak Barbara Walsh, Trina olarak Barbara Walsh, Mendel olarak Chip Zien (In Pantolon'da Marvin'i oynadı), Jason olarak Jonathan Kaplan, Charlotte olarak Heather MacRae ve Cordelia olarak Carolee Carmello.

Balodaki Trent kim?

Andrew Rannells : Trent Oliver.


Ted neden Darren'ı yumrukladı?

Darren ona sağdıç Ted'in yumruk attığını söyler. 'sebepsiz' yüzüne sert , gerçekte Glen McKenna şişesini Ted'in elinden düşürdüğünde (şişe üçüncü kez düştü, Ted, Marshall'ın gelişini kutlamak için arkadaşlarıyla paylaşıyordu).

Andrew Rannells Yugioh'da kimi oynadı?

Rannells sesini sağlar Toby Tredwell Yu-Gi-Oh'da!

Mako tsunamisini kim oynadı?

Andrew Scott Rannells Pokémon anime serisinde çalışmış Amerikalı aktör, seslendirme sanatçısı ve şarkıcıdır. Diğer rolleri arasında Yu-Gi-Oh!'daki Mako Tsunami, Noah Kaiba ve Leon von Schtoder yer alıyor.