Andrade dövüşü ne zaman?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Alvera Shanahan
Puan: 4.5/5(38 oy)

Andrade, DraftKings Sportsbook'a göre +195'te Cynthia Calvillo ile birlikte -240 para çizgisi favorisi. Etkinliğin ana kartının başlaması planlanıyor: akşam 10. VE ve ESPN+ PPV aracılığıyla satın alınabilecek.

Andrade bu gece saat kaçta dövüşüyor?

Demetrius Andrade ve Liam Williams arasındaki dövüş kartı 17 Nisan Cumartesi günü saat 15.00'te oynanacak. ET. Andrade ve Williams'ın ringe gelmeleri bekleniyor. akşam 6 VE , ancak bu, önceki dövüşlerin ne kadar sürdüğüne bağlı.

Liam Williams, Andrade ile ne zaman dövüşüyor?

Liam Williams dövüş kartı 17 Nisan Cumartesi akşam 8 GMT / 15.00 VE , Andrade ve Williams'ın saat 11 civarında yüzük yürüyüşlerini yapmaları bekleniyor. GMT / 18:00 ET, ancak bu daha önceki dövüşlerin uzunluğuna bağlı.

Andrade-Williams İngiltere Maçı Saat Kaçta?

Liam Williams - Demetrius Andrade İngiltere'de ne zaman başlayacak? Mücadele Florida'da yapılsa da, ana etkinliğin başlaması beklenen İngiltere seyircisine uyacak şekilde sahneleniyor. akşam 11 civarında . Undercard dövüşleri İngiltere saatiyle 20.00'de başlayacak.

Andrade - Williams'ı nereden izleyebilirim?

Andrade, WBO orta sıklet unvanını Williams'a karşı korurken görülebilir. DAZN dünya çapında 200'den fazla ülke ve bölgede. DAZN'e abone değilseniz, buradan kaydolabilirsiniz. Arjantin, Şili ve Kolombiya'daysanız, Apple App Store veya Android Google Play mağazasından indirmeniz gerekir.

JERMALL CHARLO, CANELO-PLANT KAZANANINI, GENNADY GOLOVKIN VEYA ANDRADE MÜCADELESİNİ HEDEFLER: KARŞILANMIŞ

23 ilgili soru bulundu

Andrade - Williams ring yürüyüşü ne zaman?

Andrade-Williams maçı ne zaman başladı? Savaşçıların çevrede ring yürüyüşü yapması bekleniyordu. 06:45 EST / 03:45 PST Birleşik Krallık'ta saat 11:45 GMT olan Seminole Hard Rock Hotel and Casino, Florida, Amerika Birleşik Devletleri'nde.

DAZN İngiltere ne kadar?

Spor yayın hizmeti DAZN, Birleşik Krallık ve İrlanda'da aylık abonelik maliyetini yükseltiyor. Birleşik Krallık £7,99/€7,99 Kısa süre önce Matchroom Boxing etkinliklerinin haklarını güvence altına aldıktan sonra.

İngiltere'deki kavga hangi kanalda?

Mücadele gösterilecek BT Spor Gişe İngiltere'de ve BT Sport Box Office uygulamasında canlı olarak yayınlanmaya hazır olacak.

Bu akşam İngiltere'de boks hangi kanalda?

TV/Canlı yayın: Dövüş canlı olarak gösterilecek Gökyüzü Sporları Gişe ve Sky Sports uygulaması aracılığıyla yayınlanabilir.


Liam Williams İngiltere'de saat kaçta dövüşecek?

Ana etkinlik saat civarında başlayacak İngiltere saati 23:00 ABD'de yaşanan savaşa rağmen. Dövüşler üç saat önce, İngiltere saatiyle 20.00'de başlayacak.

Jake Paul vs Askren hangi kanalda?

Jake Paul - Ben Askren maçını nasıl canlı yayınlayabilirim? Bu etkinlik bir izle ve öde programıdır ve şurada hayranlarla savaşmak için yayınlanacaktır. hem Fite.TV hem de Triller .

DAZN boks gösteriyor mu?

DAZN, tıpkı Netflix veya Hula gibi bir akış hizmeti veya uygulamasıdır, ancak boks gibi canlı sporlar için .

DAZN'a nasıl katılırım?

DAZN uygulamasını tüm cihazlarınıza indirmeyi unutmayınız.

  1. HESABINI OLUŞTUR. E-posta adresinizi girin ve bir şifre oluşturun.
  2. BİR ÖDEME YÖNTEMİ EKLE. Resmi hale getirmek için ödeme ayrıntılarınızı girin. İstediğiniz zaman iptal edin.
  3. İZLEMEYE BAŞLA. Anında yayınlayın. DAZN uygulamasını tüm cihazlarınıza indirmeyi unutmayınız.


Dün geceki ağır sıklet boks maçını kim kazandı?

Merhaba ve canlı yayınımıza hoş geldiniz Oleksandr Usyk'in Tottenham Hotspur Stadyumu'nda Anthony Joshua'ya karşı WBA, WBO, IBF ve IBO ağır sıklet dünya şampiyonluklarını kazanmak için olağanüstü bir zafer. Usyk, Londra'daki 67.000 hayranın önünde üstün bir performansla Joshua'yı geride bırakarak ilk zilden üstün geldi.

DAZN'i TV'de nasıl izleyebilirim?

DAZN'i TV'nizde izlemenin diğer yolları

kullanabilirsiniz uyumlu HDMI bağlantı kiti Cihazınızı TV'nize bağlamak için En yüksek akış kalitesini sağlamak için lütfen resmi bir Apple ürünü kullanın. TV'nizi Amazon Fire TV'ye veya Amazon Fire TV Stick'e bağlayarak, DAZN uygulamasını TV'nize indirebileceksiniz.

Tyson Fury bu akşam saat kaçta dövüşüyor?

PPV ana etkinliği: 11:00 ET | akşam 9. PT (yaklaşık)

Bu gece Anthony Joshua dövüşünü nerede izleyebilirim?

ABD'deki dövüşün canlı akışını izlemenin en kolay yolu, yalnızca DAZN . İstediğiniz zaman iptal etme seçeneğiyle ayda yalnızca 20 ABD Doları veya tüm yıl için 100 ABD Doları karşılığında hizmete bir dizi cihazdan erişebilirsiniz.


Bu akşamki boksu şimdi tv'de nasıl izleyebilirim?

SSS

  1. sports.skyboxoffice.com/events adresine gidin ve sipariş etmek istediğiniz etkinliği seçin.
  2. Şimdi satın al'ı seçin. Halihazırda bir Sky Sports Box Office hesabınız yoksa, bilgilerinizi girmek ve bir hesap oluşturmak için Kaydol'u seçin. ...
  3. Şimdi öde'yi seçin. Etkinliğinizi çevrimiçi izlemek için talimatları içeren bir onay e-postası alacaksınız.

Fury Wilder'ın İngiltere'deki dövüşünü nerede izleyebilirim?

TV kanalı: Birleşik Krallık'ta Fury vs Wilder 3, izleme başına ödeme üzerinden canlı olarak izlenebilir BT Spor Gişe 24,95 £ maliyetle. Canlı yayın: Dövüşü satın alanlar, web sitesi veya BT Sport Box Office uygulaması aracılığıyla çevrimiçi olarak da canlı olarak izleyebilirler.

Fury dövüşü İngiltere saati kaçta?

Tam alt kart*

Ana etkinlik için çevre yürüyüşlerinin yapılması bekleniyor. sabah 4 . Etkinlik, ana kart 2am'dan başlayarak gece yarısı başlayacak. Mücadeleyi BT Sport'tan canlı izleyebilirsiniz. Ayrıca BT Sport uygulamasında yayınlayabilirsiniz.

Fury dövüşünü nasıl izleyebilirim?

Fury - Wilder mücadelesi nerede yayınlanacak? İspanya'da mücadele Dövüş Sporları'nda gösterilecek. Bu arada Amerika Birleşik Devletleri'nde kavga devam ediyor ESPN PPV ve Fox Sports , bir akış hizmeti sunan ESPN+ ile.


DAZN'i ücretsiz alabilir miyim?

DAZN bir abonelik hizmetidir ancak 30 gün tamamen ücretsiz sunuyor . Ücretsiz deneme süresi, yalnızca DAZN'de olan Premier Lig'in dönüşündeki tüm canlı oyunlar da dahil olmak üzere DAZN'nin tüm içeriğine erişimi içerir.

DAZN İngiltere'de ücretsiz mi?

DAZN abonelikleri ülkeden ülkeye büyük farklılıklar gösterir. Birleşik Krallık'ta, DAZN son zamanlarda 1,99 £ 'dan bir fiyat artışı gördü. ayda 7,99 £'a kadar . Bu, Matchroom Boxing etkinliklerinin haklarını güvence altına alan yayın platformunun yanı sıra Kadınlar Şampiyonlar Ligi'ni yayınlamak için Uefa ile yapılan başka bir anlaşmayı takip ediyor.

DAZN'deki mücadele ne kadar?

£7,99/ay . İstediğiniz zaman iptal edin. DAZN'de yılda en az 16 aksiyon dolu Matchroom UK dövüşünü izleyin. Ayrıca ABD, Meksika, İtalya ve İspanya'dan bir dizi en iyi dövüş gecesi alacaksınız.