anandha kannan nasıl öldü?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Rubye Boyle V
Puan: 4.7/5(32 oy)

Ölüm. Kannan, 16 Ağustos 2021'de 48 yaşında öldü. safra kanalı kanserine .

Anantha Kannan'a ne oldu?

TV endüstrisindeki çalışmaları ile tanınan ve 1990'larda ve 2000'in başlarında bir çapa olarak tanınan Tamil TV çapa-aktörü Ananda Kannan, Pazartesi günü kanserden öldü. ... Film yapımcısı Venkat Prabhu çalıştı Tamil filmi 'Saroja'da Kannan ile birlikte, ölüm haberini mikroblog sitesinde paylaştı.

Anandha Kannan hasta mı?

SİNGAPUR - Singapur ve Hindistan'da otuz yıllık bir kariyere sahip olan Singapurlu aktör ve sunucu Anandha Kannan, 16 Ağustos Pazartesi günü öldü. 48 yaşındaydı. Hint gazetesi Hindustan Times'ın haberine göre, Kannan safra kanalı kanserinden öldü .

Anandha Kannan Singapurlu mu?

Anandha Kannan (1973 - 2021) Singapurlu aktör ve Singapur ve Sun Network'te yayınlanan tiyatro çalışmaları ve şovlarıyla tanınan televizyon sunucusu.

Prajin, Sandra ile ne zaman evlendi?

Prajin ve Sandra Amy evlendi 19 Ekim 2018 .

Anandakannan'ın ölüm nedeni bu. VJ Anandha Kannan | #HUZUR İÇİNDE YATSIN

24 ilgili soru bulundu

Pavani Reddy evli mi?

Kişisel hayat. Tamil televizyon dizisi Pasamalar'da göründükten sonra 2016 yılında Telugu oyuncusu Pradeep Kumar ile çıkmaya başladı. Çift, Kasım 2016'nın sonlarında Haydarabad'da bir törenle nişanlandı. 14 Şubat 2017'de evlendi sevgililer gününü işaretlemek.

Prajin Malayalı mı?

Doğuştan Malayalı olan Prajin Padmanabhan, Kollywood'da övgüye değer adımlar atıyor. ... Prajin'in Kozhikode'deki memleketi Balussery'ye yaptığı şenlikli kutlamalar sırasında bazı çocukluk tatilleri ve aile gezileri dışında, Kerala hakkında derin hatıraları yok.

Çapa Archana bir Brahman mı?

Archana Chandhoke, Chennai, Tami Nadu, Hindistan'dan iyi yerleşmiş bir Hindu ailesine aittir. O bir Kastına göre Tamil Brahmanı ve Hinduizm dinini takip eder.

Zara'nın kızı kaç yaşında?

bu on üç yaşında Aynı zamanda kendi başına bir VJ olan Zara, nefret edenlerine ve trollerine takdire şayan bir şekilde karşılığını verdi ve sağlam bir şekilde ayakta durduğu için daha fazla hayran kazandı.