Amerikan standardının ömür boyu garantisi var mı?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sormuş: Vesta Cartwright
Puan: 4.8/5(46 oy)

Ürünlerimiz tek bir yerde sizden daha uzun süre yaşar. Ancak değiştirme veya onarıma ihtiyaç duymanız durumunda, American Standard ürününüz 1 yıllık, 5 yıllık, 10 yıllık -yıl veya ömür boyu garanti .

Amerikan Standart garantisi ne kadardır?

Her Amerikan Standardı X, Y veya Z paket birimi bir Süre kompresörü ve dış mekan bobini için 10 yıllık sınırlı garanti ve diğer tüm parçalar için 5 yıllık sınırlı garanti.

American Standard muslukların ömür boyu garantisi var mı?

MUSLUK SINIRLI ÖMÜR FONKSİYON VE BİTİRME GARANTİSİ. KONUT KURULUMU İÇİN: LIXIL Canada INC. (Amerikan Standardı), bu ürünün asıl tüketici alıcısı bu ürünün sahibi olduğu sürece, bu üründe malzeme veya işçilik hatası olmayacağını garanti eder.

Amerikan Standart tuvaletin garantisi nedir?

Orijinal ticari olmayan sahibi için, bu tuvalet, orijinal ticari olmayan sahibi ürüne sahip olduğu sürece porselen eşyalar için ömür boyu garanti ile birlikte gelir. Tuvaletin tüm mekanik parçaları için 10 yıl garanti ve ilk satın alma tarihinden itibaren ürünle birlikte verilmişse klozet kapağı için bir yıl garanti.

Ömür boyu garanti olarak kabul edilen nedir?

Ömür boyu garanti anlamına gelebilir ürünün ömrü ; üretici yedek parça üretmeyi bıraktığında garanti sona erer. Aynı zamanda, bir şirket faaliyette olduğu sürece veya ilk sahibi siz olduğunuz sürece anlamına da gelebilir.

İşte 'ömür boyu garanti' aslında ne anlama geliyor

42 ilgili soru bulundu

Ömür boyu garanti nasıl çalışır?

Ömür boyu garanti, genellikle malzeme ve işçilik kusurlarına karşı, talepte bulunmak için zaman sınırı olmayan bir garantidir. ürün, alıcının ömrü boyunca performans gösterecek . ... Bir ürünün üretimi durdurulmuşsa ve artık mevcut değilse, garanti sınırlı bir süre daha uzun sürebilir.

4 çeşit garanti nedir?

Dört yaygın garanti türü şunlardır: açık garanti, zımni garanti, uzatılmış garanti ve özel garanti belgesi . Açık bir garanti, bir ürünün belirli kalite ve performans koşullarını karşılayacağını garanti eder.

Tuvalet garantisi ne kadardır?

Amerikan Standart tuvaletler ve lavabolar bir 7 yıl yedek ürün garantisi ve yedek parça ve işçilik için 12 ay garanti.

American Standard tuvaletler ile nasıl iletişim kurabilirim?

Lütfen bizi American'dan ücretsiz arayın Standart (800-442-1902) Bir Müşteri Hizmetleri temsilcisi size yardımcı olacak ve tam bir geri ödeme için siparişin iptal edilip edilemeyeceğini teyit edecektir.


American Standard musluklar iyi bir marka mı?

Amerikan Standart musluklar, Amerikan muslukları değildir. Amerikan tasarımı musluklardır, ancak esas olarak Meksika'da Asya yapımı parçalardan ve bileşenlerden yapılırlar. Musluklar iyi tasarlanmış ve iyi kalite ömür boyu garanti ve mükemmel müşteri hizmeti ile desteklenir.

Amerikan Standart tuvaletinin seri numarası nerede?

Tuvaletimin model numarasını nerede bulabilirim? Depo kapağını dikkatlice çıkarın ve yavaşça yere koyun. Dört basamaklı bir sayı fark edeceksiniz su seviyesi işaretinin yanında, tankın arkasında bulunur .

Amerikan standart musluğumu nasıl tanımlarım?

Ön taraftaki duş musluğu musluğunun tabanına bakın . American Standard duş bataryalarının üzerinde 'Amerikan Standardı' yazısı bulunmaktadır. Musluğunuz paslanmış veya kireçlenmişse, bir temizlik maddesi püskürtün ve harflerin okunabilmesi için bir havluyla silin.

Amerikan Standart Seri Numaralarını nasıl okursunuz?

  1. Üretim yılı – Seri numarasının ilk sayısal basamağı.
  2. Üretim haftası – Seri numarasının 2. ve 3. sayısal rakamları.
  3. Üretim haftasının İş Günü – Seri numarasının 4. rakamı.


American Standard Trane'den daha mı ucuz?

Amerikan Standardı Trane'den Daha Ucuz - Gerçek mi Yanlış mı? Yıllar içinde Trane Bayisi ve Amerikan Standart Bayisi arasında geçiş yapan bir yükleniciden alın: Ekipman maliyeti neredeyse aynı iki marka arasında. Aslında, model bazında birbirlerinden birkaç dolar içindeler.

Trane, Amerikan Standardı ile aynı mı?

American Standard ve Trane Systems farklı markalar olarak ticaret yaparken, ikisi aslında aynı şirket . ... Trane ise HVAC sektöründe en çok tanınan markalardan biridir. 1984 yılında American Standards, Trane Isıtma ve Klima Şirketini satın aldı.

Amerikan Standardı nerede yapılır?

Amerikan Standart tuvaletler nerede üretilir? Piscataway, New Jersey, ABD American Standard Brands, Piscataway, New Jersey, Amerika Birleşik Devletleri merkezli American Standard, Crane, Fiat, Sanymetal ve Showerite adları altında satılan bir Kuzey Amerika sıhhi tesisat armatürleri üreticisidir.

Muslukların garantisi nedir?

Tapware Serisi: Methven, tüm ürünlerdeki tapware garantisini Sadece konut / ev kullanımı için parça ve işçilik için 20 yıl . Ve ticari kullanım için 5 yıla kadar sadece parça ve işçilik garantisi.


Kohler tuvaletlerinin garantisi var mı?

Garanti Bilgileri Tüm Kohler Tesisat Ürünleri Aksi belirtilmedikçe Kohler'ın bir yıllık sınırlı garantisi .

Garanti ve garanti arasındaki fark nedir?

Garanti, üreticinin malları satın alan kişiye verdiği bir tür taahhüt iken, Garanti, malın üreticisi tarafından alıcıya verilen bir güvencedir. ... Garanti ürün, hizmet, kişiler ve tüketici memnuniyetini kapsar garanti sadece ürünleri kapsar. Garanti ücretsizdir.

Tüm satıcılar için hangi garantiler geçerlidir?

Her satıcı, yalnızca satış eylemiyle, satıcının unvanının iyi olduğuna dair bir garanti ve devir, mülkiyetin geçişi açısından yasaldır. Mülkiyet garantisi, sözleşme belgelerinde özel olarak hariç tutulabilir veya koşullar, garantinin doğmasını engelleyecek şekilde olabilir.

Bir garantinin reddedilebilmesinin nedenleri nelerdir?

Kötüye kullanım veya suistimal şüphesi var .

Birçok garantide, yalnızca 'normal', 'düzenli' veya 'beklenen' kullanımdan kaynaklanan onarımların kapsanacağını şart koşan maddeler vardır. Bu nedenle, temel olarak, aracın normal çalışmasının ötesine geçen herhangi bir şey, bir iddia reddi için gerekçe olabilir.


Ömür boyu aktarma organları garantisine neler dahildir?

Ömür Boyu Sınırlı Güç Aktarma Organı Garantisi Nedir? Basitçe söylemek gerekirse, aracınızı çalışır durumda tutmak için gerekli olan temel bileşen gruplarına araca sahip olduğunuz sürece koruma sağlayan bir garantidir: motor, şanzıman/transfer kutusu/dört tekerlekten çekiş grubu ve aktarma organları grubu.