Acımasız bir kelime mi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sorulan: Prof. Jonathan Nader III
Puan: 5/5(45 oy)

[acımasız] aradığınız kelime değil. amansız (veya amansız) muhtemelen. Herhangi bir şirketten daha azını beklemezdim ve bunu yapmayan herhangi bir şirket ölecek. Mesele şu ki 'acımasız' bir kelime değil , ve öyle olsaydı bile, kastedilen anlamın tam tersi anlamına gelirdi.

Unrelentless ne demek

pes etmemek ; görüşler, inançlar, hırslar, idealler vb. nedeniyle veya bunlardan kaynaklanan kararlılık veya kararlılıkta boyun eğmemek veya sapmamak; esnek olmayan: Eşit Haklar Değişikliği'nin amansız bir rakibi.

Acımasız ve amansız arasındaki fark nedir?

Sıfatlar olarak amansız ve amansız arasındaki fark. bu mu amansız, acımasız veya ciddiyetinde boyun eğmez amansız, amansız değilken; hiç acıma; yumuşak, yumuşak, nazik veya merhametli olmamak veya olmamak; boyun eğmez; esnek olmayan katı; sert; kıç; zalim.

Çaresiz diye bir kelime var mı?

Acımasız, mükemmel lezzetin peşinde elli farklı dondurma çeşidi deneyen bir kişi gibi, vazgeçmeye istekli olmayan birini veya bir şeyi tanımlayan bir sıfattır. Acımasız kelimesi genellikle bir çabalarında inatçı ve ısrarcı olan kişi .

amansızca ne demek?

1 : yumuşama veya kararlılıkta verim vermeme : sert, sert, amansız bir lider. 2: dinçlik veya tempoda bırakmamak veya zayıflamamak: amansız mücadeleyi sürdürmek.

Bunun Neden Sözü Yok?

34 ilgili soru bulundu

İngilizce'de Aralıksız ne demek?

: havale değil : sürekli, aralıksız ağrı.

Kesintisiz ortalama nedir?

: durmadan devam etmek : sürekli aralıksız çabalar.

varil almak ne anlama geliyor?

Namluya vurulmak, Dünya gezegenindeki en harika deneyimdir. Dönerken ve yalpalarken bir dalga tarafından kapsüllenir, yeterince büyük bir dalganın ortasında güvenliği bulur ve kendi gücüyle kendisini kırmak için yeterince tarama yapar. . Yanlış bir hamle yaparsanız sizi kesinlikle silecek bir dalga.

Çaresizlik kötü bir şey mi?

Acımasız olan kötü bir şey asla durmaz veya asla daha az yoğun olmaz . Artık baskı acımasızdı. Güneş acımasızca batıyor. Acımasız biri, bir şeyi yapmaya kararlıdır ve yaptığı şey tatsız veya zalimce olsa bile vazgeçmeyi reddeder.

Acımasız olumlu bir kelime mi?

Google'a göre, Tüm anlamsal olumsuzluklara karşın, Acımasız kelimesinin kullanımı giderek artmaktadır. ... Öte yandan, Amansız kelimesinin anlamı daha olumlu özellikler , daha az acımasız imalarla. Acımasız bir insan olmak, ısrarcı, kararlı, yorulmak bilmeyen ve dur durak bilmeyen biri olduğunuz anlamına gelir.

Acımasız iyi bir kelime mi?

Acımasız için iyi bir kelime sert, affedilmeyen bir şeyi tarif etmek ve kalıcı, çöldeki sıcak güneş gibi ya da çilek gibi bir burunla sizi günlerce yatakta tutan bir soğuk algınlığı.

Hesap vermek ne demektir?

geçişli fiil. : yaklaşmak ve konuşmak (birisi) genellikle zorlayıcı veya saldırgan bir şekilde Sokakta bir yabancı tarafından karşılandı.

Mazoşist insan ne anlama gelir?

1: bir kişi Fiziksel acıya veya aşağılanmaya maruz kalmaktan cinsel tatmin elde eden : mazoşizme verilen bir birey Ama Ksenia, önce aşırı acı çekmeden cinsel zevki yaşayamayan bir mazoşisttir.— Christopher Rice. 2: acıdan ve ıstıraptan zevk alan kişi...

Dayanılmaz insan nedir?

Birinin ya da bir şeyin çekilmez olduğunu söylüyorsanız, çok nahoş veya sinir bozucu olduklarını vurgulayarak . [resmi, vurgu] Dayanılmaz bir sıkıcıydı. Dayanılmaz kelimesinin eş anlamlıları: dayanılmaz, imkansız, dayanılmaz, korkunç.

acımasız kelimesinin 2 eş anlamlısı nedir?

acımasız eş anlamlısı

  • durmadan.
  • devamlı.
  • sürekli.
  • acımasız.
  • ısrarcı.
  • acımasız.
  • inatçı.
  • sarsılmaz.

acımasızca eş anlamlısı nedir?

acımasız , uzlaşmaz, amansız, vahşi, sert, amansız, acımasız, titiz, boyun eğmez, kararlı, şiddetli, inatçı, affetmez, tek fikirli, durdurulamaz, inatçı, cezalandırıcı, kırılmaz, ısrarcı, aralıksız.

- amansız kelimesinin kökü nedir?

acımasız (sıf.)

1580'ler, un- (1) ' olumsuzluk ' + merhametin mevcut katılımcısı (v.).

Ne tür bir kelime süreklidir?

Kesintisiz bir sıfat bu hiç bitmeyen veya kesintisiz anlamına gelir. Dur fiili, durmak anlamına gelir, bu nedenle durmaksızın, asla durmayan bir şeyi ifade eder.

Inabated ne demek

İçine bir tüp yerleştirmek için (içi boş bir organ veya vücut geçişi).

bozulmamış nedir?

: sallanma veya zayıflama değil : sarsılmaz sadakat.

Konuşmanın hangi kısmı aralıksız?

KESİNTİSİZ ( sıfat ) tanımı ve eş anlamlıları | Macmillan Sözlüğü.

Hayatta nasıl acımasız olabilirim?

Durdurulamaz Olmak İstiyorsanız Bu 30 Şeyi Yapın

  1. Düşünmeyin - bilin ve harekete geçin. ...
  2. Her zaman hazırlıklı olun, böylece içgüdüsel olarak hareket etme özgürlüğüne sahip olursunuz. ...
  3. Para veya harici bir şey tarafından motive olmayın. ...
  4. Asla tatmin olma. ...
  5. Her zaman kontrol altında olun. ...
  6. Kendine dürüst ol. ...
  7. Asla baskıyı bırakmayın.

Acımasız cümle içinde nasıl kullanılır?

Acımasız cümle örneği

  1. Projeyi bitirmek için amansız bir kararlılığı vardı. ...
  2. Durmaksızın su kullanmaları, bahçelerinde bir sele neden oldu. ...
  3. Rachel içini çekti ve amansız aşk arayışına devam etti. ...
  4. Darkyn beni takip etmekte amansızdı. ...
  5. Tüm savaşçıların en acımasızıydılar.