Altı dakikada kim porsuk oynuyor?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Bebek Hayes
Puan: 5/5(73 oy)

Badger, Six Minutes'ta bir baş karakterdir. Badger tarafından seslendirildi Ryan Shanahan .

Altı dakikalık podcast'in kadrosu kim?

Çocuklar ve gençler için yeni bir podcast olan Six Minutes özellikleri Derece Wright Joseph (Hairspray Live, School of Rock, The Lion King) ve Ava DeMary (Matilda, Evita, Billy Elliot)! Artık iTunes'da mevcut.

6 dakika Cyrus Anders'ı kim oynuyor?

O tarafından seslendirilir Zeph Maffei .

Kim Brynleigh 6 dakika?

Brynleigh Pasternack bir podcast bittiğinde son derece tsundere 13 yaşında . Babası bir avcı ve tüm yemeklerini avlıyor. Domuzun derisinin nasıl yüzeceğini de biliyor, ki bu elbette çok önemli. Kısa bir süre için Bruce'un 'kız kardeşi'ydi.

6 dakikalık podcast'te dördü kim?

Dörtlü, kendilerine 'bot' derler. Onlar oluşur Lider olan Adam, Holiday, Camilla ve Badger . Dr. J.P. Whittier'in kendisi tarafından yaratıldılar.

Altı Dakika Patreon

45 ilgili soru bulundu

Altı dakikalık son bölüm ne?

Efsane dizi finalinde, Tatil ve ailesi hayatlarının en büyük zorluğuyla karşı karşıyadır ve Holiday, insan olmanın gerçekten ne anlama geldiğini keşfeder.

Altı dakika sonra Holiday'in gerçek adı ne?

Mezun Lily Brooks O'Briant (Matilda), Six Minutes adlı çocuklar ve gençler için yeni podcast serisinde bir karakteri seslendiriyor! Aşağıdaki yazısında daha fazla bilgi edinin! Tatil kim? Nereden geldi ve Alaska kıyılarındaki buzlu sularda hafızası olmadan nasıl yüzdü?

Holiday Anders'ın gerçek adı nedir?

Tatil Anders tarafından seslendirildi Derece Wright Joseph .

Altı dakika içinde kreş nedir?

Kreş bir WhittierCorp'ta yer WhitKids'i hayatlarının iki yılı boyunca tuttukları yer ama şimdi yaramazlık yaparlarsa onlar için bir ceza görevi görüyor. Ceza, Fidanlığa kilitlenip ışıkların söndürülmesidir.


Bir kızın tatil adında hangi podcast'i var?

Tatil kim? Nereden geldi ve Alaska kıyılarındaki buzlu sularda hafızası olmadan nasıl yüzdü?

Hangi podcast 6 dakika?

Altı Dakika Gen-Z Medya

The Unexplainable Disappearance of Mars Patel ve Peabody ödüllü Treasure Island 2020'nin Peabody ödüllü yaratıcılarından Six Minutes geliyor. gizemli macera bütün aile için. Altı dakikalık bölümler, haftada iki kez, tüm yıl boyunca… ve ötesinde.

Altı dakika iyi bir podcast mi?

Biz anne babalar da severiz. Her bölüm yaklaşık 6 dakika sürüyor, haftada iki bölüm yayınlanıyor ve hikaye geliştikçe bir ya da iki bölüm atılıyor. IMHO, bunun gibi bir podcast çocuklar için harika. Eğlenceli, merak uyandıran, temiz... ve yalnızca sesli format, genç dinleyicilerin hayal güçlerini kullanmalarını gerektiriyor.

Altı dakika içinde Angelica mezarları kim?

Angelica Mezarları WhittierCorp'un eski lideri ve CEO'su .


Whittier Corp Gerçek mi?

M. H. Whittier Corporation, bir şirket olarak faaliyet göstermektedir. yatırım yönetimi firması .

Birdie kurtarıldıktan sonra ne buldu?

Birdie okyanustan kurtarıldığında gördüğünü söyledi. o zaman içinde yüzen bir kız Cyrus, Birdie'nin gördüğü kızı almaya gitti. Cyrus kızı sudan çıkardıktan sonra yaşadığını öğrendiler, sonra sorular sormaya başladılar ve kızın adının Holiday olduğunu öğrendiler.

Monica Anders kimdir?

Kıdemli Yönetici Hizmetinin bir üyesi olan Monica A. Anders, Kaynaklar Direktörü, Hava Kuvvetleri Kurulum ve Görev Destek Merkezi , Ortak Üs San Antonio-Lackland, Teksas. ... En son, Wright-Patterson AFB, Ohio, Genel Merkez Hava Kuvvetleri Malzeme Komutanlığı'nda Mali Yönetim Direktör Yardımcısı olarak görev yaptı.

6 dakikalık podcast'ler korkutucu mu?

Şovun hikayesi ilgi çekici ve aynı zamanda çocuk dostu, sizi koltuklarınızın kenarında tutmak için bol miktarda karakter ve aksiyon ile ve her bölüm sadece altı dakika içinde sindirilebilir ve eğlenceli. Tek sorun müzik, birdenbire rastgele ortaya çıkıyor ve sizi korkutuyor.


6 dakikalık podcast kaç yaş için?

Bir çocuk ve aile podcast şirketi olan yeni ortağımız Gen-Z Media bugün üç yeni, yüksek konseptli şov başlattı: Pants on Fire, The Maya Crystal ve Six Minutes. Çocuklara yönelik 6 ila 12 yaş arası ve ebeveynleri, şovlar dinleyicileri heyecan verici maceralara, iddialı gizemlere ve bağımlılık yapan eğlenceye taşıyor.

Remy'nin hayatından Remy kaç yaşında kesintiye uğradı?

Remy'nin Hayatı Kesildi: EP180

Merhaba, ben Remy, bir 11 yaşındaki New Jersey'den Six Minutes hayranıyım.

Podcast'ler ne kadar uzun olmalı?

A 15 ila 30 dakikalık podcast kısa hikayeler, günlük haberler ve trend olan konular hakkında içerik üreten podcast yayıncıları için idealdir. Bu podcast uzunluğu, solo sunucuların olduğu şovlar arasında yaygındır. Genellikle 15-30 dakika arasında kalan popüler podcast'ler The Daily ve Blackout'u içerir.

Spotify'da altı dakika var mı?

Altı Dakika | Spotify'da Podcast.


Podcast'ler nasıl para kazanıyor?

Sponsorluklar podcast yayıncılarının para kazanmasının en yaygın yoludur. Bu, podcast'in gösteri sırasında sponsoru tanıttığı zamandır. Muhtemelen en sevdiğiniz şovların reklamverenlerini her bölümde birkaç kez taktığını duymuşsunuzdur. ... Son derece popüler podcast'ler çok daha fazlasını çekebilse de, oranlar 18$ ile 50$ BGBM arasında değişmektedir.