Alice Detroit nerede insan oldu?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Prof. Britney Reichel MD
Puan: 4.1/5(27 oy)

Zlatko'nun odasının yanında duruyor, burada masanın üzerinde bir pompalı tüfek ve bir dergi bulabilirsiniz. Kapıdan geçin ve bir sonraki kapıdan tekrar geçin, bu sizi kapının yanındaki salon Alice'in saklandığı yer. Koridora çıktığınızda Zlatko, Luthor'dan Alice'i getirmesini isteyecektir.

Alice Detroit nerede?

Buradan, Kara'nın Alice'i kontrol ettiği noktada kafesi açın, ardından bodrumdan çıkın. Merdivenlerden yukarı çıkın ve koridordaki en son odaya kadar gidin ( Luther'i geçerek sola dön ), Kara daha sonra Alice'i bulacaktır.

Alice Detroit'te yaşıyor mu insan oluyor mu?

Genelde Kara'yı kurtarmayı başarırsan, o zaman Alice Detroit'te yaşayacak: İnsan Ol , fazla. Ancak karakteri canlı tutmak istiyorsanız aşağıdakileri aklınızda bulundurun: Fırtınalı Gece: Todd'un öfkesini kesmezseniz, o zaman Alice'i dövecek ve onu öldürecektir.

Kara ve Alice hayatta kalabilir mi?

Kara Fırtınalı Gece'de ölebilir , bu yüzden onu hayatta tuttuğunuzdan emin olmanız ve Alice'le birlikte kaçmasına yardım etmeniz gerekecek. Tek yapman gereken, Todd'un senden uzak durmanı emrettiği zaman talimatlarına ihanet etmek.

Detroit'teki Alice'in insan olduğunu nasıl hatırlıyorsun?

Yardım aramak

  1. Bodrumdaki kafeslerin yanında durduğunda onu sakinleştirmek için Alice'e gelin.
  2. Zlatko'nun laboratuvarında cihazın içinde durun.
  3. Bir tepsi yemek alarak zemin katı gezebilirsiniz; o zaman hafızanı toparlayıp Alice'i bulmak için 10 dakikan var.

Detroit: İnsan Ol - Zlatko: Evden Gizlice: Alice'i Bul: Ücretsiz Ayı, Mag Oku, Av Tüfeği (2018)

24 ilgili soru bulundu

Zlatko Kara'yı öldürürse ne olur?

Yukarıdaki sonda olduğu gibi, oyuncular ayı kafesini açmadan önce Zlatko tarafından kovalanırsa, Zlatko Kara'yı öldürür. banyoda . Oyuncular Kara'nın hafızasını geri kazanabilir, etkili bir şekilde saklanabilir ve/veya ayı kafesinin kapısını açabilirse, Zlatko ya Luther tarafından ya da kendi canavarları tarafından öldürülecektir.

rA9 kimdir?

İlyas Kamski rA9'dur. Androidleri icat etti ve kodladı, yani her androidde Markus için bir arka kapı saklayarak tüm devrimi tasarlamak için bolca fırsata (ve bilgiye) sahipti; tüm sürece Markus'u, Markus'u yoldan çıkarmaya çalışacağını bildiği Carl'a hediye ederek başladı.

Alice Kara'dan nefret ederse ne olur?

Kara, Alice'i terk ederse ve Markus onu kurtarmazsa, geri dönüşüm makinesinde ölecek . Kara merkezden kaçamazsa, askerler tarafından vurulacaklar veya geri dönüşüm makinesinde ölecekler.

Kara'yı hareket ettirmezsen ne olur?

Detroit'te Kara Olarak Hareket Etmezseniz İnsan Olursanız Ne Olur? ... Detroit Become Human'daki bu sahnede hareket ettiğinizde, bir emre itaatsizlik edeceksin ve hem mecazi hem de fiziksel olarak (çünkü oyuncu bunun harika bir sırayla gerçekleştiğini görür) bir sapkın olmak için programınızı yok eder.

Kara ve Alice yakalanırsa ne olur?

Bu genellikle o olduğunda olur emirlere uymayan yakalandı , çizgide ilerlememek veya çizginin dışına çıkmak gibi. Gözaltı kampında öldürülen herhangi bir android (Kara, Alice veya Luther) çöplükte son bulacak (ve ölecek).

Luther Detroit'te hayatta kalabilir mi?

Luther kaydedilebilir, ancak tüm oyun sonu dallarında değil . Tekneyle Kanada'ya gitmek için Detroit Nehri'ni geçmek, her zaman öldüğü tek daldır. ... Bir el işçisi ve uygulayıcı olarak geçmişi nedeniyle, oyundaki en uzun karakterdir.

Detroit'in insan haline gelmesinin sırrı nedir?

Kamski sonunun kilidini açmak için, oyuncu, oynanabilir üç karakterin de hedeflerinden vazgeçmeli . Bu, oyuncunun Kara, Markus ve Connor'ın görevlerinde başarısız olduğundan emin olmak için kasıtlı olarak yolundan çıkması gerektiği anlamına gelir. Kara durumunda, oyuncu Kara'nın yakalanarak malikane içinde öldürülmesine izin vermelidir.

Detroit'te insan olan kaç son var?

Sorun şu ki Detroit: Become Human'da kaç sonun olduğu belli değil. Oyundaki akış şemasını takiben, 85 son , aralarında çok fazla örtüşme olmasına rağmen. Sayı muhtemelen 40'a yakın.

Detroit'in insan olduğuna güvenebilir misin?

Rose çıkmadan önce kısa bir sohbet olacak. Onu eve kadar takip etmeni isteyecek. Alice ve Luthor arkandan gelip ona güvenip güvenemeyeceğini soracaklar. Güven seçeneğini seçin ve ardından eve gidin .

Kara hafıza silme işleminden kurtulabilir mi?

Sıfırlanmadan Kaçış / Evden Gizlice Kaçış: Kara'nın kontrolünü tekrar ele geçirdikten sonra, etkileşimde olmak hafızanızın silinmesini durdurmak için (herhangi bir sırayla) iki şey. Yukarı çıktığınızda 10 dakikalık bir zamanlayıcı başlayacaktır. Bu süre içinde Alice'i bulmalısın, ki bu fazlasıyla yeterli.

Kara'yı Connor'a nasıl yakalarsın?

Connor'ın kararı ne olursa olsun, bir sonraki QTE'de Kara ve Alice'i diğer tarafa güvenli bir şekilde götürmeniz gerekir (Akış Şemasında ayrı dallar: her öğe başarılı bir QTE veya arabadan kesinti içerir). Connor öldürülmezse , Kara'yı yakalayacaktır. Eğer kaçarsa, kaçacaktır.

Kara kendini feda etmeli mi?

Kara 'Kurbanı' seçerse ', gardiyan Alice'i rahatlatacak, ona endişelenmemesini söyleyecek veya iyi olup olmadığını soracaktır. Kara 'Kurban Yok'u seçerse ve protesto barışçıl olursa, merhametli olacak ve üçlünün Android olmalarına rağmen Kanada'ya girmesine izin verecek.

Kara, Todd'u öldürürse ne olur?

Bu senaryoyla birkaç son, Alice veya Kara'nın Todd'u öldürmesiyle (Kara silahı Todd'un odasından alırsa) ve diğer sonların çoğu kaçmalarıyla sonuçlanabilir. Kara itaat etmezse - Todd tarafından öldürülecek silahı bulup alamamışsa , kaçamaz veya savaşı kaybeder.

Markus kendini savunursa ne olur?

Markus kendini savunmayı ve Leo'yu zorlamayı seçerse, ressamın oğlu babasının mekanik asansörüne sert bir şekilde düşecek, boynunu kıracak . Markus hangi yolu seçerse seçsin, polis gelip onu görevden alacak.

Kara, Jericho'yu yalnız bırakırsa ne olur?

- Kara, Jericho'yu Yalnız Bıraktı: Bu sonu alacaksın UZAK olmayı seçmenin yanı sıra Alice ile olan itibarınız düşükse . Jericho saldırıya uğradığında ya onu bulmayı seçebilirsin ya da kaçarak onu terk edebilirsin. KOŞU'yu seçin.

Alice için kıyafet mi çalayım?

Alice yöntemlerini beğenmeyebilir ama çalmak ısınmanın en kolay yolu. Kıyafetleri çalmak için yapmanız gereken tek şey uykucu adama yaklaşmak ve hızlı zaman olaylarını başarılı bir şekilde takip etmektir. olman gerek yüzde 100 doğru yoksa adam uyanacak ve kıyafetlerini alma şansınızı kaybedeceksiniz.

Alice DBH kaç yaşında?

Alice görünür Dokuz yaşında . Daha önce, Kara'nın sahibi olan Todd Williams'ın insan kızı olduğu düşünülüyor. Kara ona bakmakla görevlendirilir. Annesi evden ayrıldığından beri babasının tacizine maruz kalıyor.

Jericho bir RA9 mu?

RA9 yazılı Eriha . rA9, sapkın androidler tarafından tekrar tekrar kullanılan bir kelimedir.

RK900 kimdir?

RK900, Detroit: Become Human adlı video oyununda kısaca görünen bir karakterdir. Bu android 'Connor' RK800'ün sonraki bir modeli , oyunun ana karakteri. RK900 oyunda asla konuşmaz. RK800 ile neredeyse aynı bir görünüme sahiptir, ancak kahverengi yerine gri gözlere sahiptir.

Amanda Detroit'te ölünce insan mı oldu?

Oyunun sonunda, Amanda kendini beğenmiş bir şekilde Connor'a, ne olursa olsun onu devre dışı bırakacaklarını ve birden fazla şeye yol açabilecek yeni bir versiyonunu yaratacaklarını söyler. Connor, Zen Bahçesi'nden kaçmayı başarırsa, bir sapkın olabilir, ancak intihar da edebilir. Öyle ya da böyle, Amanda her zaman canlı çıkacak.