Alex ve Mauricio balayı nerede?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Eliane Bahringer
Puan: 4.6/5(43 oy)

Süper eğlenceli kutlamanın ardından, yeni evliler tropik balayına gittiler. Maldivler genç evli bir çift olarak çok ihtiyaç duyulan Ar-Ge'nin tadını çıkarmak için. Şimdi, Alex ve Mauricio Dallas, Teksas'taki evlerinde evli bir çift olarak hayatın tadını çıkarıyorlar.

Alex ve Mauricio balayına nereye gidiyorlar?

Alex Drummond, 1 Mayıs'ta Oklahoma'da Mauricio Scott ile evlendikten sonra artık Alex Scott oldu. Olayın bazı bölümleri ve planlama TV için çekildi. Alex Drummond düğün özel bölümü 26 Haziran'da Food Network ve Discovery +'da yayınlanacak. Çift balayına çıktı. Maldivler .

Ree Drummond'un kızı Alex yaşamak için ne yapıyor?

Ree Drummond'un kızı Alex Drummond, annesi için çalışıyor bunlar O ve yeni kocası Mauricio'nun yaşamak için ne yaptığını açıkladığı gün. Alex ayrıca annesinin nasıl bir patron olduğunu paylaştı, Ree ise kızının tam zamanlı olarak çalışmasıyla ilgili düşüncelerini açıkladı.

Alex Drummond ve Mauricio ne zaman evlendi?

Ree Drummond'un kızı Alex, Mauricio Scott ile evlendi. 1 Mayıs Çift, Instagram'da fotoğraflar konusunda cömert davranırken, hayranlar tüm detayları beklemek zorunda kaldı.

Mauricio Scott iş için ne yapar?

Mauricio Scott bir teknoloji danışmanı West Monroe Partners'ta çalışıyor Ünlü blog yazarı Ree Drummond'un kızı Alex Drummond'un kocasıdır.

Hep Birlikte (Alex ve Mauricio'nun Şarkısı)

30 ilgili soru bulundu

Paige Drummond yaşamak için ne yapıyor?

Drummond yemek pişirme ve yaşam tarzı şovu The Pioneer Woman'ın sunucusunu oynuyor Oklahoma'da dört çocuk annesi olarak tariflerini ve tavsiyelerini paylaştığı yer. Ladd Drummond ile evli ve 21 yaşındaki kızı Alex'i, genç çocukları Bryce ve Todd ve 19 yaşındaki Paige'i paylaşıyorlar.

LAD Drummonds net değeri nedir?

Arazi, sığır, at ve Pioneer Woman'ın bazı mağaza ve girişimlerinin kısmi mülkiyeti arasında, Ladd Drummond bir değerdir. tahminen 200 milyon dolar , Ünlü Net Değerine göre.

Alex Drummond evli mi?

1 Mayıs'ta, Alex Drummond ve Mauricio Scott evlendi Oklahoma, Pawhuska'daki Drummond Çiftliği'nde güzel bir tören ve kutlamada. Texas A&M'de lisans öğrencisi olarak tanışan çift, koridordan aşağı inmeden çok önce birbirlerinin daha iyi yarısı olduklarını biliyordu.

Ladd Drummond'un boynuna ne oldu?

Birçoğunuz Ladd'ın iki yerde boynunu kırdığını biliyorsunuz. çiftlikte kaza ve bir kırık cerrahi olarak onarılırken, ikinci kırık zamanla iyileşmek zorunda kaldı ve Ladd hastaneden eve döndüğünden beri 7/24 boyunluk takmak zorunda kaldı.


Alex Drummond kiminle nişanlı?

Alex Drummond ve Nişanlısının Sevimli Fotoğraflarına Bakın Mauricio Scott . Bu iki pookie kafası birbirleri için yapılmıştı.

Ree Drummond kaç kilo verdi?

Ree Drummond, yeni yaşam tarzı değişikliklerini keşfederken 'Öncü Kadın' alter egosunu başka bir seviyeye taşıyor. Rahatlatıcı yemek tarifleriyle tanınan ve Instagram biyografisinde 'Tereyağı benim erkek arkadaşım' yazan Food Network kişiliği ve yemek kitabı yazarı, kaybettiğini söyledi. neredeyse 60 pound .

Ree Drummond Jamar'ı evlat edindi mi?

'Öncü Kadın' Ree Drummond, Üvey Oğlunu Dünyaya Tanıttı ve Um, O Tam Bir Damızlık! 2020'nin sonlarında, The Pioneer Woman yıldızı Ree Drummond dünyaya kendisinin ve kocası Ladd'ın, üvey evlat getirdi — Jamar adında bir genç.

Ladd Drummond neden boyunluk takıyor?

Kırıklardan biri cerrahi olarak onarılırken, ikinci kırık zamanla iyileşmek zorundadır. Sonuç olarak, inatçı kovboy hastaneden eve döndüğünden beri 7/24 boyunluk takmak zorunda kaldı, çünkü beyin cerrahının açıkladığı gibi, giymemenin sonuçları oldukça ciddi olabilir .'


Ladd Drummond'un sakatlıkları nelerdir?

Ree Drummond'un Baharatlı Kovboy Kız Kahvesi

Ree daha sonra Caleb'in bazı kaburgalarını kırdığını, oldukça kötü bir beyin sarsıntısı geçirdiğini ve birkaç yaralanmaya daha maruz kaldığını paylaştı. delikanlı boynunu ikiye böldü Kırıklardan birini stabilize etmek için ameliyat oldu, diğeri ise boyunluk yardımı ile zamanla düzelecek.

Todd Drummond boynunu nasıl incitmiş?

Kaza ne zaman oldu iki sürücü, Drummond çiftliği yakınlarındaki bir yangına müdahale ediyorlardı. TV şovlarının çekildiği Pawhuska, Okla'da. Hem Ladd hem de Caleb gönüllü itfaiyecilerdir. Oklahoma Otoyol Devriyesi, çakıllı bir yolda şiddetli rüzgarların görüşün azalmasına ve kazaya yol açtığını bildirdi.

Alex Drummond kiminle evlendi?

Alex Drummond ve Mauricio Scott Evliler!

Drummond çiftliğinin sahibi kim?

Drummond Land & Cattle Co., 1990'ların başında Chuck, Tim ve Ladd Drummond tarafından kuruldu ve sahibi olduğu ve işlettiği Drummond Land & Cattle Co. kardeşler Tim ve Ladd . Çiftlik, sığır endüstrisinin tüm alanlarında faaliyet göstermektedir ve merkezi Pawhuska, Oklahoma'dadır.


Ladd Drummond çiftliği ne kadar büyük?

Drummond ailesi, ABD'deki yirmi üçüncü en büyük toprak sahibidir. Bir alanı kaplayan 433.000 dönümlük büyük bir araziye sahiptirler. 675 mil kare . Ladd ve ailesi daha önce Oklahoma'da yaşıyordu. daha sonra Ranch'e taşındılar.

Ree Drummond'un engelli bir kardeşi var mı?

Erkek kardeşi Mike'ın tıbbi teşhisi durumunu tanımlayabilir , ama kim olduğu değil. Ree, blogunda erkek kardeşinin bireyselliğine, mizah anlayışına ve kardeş aynılığına yer verdi.

Kim daha büyük Alex veya Paige Drummond?

Ree ve Ladd'in birlikte dört çocuğu var — 23 yaşındaki Alex , 21 yaşındaki Paige, 18 yaşındaki Bryce ve 16 yaşındaki Todd. Todd Drummond da ablalarıyla tatlı bir fotoğraf paylaştı.

Jamar ne zamandır Drummond'larla yaşıyor?

Mutfakta yeni tarifler üzerinde çalışmadığı zamanlarda, Ree Drummond'un beş çocuk annesi olarak yapacak çok şeyi vardır. Dört biyolojik çocuğuna ek olarak, Ree'nin Jamar adında uzun süredir aileyle birlikte yaşayan bir evlatlık oğlu var. neredeyse iki yıl .


Jamar Drummond kaç yaşında?

Jamar Drummond 18 yaşında , tıpkı Ree'nin diğer oğlu Bryce Drummond gibi.