Alacakaranlıkta esme'nin gücü nedir?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Dr. Roman Brakus
Puan: 4.1/5(55 oy)

Esme Cullen (doğum adı Esme Platt ve daha sonra Esme Evenson) Carlisle Cullen'ın karısı ve Edward, Emmett ve Alice Cullen'ın yanı sıra Rosalie ve Jasper Hale'in üvey annesidir. Eski evleri restore etmekten hoşlanıyor ve fiziksel yaşı 26. Özel bir gücü yok ama tutkuyla sevmek için güçlü bir yeteneği var .

Alacakaranlık'ta Esme'nin gücü neydi?

Esme Cullen (doğum adı Esme Platt ve daha sonra Esme Evenson) Carlisle Cullen'ın karısı ve Edward, Emmett ve Alice Cullen'ın yanı sıra Rosalie ve Jasper Hale'in üvey annesidir. Eski evleri restore etmekten hoşlanıyor ve fiziksel yaşı 26. Özel bir gücü yok ama tutkuyla sevmek için güçlü bir yeteneği var .

Esme neden kendini öldürdü?

Geçimini sağlamak için bir okul öğretmeni oldu ve geçici olarak çocukluk hayalini gerçekleştirdi. Çocuk 1921'de doğdu, ancak 2 gün sonra akciğer ateşinden ölmek için. Esme perişan oldu ve artık yaşamak için bir nedeninin kalmadığını hissetti. uçurumdan atlayarak intihar etmek .

Cullenlar neden bu kadar zengin?

İşin sırrı, uzun vadeli planlamasıdır. Carlisle Cullen servetini bileşik faizle kazandı ve öngörü yetenekleri ailenin borsadaki değişiklikleri tahmin etmesine ve buna göre yatırım yapmasına izin veren Alice'in önemli yardımı ile birkaç kurnaz uzun vadeli yatırım.

Rosalie, Bella'yı gerçekten umursuyor mu?

Her zaman kendi çocuklarını isteyen Rosalie, Bella'nın kızını (Bella'nın başlangıçta erkek olduğunu düşündüğü) tutma kararını destekler ve Bella'ya olan eski kırgınlığı sonunda bir kardeşliğe dönüşür. Renesmee doğduktan sonra, Rosalie onunla ilgilenir , Bella bir vampire dönüşürken.

Alacakaranlık: Esme Cullen dövüşleri ve vampir yetenekleri

42 ilgili soru bulundu

En yaşlı Cullen vampiri kimdir?

Carlisle Cullen

Carlisle (Peter Facinelli) Cullen ailesindeki (veya Alacakaranlık wiki'sinin dediği gibi Olimpiyat Meclisi'ndeki) en yaşlı vampir ve diğerlerinin birçoğunun babasıdır. 1640'larda Londra'da, Anglikan bir papazın oğlu ve doğum sırasında ölen bir annenin oğlu olarak doğdu.

James Bella'yı neden öldürdü?

Güneyde yeni doğan orduların kullanıldığını duyduktan sonra, sevgilisini öldürmeye çalıştı James'in katili, böylece 'bir eşe eş' olacaktı (aksi halde 'göze göz' olarak da bilinir). Edward Cullen, James'in katiliydi ve bu nedenle Victoria, intikam almak için Bella Swan'ı öldürmeyi hedefledi.

Bella'nın babası onun bir vampir olduğunu biliyor mu?

Alacakaranlık Efsanesi'nin sonunda, Bella ve Edward babası Charlie'ye onun bir vampir olduğunu söylememeye karar verdiler - ama neden? Charlie, Bella'nın Edward ile olan ilişkisinin iniş çıkışlarına tanık oldu ama Edward ve ailesinin insan olmadığını asla bilmiyordu. ...

Bella neden en güçlü vampir?

Bir insan olarak bile, Bella bir şekilde vampirlerin psişik güçlerine karşı doğal bir bağışıklığa sahipti. , bu da onu sonunda dünyanın gördüğü en güçlü vampirlerden biri yapar.


Bella neden hamile kaldı?

Bella hamile kalır kocası vampir Edward ile bir gece tutkulu seks yaptıktan sonra , onların pastoral balayı süitlerinin yok olmasına yol açan seks.

Eşme hiç insan kanı içti mi?

1 Esme insanları kolayca sever

Eşme'de olduğu gibi kalbi sevgiye açıktır. ... Bunun yerine, vampir ailesini sevdiği gibi onları da tutkuyla seviyor. Bu nedenle o insan kanı içmiyor . Bunun yerine, Cullen'ların geri kalanı gibi hayvan kanı üzerinde yaşıyor ve bu nedenle 'vejetaryen' bir vampir olarak kabul ediliyor.

Jacob Renesmee ile evlenir mi?

Renesmee, Lucina çocukken onunla oynuyor. Renesmee, Jacob'la evlendi ve Lucina'yı nedimesi yaptı.

Carlisle'ı kim vampir yaptı?

Rosalie 1935'te onu bir ayı tarafından hırpalanmış olarak buldu ve onu Carlisle'a 100 milden fazla taşıdı ve onu bir vampire dönüştürmesini istedi. Dönüşümü sırasında Rosalie'nin bir melek ve Carlisle'ın Tanrı olduğuna inanıyordu.


Edward Cullen, Bella'dan önce bakire miydi?

'Serinin ilk kitabında yazıyor Bella bakire , ama Edward, Bella'dan önce birlikte olduğu bir vampir ya da insan bulamadığını söyledi.' ... demek ki ikisi de bakire.'

Bella'nın bebeğine ne oldu?

bella doğum sırasında ciddi şekilde yaralanır Bebeğin şiddetli dövülmesi, birçok kaburgasının kırılması, çok kan kaybetmesi ve sonunda omurgasının kırılması nedeniyle Jacob'ın nefesini tutmak için CPR sağlaması gerekir. Bebeği doğurduktan sonra Edward, onun bir kız olduğunu beyan eder, Bella ona Renesmee adını verir.

Bella Swan'ı bu kadar özel yapan ne?

Bir insan olarak, Bella vampirlerin zihinsel güçlerine karşı doğal bir bağışıklığa sahipti . Bir vampire dönüşmesinden sonra, onu başkalarını diğer vampirlerin psişik güçlerinden koruyan zihinsel bir kalkan yansıtma yeteneğine dönüştürür. Yaşam ve Ölüm meslektaşı Beau Swan.

Rosalie Alacakaranlıkta Bella'dan Neden Nefret Ediyor?

Bella'nın 'değiştirilme' arzusuna katılmıyor. Rosalie önyargıdır Bella'ya karşı çünkü o insan . Rosalie, Bella'yı 'izci' vampirlere karşı korumaya yardım etmek istemediğinde bunu aşırıya taşır. ... Bu yüzden Bella'nın hayatına ve olasılıklarına ne kadar az değer verdiğini görmek onu kızdırıyor.


Edward Cullen şimdi kaç yaşında?

Edward 6'2'de duruyor ve fiziksel olarak donmuş kalan ince ve zayıf ama kaslı bir vücuda sahip. 17 yaşında , teknik olarak yüzün üzerinde olmasına rağmen.

En genç Cullen kim?

Renesmee Cullen : Yakup'un arkadaşı. Meclisin en yeni ve en genç üyesi ve Edward ile Bella'nın kızıdır.

Rosalie neden vampir olmaktan nefret ediyor?

6 VAMPİR OLMAKTAN SEVMEDİ

Emmett'in dönüşümü tamamlandığında, kendini hemen bir vampir olarak hayattan zevk alırken buldu. ... Rosalie nefret etti doğuramadığını ve Emmett ile yaşlanmayı ve daha normal bir hayat yaşamayı diledi.

Rosalie sadece bebeği mi umursadı?

Bella Rosalie'yi aradı çünkü onun tarafında olacağını biliyordu. Aile, Bella'yı daha önce vampire dönüştürmeleri konusunda oy kullandığında, hayır oyu verdi çünkü bebek sahibi olmak gibi insani şeyleri kaçırdığını hissetti. ... Rosalie, Bella'ya değer verdi çünkü o çocuğa değer veriyordu. .


Carlisle neden Rosalie Kitty'yi arıyor?

Edward'ın oyunun başında Rosalie'nin vurduğu topu almak için sahada ve ormanda hız yapması için Pattinson'ın onu çekecek kablolara bağlanması gerekiyordu. ... Ve Carlisle'ın Rosalie'ye yaptığı 'hoş kedicik' yorumu Bella ile yoğun bakışlarından sonra , onu çağıran Facinelli'nin fikriydi.