2 alan var mıydı?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Stewart Ryan
Puan: 4.3/5(66 oy)

Aktörler Idris Elba ve rapçi/aktör T.I. için daha heyecan verici Hollywood haberleri. (gerçek adı Clifford Harris). Bu gösteriyor ki 2010 yapımı Takers filminin devamı yapım aşamasında . 2010 yılındaki bir röportajda, T.I. ...

Bir Takers 2 olması mı gerekiyordu?

T.I. ve Chris Brown, insanlara yeni filmleri Takers'a erken tepkilerin o kadar olumlu olduğunu söylüyorlar ki, bir prequel yapmaktan söz ediliyor. Olmadığı dışında. Dün geceki gösterimde filmin çoğu alaycı kahkahalarla karşılandı.

Takers nasıl bitti?

Ealy, kardeşi Brown'a arka kapıdan mı yoksa bir SWAT ekibinin beklediği ön kapıdan mı çıkmak istediğini sorar. İkili ön tarafı seçer ve daha sonra vuruldu . Aslında onların öldüğünü görmüyorsunuz, ama bu büyük ölçüde ima ediliyor.

Takers nerede çekiliyor?

Film aslen New York'ta kuruldu, daha sonra son karar verilmeden önce San Francisco için yeniden düzenlendi. Melekler .

Takers'ın sonunda kim öldü?

Çekim sırasında, AJ (Hayden Christensen) tüm Ruslarla birlikte öldürülür.

UYARI Komisyon Üyeleri 2 Yazan: Steven Johnson - Komisyon Üyeleri 2 İnceleme

24 ilgili soru bulundu

Takers'ta Rachel'ı kim öldürdü?

Takers (2010) [Rachel]: Tarafından vurularak öldürüldü (ekran dışı) T.I. (İpucu Harris) ; vücudu daha sonra Chris Brown ve Michael Ealy onu dairelerinde keşfettiklerinde gösterilir.

Takers filminde kimler öldü?

Erkek Ölümleri

  • Chris Brown (müzisyen) [Jesse Attica]
  • Gokor Chivichyan [Rusça #2]
  • Hayden Christensen [A.J.]
  • Matt Dillon [Jack Welles] (ima edilen)
  • Michael Ealy [Jake Attica]
  • Gideon Emery [Sergei]
  • Jay Hernandez [Eddie 'Hatch' Hatcher]
  • Karl Knuth [Scott'ın Koruması]

Paul Walker'ın oynadığı son film neydi?

Paul'ün birkaç filmi ölümünden sonra gösterime girdi, bunlar arasında Hours (2013), Brick Mansions (2014) ve The Fast and the Furious serisinde oynadığı son rol yer alıyor. Öfkeli 7 (2015) , bir kısmı ölümünden sonra tamamlandı.

Paul öldüğünde 7'yi nasıl hızlı bitirdiler?

Paul Walker'ın 2013'te Furious 7'nin prodüksiyonu sırasında ölümünün ardından, bazı sahneler vücut çiftleri olarak CGI ve kardeşleri kullanılarak tamamlandı .


Ghost In Takers'ı kim oynadı?

Ve bir soygun resmi olarak, Takers formülden uzak durmuyor. Hayalet ( rapçi T.I. ) eski ekibinin bir bankaya 2 milyon dolardan fazla para basmasından ve yıllar öncesinden borçlu oldukları parayı almak için onlara geldikten bir gün sonra hapisten çıkıyor - ve daha da büyük bir puan vaadini kucaklarına koyuyorlar.

Takers iyi bir film miydi?

Alıcılar bir ortalamanın üzerinde soygun filmi ve bir R reytinginden yararlanmış olsa da, hala yazın en iyi filmlerinden biri. ... Düzensiz bir senaryodan en iyi şekilde yararlanan heyecan verici genç bir oyuncu kadrosuyla eğlenceli ve ilgi çekici bir film.

Bir filmi nasıl bitirirsiniz?

Nasıl Biter 2018 Amerikan aksiyon gerilim filmi David M. Rosenthal tarafından yönetildi ve Brooks McLaren tarafından yazılmıştır. Filmde Theo James, Forest Whitaker, Grace Dove, Nicole Ari Parker, Kat Graham ve Mark O'Brien rol alıyor. Film, 13 Temmuz 2018'de Netflix tarafından yayınlandı.

Chris Brown, alıcılarda kendi dublörlüğünü yaptı mı?

Aksiyon filmi Takers'ta yetenekli banka soyguncularının bir üyesi olarak rol alan, Görünüşe göre Chris Brown bazı dublör işlerini kendisi yapıyor . Yaklaşan filmde rol arkadaşı Matt Dillon, yakın tarihli bir röportajda MTV News ile konuşurken gerçeği ortaya çıkardı. Arabaların üzerinden atlıyor gibi, yaşlı aktör fışkırdı.


Matt Dillon'ın kaç karısı vardı?

Matt Dillon'ın karısının kim olduğunu merak ediyorsanız, durun - o hiç evlenmedi ! Ancak aktör, 1995'ten 1998'e kadar There's Something About Mary'nin başrol oyuncusu Cameron Diaz ile üç yıllık bir ilişki içindeydi. Dillon'ın Brooke Shields, Melanie Griffith ve Eliza Dushku gibi eskileri içeren oldukça epik bir flört geçmişi var.

Matt Dillon'ın çocuğu var mıydı?

Ve James Arness, CBS'nin 'Gunsmoke: The Last Apache'de Mareşal Matt Dillon olarak geri dönüyor. Dillon, sürpriz bir şekilde, bir 21 yaşındaki kızı Beth (Amy Stock-Poynton) ve kötü şöhretli Geronimo (Joaquin Martinez) için dönek bir Apaçi savaşçısı olan Wolf (Joe Lara) tarafından kaçırıldığını anlatır.

Patrick Swayze Roadhouse kaç yaşında?

Patrick Swayze 37 yaşında 1989'daki Road House'da Dalton olarak bilinen Cooler rolünü üstlendiğinde.

Paul Walker'ın hızlı 7'de çektiği son sahne neydi?

Filmin son anlarında Dom (Dizel) ve Brian (Walker) açık bir yolda yan yana sürerken birbirlerine veda ederken . Bu iç açıcı sahne için bir vücut dublörü kullanıldı ve bu etkiyi elde etmek için post prodüksiyonda Walker'ın yüzü üst üste bindirildi.