Akılsız davranış bozuldu mu?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sorulan: Mohamed Terry DVM
Puan: 4.3/5(70 oy)

Mindless Behavior (ya da kısaca 'MB' olarak bilinir), en çok 'My Girl' ve 'Mrs. Doğru'. Grup 2008'de bir araya getirildi ve daha sonra 2017 yılında dağıldı , Walter Millshap III, Vincent Herbert ve Keisha Gamble tarafından.

Mindless Behavior grubu neden dağıldı?

Kasım 2013'te, baş şarkıcı Prodigy'nin solo bir kariyere devam etmek için gruptan ayrıldığı açıklandı, ancak bunun doğru olmadığı kanıtlandı. Gruptan ayrıldı kamptan gelen zorbalık ve kötü muamele nedeniyle . Bu, Princeton, Ray Ray ve Roc Royal'i üçlü olarak bıraktı.

Hangi Mindless Behavior üyesi hapse girdi?

Düşüncesiz davranış yıldız Roc Kraliyet Perşembe günü iki yıl hapis cezasına çarptırıldıktan sonra bunu ilk elden yaşamak üzere. Belirsiz nedenlerle gruptan ayrılan yıldız, Şubat ayında hırsızlık ve darp suçlarından tutuklanmıştı.

Akılsız Davranış geri mi geliyor?

Ne yazık ki Mindless Behavior için programlanmış bir konser tarihi yok 2021'de. Popülerlik sıralaması: İlk 5.000.

Akılsız Davranışın en yaşlısı kim?

Işın Işını 25 yaşındaki orijinal grubun en yaşlı üyesidir. Gruba katılmadan önce, Ray Ray, Mindless Behavior'da olmak için programından ayrılana kadar Palyaço Tommy ile dans ederdi.

Rayan Her Şeyi Anlatıyor | Akılsız Davranışın Sonu (Bölüm 1 ve 2)

26 ilgili soru bulundu

Roc Royal'in bebeği var mı?

Kişisel hayat. 2014 yılında August adında bir bebeği karşıladı. Kraliyet Ağustos , o zamanki kız arkadaşı Desiree Twyman ile göğsünde 'Royal' dövmesi var. 30 Mart 2018'de Bronx August adında başka bir erkek bebek karşıladılar.

Akılsız Davranış şimdi kaç yaşında?

Akılsız davranışlar şimdi kaç yaşında? akılsız davranışların çocukları 15, 16 ve 17 yaş . Rayan De'Quan Lopez, şimdi basitçe Rayan olarak bilinir (eski adıyla Ray Ray), Amerikan erkek grubu Mindless Behavior'un eski bir üyesidir.

Akılsız davranış ne zaman sona erdi?

Mindless Behavior (ya da kısaca 'MB' olarak bilinir), en çok 'My Girl' ve 'Mrs. Doğru'. Grup 2008'de bir araya geldi ve daha sonra dağıldı. 2017 , Walter Millshap III, Vincent Herbert ve Keisha Gamble tarafından.

Akılsız davranışlardan Ray Ray şimdi nerede?

Şu anda 'Rayan' olarak anılan Ray Ray, 2015 yılının Eylül ayında gruptan ayrıldı. yalnız gitmeye karar verdi yayınladığı ilk solo projesi 'Glow Sky Friends' adlı ilk solo müzik videosudur ve ayrıca SoundCloud'unda yeni müzikler yayınlamaktadır.

Akılsız davranışın üyeleri kimlerdir?

Akılsız Davranışın dört üyesi vardır: Prodigy, Princeton, Ray Ray ve Roc Royal , hepsi orta yaşlarında ve hepsi İngiliz meslektaşlarından daha genç.

Princeton, Akılsız Davranıştan mı?

Jacob Anthony Perez (21 Nisan 1996 doğumlu), profesyonel olarak Princeton Perez olarak bilinen 25 yaşında bir Amerikalı şarkıcı-söz yazarı , profesyonel dansçı ve oyuncu. ... Perez, 2008'den grubun 2017'de dağılmasına kadar kaldığı erkek grubu Mindless Behavior'un bir üyesi olarak ün kazandı.

Akılsız Davranış Instagram'dan Princeton nedir?

Princeton Perez (@princetonperez) • Instagram fotoğrafları ve videoları.

Mindless Behavior'dan kimin bebeği var?

Ray Ray olarak da bilinen Rayan De'Quan Lopez, bir yaşında küçük bir çocuğun babasıdır! Eski Mindless Behavior grup üyesi, geçtiğimiz Mayıs ayında Joe Jackson'ın büyük yeğeni olan kız arkadaşı Jahmia Sutherland ile ilk çocuğunu karşıladı.

Roc Royal karışık mı?

Roc Royal Siyah, Belizan, Fransızca ve İngilizce ile karışık . Roc Royal, komik bulduğu en büyük 4 üyeli grubu bir araya getirdi: Drake, Chris Brown, Ray Ray ve Prodigy.

Kızımı yaptıklarında akılsız davranış kaç yaşındaydı?

Mindless Behavior, Ray Ray, Princeton, Prodigy ve Roc Royal'den oluşan bir Amerikan erkek grubudur. Bu, dörtlü tarafından yaşlandıklarında kaydettikleri ilk single'ları. 13 .

EJ ne zaman akılsız davranışlara katıldı?

EJ gruba katıldı 2014 başları . 24 Haziran 1998'de Detroit, Michigan'da doğdu ve onu Prodigy ve Mike'ın yanı sıra California'da doğmayan ikinci MB grup üyesi yaptı. Ayrıca Mindless Behavior'a katılan beşinci üyeydi.