biz mi ajan iyi bir adam?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Bayan Lindsay Thiel
Puan: 4.6/5(18 oy)

Walker bunun üzerine hayranlardan büyük bir nefret alsa da, onun hiçbir versiyonunun gerçek bir kötü adam olmadığını belirtmek önemlidir. ... Marvel Comics'te ABD Temsilcisinin çok kusurlu ama yaptıklarının çoğu ülkesini koruma arzusundan kaynaklanıyor.

ABD Ajanı Kaptan Amerika'dan daha mı güçlü?

İnan ya da inanma, Amerikan Ajanı, Kaptan Amerika'dan çok daha güçlüdür , Marvel çizgi romanlarına göre. Steve Rogers'ın dövüş stili normal insan potansiyelinin zirvesine yükselirken, John Walker gerçek insanüstü güce, çevikliğe ve dayanıklılığa sahip. Aralarındaki birçok kavgada bir avantajı vardı.

ABD Ajanı süper bir asker mi?

Asla'. Bu süre zarfında, ABD Ajanı, Super Soldiers adlı bir Marvel İngiltere çizgi romanında yer aldı, başlangıçta savaştı, ardından Nuke'u yaratan ilaçların bir varyasyonu tarafından güçlendirilen Amerikan ve İngiliz askerleriyle takım kurdu.

Güç Brokeri bir kötü adam mı?

The Falcon and the Winter Soldier ikinci bölümde, üçüncü bölümde Madripoor'un suç patronlarından biri olarak genişletilmeden önce adı kontrol edildi, Güç Brokeri süper güçlere erişim satan gizli bir kötü adam .

John Walker kötüye mi gidiyor?

John Walker'ın The Falcon ve The Winter Soldier'daki karakteri hakkında pek çok tantana ve söylenti vardı. Çoğu bunu tahmin ediyordu o sadece kötü dönecekti çizgi romanlarda olduğu gibi. Walker, ortağı Lamar Hoskins'in Bayrak Kırıcılar tarafından öldürülmesi üzerine öfkesini kaybettikten sonra gerçekten gözden düştü.

ABD Ajanı Kötü Adam mı Kahraman mı John Walker'ın Yeni Kimliği Açıklandı

38 ilgili soru bulundu

John Walker gerçekten bir kötü adam mı?

John Walker da Kötü Adam Süper Vatansever

İlk görünüşlerinde Walker, Kaptan Amerika'ya karşı bir düşmandı. Süper Vatansever olarak Walker, Kaptan Amerika'nın ülkenin ihtiyaç duyduğu sembol olmadığını hissetti ve daha iyi bir şey olmayı seçti. Bir Amerikan kahramanı olarak imajını güçlendirmek için çeşitli mitinglere gitti.

Kaptan Amerika kötü bir adam mı?

Falcon & The Winter Soldier, John Walker'ın Kaptan Amerika olarak Steve Rogers'ın yerini aldığını görüyor. Ne yazık ki, bu yeni Cap bir MCU kötü adamı, bir kahraman değil. Bu sadece bir zaman meselesiydi - John Walker'ın Kaptan Amerika resmen bir MCU kötü adamı The Falcon & The Winter Soldier'a teşekkürler.

Ajan Carter kötü biri mi?

Falcon and the Winter Soldier yapımcısı Zoie Nagelhout, Güç Brokeri olmasına rağmen, Sharon Carter tamamen kötü değil . The Falcon and the Winter Soldier'ın yapımcısı Zoie Nagelhout, Sharon Carter'ın salt kötü olmadığını söylüyor.

Ajan 13 Güç Brokerı mı?

Sharon Carter (Ajan 13) Güç Brokeridir. Dun. ... Sharon, Marvel Sinematik Evreni'nin film tarafındaki kısa rolü sırasında suçlu olarak yeterince kullanılmayan bir karakterdir.


Sharon Carter neden Kaptan Amerika'yı öptü?

Steve Rogers, Peggy Carter'a her zaman aşık olmuştur, bu yüzden Captain America: Civil War'da Sharon Carter'ı öptüğünü görmek çok şaşırtıcıydı. O onu öptü çünkü tüm dizi, Sharon'ı sevgilisi olarak ayarlıyordu. , tıpkı çizgi romanlardaki gibi.

Kötü Kaptan Amerika kim?

Kırmızı Kafatası Marvel Comics tarafından yayınlanan çizgi romanlarda görünen bir karakter, bir süper kötüdür. O süper kahraman Kaptan Amerika'nın baş düşmanıdır ve bir Nazi ajanı olarak tasvir edilir.

John Walker'ın TSSB'si var mı?

Bucky, Walker'ın Sam'i öldürmesini engeller ve ABD'ye geri getirilir ve Kaptan Amerika unvanını ve tüm onurunu elinden alır. Altıncı bölümde, John kendi başına çalışıyor. Russell'ın seğirmesine ve diğer bazı görsel stenolara bakılırsa, Walker açıkça TSSB'den muzdarip.

Zemo neden süper askerlerden nefret ediyordu?

Zemo'nun Süper Asker Serumu ile ilgili yorumları Zemo'nun önerdiği Morgenthau bir üstünlükçüydü , süper asker kavramının her zaman insanları rahatsız edeceğini açıklayan ve bu zihniyetin daha önce Nazilerin yanı sıra Avengers ve Ultron'a da yol açtığını iddia etti.


En zayıf intikamcı kim?

En zayıf intikamcı kim?

  • 3 En Zayıf: Kış Askeri.
  • 4 En Güçlü: Vizyon. …
  • 5 En Zayıf: Şahin. …
  • 6 En Güçlü: Scarlet Witch. …
  • 7 En Zayıf: Kara Dul. …
  • 8 En Güçlü: Doktor Strange. …
  • 9 En Zayıf: Hawkeye. …
  • En Güçlü 10: Kaptan Marvel. …

Kaptan Amerika'yı kim yenebilir?

Kaptan Amerika'yı Bir Dövüşte Yenebilecek 5 Anime Karakteri (& Olmayacak 5 Anime Karakteri)

  • 3 Silgi Başlığı.
  • 4 Onu Yenebilir: Mikoto Misaka. ...
  • 5 Yapamadı: Ri Shin. ...
  • 6 Onu Yenebilir: Yusuke Urameshi. ...
  • 7 Yapamadı: Sodou Kaname. ...
  • 8 Onu Yenebilir: Luffy. ...
  • 9 Yapamadı: Kamijou Touma. ...
  • 10 Onu Yenebilir: Tek Yumruk Adam. ...

ABD ajanı neden bu kadar güçlü?

Power Broker'ın deneyleri sayesinde, U.S.Agent İnsanüstü güç (11 tonun üzerinde kaldırma ve 20 fit üzerinde yüksek atlamalar yapma), dayanıklılık, dayanıklılık, çeviklik ve refleksler. Hızı da insan sınırlarının biraz ötesinde artırıldı.

Kaptan Amerika, Peggy'nin yeğeniyle yatıyor mu?

Captain America: Civil War'da Steve, Peggy'nin büyük yeğeni Sharon Carter ile tutkulu bir öpücük paylaştı. ... Teknik olarak, Kaptan Amerika kendi büyük yeğenini öpüyordu. Cap'in kaderi, sahneyi kesinlikle biraz rahatsız edici hale getirse de, teknik olarak ensest değil .


Hiç siyah bir Kaptan Amerika var mıydı?

1960 yılında Bradley, Başkan Eisenhower tarafından affedildi ve serbest bırakıldı. 'Kara Kaptan Amerika' olarak kabul edilen, İşaya Bradley Marvel Universe'deki Afrikalı-Amerikalı topluluğun çoğu arasında bir yeraltı efsanesi olarak tasvir edilmiştir.

Steve Rogers'ın çocuğu var mıydı?

Tarih. James Rogers oldu vardır Kaptan Amerika ve Kara Dul.

Sharon Carter neden kötüye gitti?

Sharon'ın kötü adam dönüşü de şuna atfedilebilir: Steve Rogers onu öpüyor ve sonra görünüşe göre onu tamamen unutup geçmişe gidip teyzesiyle evlenmek için ayrıldı. ... Asıl kötü ayrılık, Sharon ile ona iki kez ihanet eden hükümet arasında yaşandı.

Ajan Carter bir hain mi?

Sousa, Dooley'e şunu açıklıyor: Carter bariz bir hain ve tüm ajanlar onu takip etmekle görevlendirilir. ... Aslında Leviathan için çalışan Ivchenko, Stark'ın silahlarına yalnızca Dooley'nin erişebileceğini açıklayan Ajan Yauch'u hipnotize eder.


Thor'un ezeli düşmanı kim?

Loki – Thor'un baş düşmanı ve üvey kardeşi. Asgard kozmolojisinin 'Dokuz Dünyasından' biri olan Jotunheim'ın Buz Devleri'nin hükümdarı Laufey'in oğlu. O bir büyü ve hile ustasıdır.

Örümcek Adam'ın düşmanı kim?

Green Goblin'in Norman versiyonu genellikle Örümcek Adam'ın baş düşmanı olarak kabul edilir. İkinci Goblin, Harry Osborn, Norman'ın oğlu ve Peter Parker'ın en iyi arkadaşıdır. Babasıyla aynı yetkilere sahiptir.

Kaptan Amerika'nın en büyük düşmanı kim?

kırmızı kafatası : Kaptan Amerika'nın baş düşmanı, bir Nazi süper askeri ve Hitler'in halefi.