Airpod'lar suya dayanıklı mı?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Aleen Krajcik
Puan: 4.8/5(52 oy)

su geçirmez değiller ancak ter ve toza karşı dayanıklılıkları vardır, bu da yağmur veya su birikintisine düşmeyle harap olmayacakları anlamına gelir. Söylendiği gibi, onları havuza atmayı veya onlarla birlikte duş almayı sevmez. IPX4 olarak derecelendirilmişlerdir, bu nedenle yalnızca ter ve su sıçramasına karşı dayanıklıdır.

AirPod'lar ıslanırsa ne olur?

AirPods Pro'nuz suya dayanıklı olsa da, bilerek ıslanmasına izin vermemelisiniz. Suya dayanıklı mühürler sonunda bozulacak , bu da bir su sıçramasının bile gelecekte AirPods Pro'nuza zarar verebileceği anlamına gelir.

AirPods Pro suya dayanıklı mı?

AirPods Pro ile duş alamazsınız, AirPods Pro ile yüzemezsiniz ve AirPods Pro'nuz yağmurdan, terden veya başka bir şeyden ıslanırsa, şarj etmeden önce onları kurutmanız önemlidir. AirPods Pro tere ve suya dayanıklıdır , su geçirmez ile aynı değildir.

Yağmurda AirPods takabilir misiniz?

Yağmurda Airpods takabilirsiniz. Standart Airpod'lar suya dayanıklı değildir ancak AirPods Pro suya dayanıklıdır. Ter ve hafif su sıçramalarına dayanacak şekilde tasarlanmıştır. Ancak su geçirmez değildirler, yani su sporlarında veya duşta kullanılmamalıdırlar.

Airpod'umu suya düşürürsem ne yapmalıyım?

AirPod'larınızı suya düşürdünüz ve şimdi sırılsıklamlar. Neyse ki, Apple'ın kendi bakım önerisi sorunu çözebilir. Bunları telefonunuza bağlamaya veya kullanmaya çalışmadan önce, sadece kurutun. mikrofiber bezle iyice ve havalandırmak için baş aşağı oturmalarına izin verin.

AirPods Düşürme ve Su Testi! Gizlice Su Geçirmez mi?

33 ilgili soru bulundu

AirPod'ları duşta kullanmak güvenli midir?

Apple'ın iki gerçek kablosuz kulaklık teklifi var. Giriş seviyesi model suya dayanıklı değildir. AirPods Pro suya ve tere dayanıklıdır Apple, kullanıcılara onları duş veya musluk gibi akan suyun altına koymamalarını söylese de, aşırı terlemeye veya su sıçramasına karşı dayanıklı olmaları gerektiği anlamına gelir.

iPhone 12 Suya Dayanıklı Apple mı?

iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro ve iPhone 12 Pro Max IP68 derecesi IEC standardı 60529 kapsamında (30 dakikaya kadar maksimum 6 metre derinlik). ... Dökülme durumunda, etkilenen bölgeyi musluk suyuyla yıkayın, ardından iPhone'unuzu silip kurulayın.

AirPod'larla çalışabilir miyim?

Düzenli bir koşu için sabah dışarı çıkıyorsanız, Airpod'lar sizin için tamamen rahat olacak . Öte yandan, bir maraton için yoğun bir koşucu antrenmanı yapıyorsanız veya gerçekten hızınız üzerinde çalışıyorsanız, Airpod'ları eklemek için kablolu bir set veya bazı ek kılıflar düşünebilirsiniz.

Ter, AirPod'ları mahvedecek mi?

Egzersiz yapmak için neden AirPod'larınızı takmamalısınız?

Nihayet, AirPod'lar ne tere ne de suya dayanıklıdır . Yönetici editörümüz TJ Donegan, 'Basitçe söylemek gerekirse, ter - ve her türlü su - kulaklığa girerse kalıcı olarak zarar verir,' diye açıklıyor.


AirPods Pro ile egzersiz yapabilir misiniz?

Görünüşe göre Apple sonunda aktif spor meraklılarının çıkarlarını gözetmeye karar verdi ve yeni AirPods Pro kulaklıkları yalnızca günlük kullanım için değil, konforlu hale getirdi. Şimdi sonunda onlarla koşabilirsin, spor salonunda çalışmak , hatta yoga yapın.

Ter, AirPod'lara zarar verir mi?

Apple sık sık Airpod'larıyla koşan insanların reklamlarını gösterse de, bu en iyi fikir olmayabilir. Airpod'lar tere dayanıklı değildir ve herhangi bir ter potansiyel olarak zararlı olabilir .

AirPod'ları yıkarsam çalışır mı?

Hayır. Pek çok kullanıcı öyle olduğunu varsaysa da. Kullanıcıların AirPod'larını herhangi bir sorun yaşamadan yanlışlıkla yıkayıp kurutması nadir görülen bir durum değildir. Ancak, Apple'ın resmi sözü şudur: küçük Bluetooth cihazları aslında su geçirmez değildir .

AirPod'lar kulağınızda patlayabilir mi?

AirPod'larınızı kullanırken kulağınızda patlaması pek olası değildir. . ... Ancak, karaborsadan Apple Airpod'ları, kullanılmış veya restore edilmiş Apple AirPod'ları veya sahte Airpod'ları satın almayı planlıyorsanız, bunun başınıza gelme olasılığı daha yüksektir.


Neden AirPods takmamalısınız?

Başarısız olmalarına neden olan su hasarı olasılığının yanı sıra, Apple'ın AirPod'ları sadece gürültü yalıtımı için harika . Bu, müziğinizi koşu bantlarının, makinelerin ve insanların seslerinden duymak için açmanız gerekeceği anlamına gelir - ve bu kulaklarınız için iyi değildir.

AirPod'lar para kaybı mı?

159 $ (en ucuza), AirPod'lar sadece para kaybıdır . AirPod'lar, özellikle AirPod Profesyonelleri çıktığında, Norristown'daki birçok kişi için yeni büyük şey haline geldi. Bu trend o kadar büyük ki, insanların ortalama %9'u yeni kulaklıklara 150 dolar ve %11'i 150 dolardan fazla harcıyor.

iPhone 12 Pro'mu duşa alabilir miyim?

iPhone'unuzla Duş Alabilir misiniz? Uluslararası Elektroteknik Komisyonu'na göre, IP68 su geçirmezlik derecesine sahip iPhone, yüksek basınç veya sıcaklıklara karşı korunmuyor. Yani, Apple, iPhone 12 ile yüzmemenizi, duş almamanızı, banyo yapmamanızı veya su sporları yapmamanızı önerir. .

iPhone 12'mi yıkayabilir miyim?

iPhone 12 mini, iPhone 12 ve iPhone 11'de kameranın etrafındaki dokulu cam cilalı camı tamamlıyor. ... Tüm kabloları çıkarın ve iPhone'unuzu kapatın. Kullanın yumuşak, hafif nemli, tüy bırakmayan bez — örneğin, bir lens bezi. Malzeme hala varsa, ılık sabunlu suyla yumuşak, tüy bırakmayan bir bez kullanın.


iPhone 12'de 5G var mı?

iPhone 13 modelleri ve iPhone 12 modelleri, belirli operatörlerin 5G hücresel ağlarıyla çalışır . 5G hücresel servisini nasıl kullanacağınızı öğrenin.

AirPods Gürültü Önleyici mi?

AirPods Pro ve AirPods Max'in üç gürültü kontrol modu vardır: Aktif Gürültü Önleme , Asetat modu ve Kapalı. Çevrenizden ne kadar duymak istediğinize bağlı olarak bunlar arasında geçiş yapabilirsiniz.

Temizlemek için AirPod'ları açabilir misiniz?

Ses sorununuzu çözmek için bir yumuşak kıllı temiz diş fırçası . Ardından, Earpod'un daha büyük olan ağzını dikkatlice fırçalayabilirsiniz. sonra, (benimle birlikte olun) havanın gelmesine neden olduğunuzu hissedene kadar daha büyük deliği emdirin. ... Mükemmel ses geri yüklendi.

AirPod'larım neden bu kadar boğuk?

AirPod'larınızdaki boğuk sesin en yaygın nedeni, kirli hoparlörler . Doğrudan kulak kanalınızın içine oturdukları için kulak kiri ve diğer malzemeler zamanla birikerek sesin kalitesini düşürebilir. Diğer nedenler, Bluetooth parazitini veya AirPod'larınızın sıfırlanması gerektiği gerçeğini içerebilir.


AirPod'ları ne kadar süre pirinç içinde bırakmalıyım?

Bırak kurusunlar.

AirPod'larınızı havayla kurumaya bırakın en az 3 saat . Bu süre zarfında bunları kullanmayın veya açmayın. AirPod'larınızı gece boyunca veya 2 gün boyunca kurumaya bırakmak mümkünse bu harika olur. Başkaları ne derse desin AirPod'larınızı pirincin içine koymamalısınız.

AirPod'lar spor salonu için iyi mi?

AirPods Pro'yu seviyorum (8/10, WIRED Önerileri), ancak onlar benim favori kulaklıklarım değil egzersiz yapmak . ... Yalnızca bir kulaklık seti isteyen bir iPhone sahibiyseniz, Pro Pod'lar IPX4 olarak derecelendirilmiştir, bu da tere dayanıklı oldukları anlamına gelir (yine de onları duşta takmayın).