iphone'daki afişler nerede?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Jalen Simonis
Puan: 4.5/5(21 oy)

iPhone'unuzun kilidi açıldığında, alacağınız bildirimlerin çoğu başlıklar şeklinde gelir. ekranınızın üst kısmında görünün .

iPhone'umdaki afişler nelerdir?

Afişler telefonunuzu kullanırken gördüğünüz açılır bildirimler . Bu seçeneklerin altında iki tane daha var: Sesler ve Rozetler. Sesler, sesli uyarılardır. Rozetler, uygulama simgelerinde, örneğin e-posta uygulamanızda kaç tane okunmamış mesajınız olduğunu gösteren, sayıların bulunduğu kırmızı dairelerdir.

iPhone'daki rozetler ve afişler arasındaki fark nedir?

Rozetler, bir uygulamanın veya klasörün simgesinde görünen, e-posta mesajları, metinler, etkinlik davetiyeleri vb. gibi yeni bir şeye sahip olduğunuzu size bildiren sayaçlardır. ... Afişler küçük mesajlar Bir e-posta mesajı aldığınızda olduğu gibi bir şey olduğunda ekranın üst kısmında görünen

Banner'ımı iPhone'uma nasıl geri alabilirim?

Bir uygulama için kalıcı banner'ları etkinleştirmek için, Ayarlar > Bildirimler'e gidin ve istediğiniz uygulamaya gidin istek. Örnek olarak e-posta uygulamam Airmail'i kullanıyorum. Uyarılar altında Kalıcı'yı seçin. Artık, o uygulama için bildirim afişleri, siz onunla ilgilenene veya başka bir uygulama açana kadar ekranın üst kısmında görünür durumda kalacaktır.

Bildirimlerdeki afişler ve rozetler nelerdir?

Bir bildirim alındığında ekranın üst kısmında afişler görüntülenir . Birkaç saniye sonra otomatik olarak kaybolacaklar. Bir uygulamada yeni bir şey hakkında sizi bilgilendirmek için Ana ekranınızdaki uygulama ve klasör simgelerinde rozetler görüntülenir.

iPhone: Bildirim Banner Tarzının Demosu Geçici ve Kalıcı

27 ilgili soru bulundu

Bildirimlerde banner ne anlama geliyor?

iPhone'unuzdaki afiş bildirimleri bir uygulamadan bildirim aldığınızda ekranınızın üst kısmından açılan uyarılar .

iPhone'da Banner stili nedir?

iPhone kilit ekranı bildirimleriniz, siz onları okuma fırsatı bile bulamadan kayboluyor mu? Kalıcı banner stili bildirimlerinizi siz kapatana kadar görünür tutar . Sizin için önemli olan uygulamalar için kalıcı bildirimleri nasıl ayarlayacağınızı göstereceğiz.

iPhone'uma nasıl banner alabilirim?

Afiş bildirimleri nasıl geçici veya kalıcı olarak ayarlanır?

  1. iPhone veya iPad'inizde Ayarlar uygulamasını başlatın.
  2. Bildirimler'e dokunun.
  3. Afişler ve uyarılar almak istediğiniz uygulamayı seçin.
  4. Uyarılar altında banner'ı seçin.
  5. Afiş Stili'ni tıklayın.
  6. Siz onları kaydırarak uzaklaştırana kadar kalmaları için Kalıcı'ya dokunun.

İPhone'umda bildirimleri nasıl geri alırım?

Uyandırmak için iPhone'unuzu elinize alın veya ekrana dokunun (veya iPhone X öncesi modeller için alttaki ana ekran düğmesine basın). 2. Kilit ekranından, ortasından yukarı kaydır Bildirimlerinizi görmek için iPhone'unuzun kilidi zaten açıksa eski bildirimlerinizi görmek için yukarıdan aşağıya doğru hızlıca kaydırabilirsiniz.


İPhone'umdaki afişten nasıl kurtulurum?

Neyse ki, bir bildirim başlığını kapatmanın hızlı bir yolu var. Parmağınızı afişin üzerine koyun ve ardından yukarı kaydırın . Bu hareket, bu afiş uyarısını iPhone ekranınızdan hemen çıkarır, böylece artık iPhone'unuzun üstünü örtmez.

iPhone'da bildirim ayarları nelerdir?

Çoğu bildirim ayarı, her uygulama için özelleştirilebilir. Uygulama bildirimlerini açabilir veya kapatabilirsiniz, bildirimler bir ses çalın, cihazınızın kilidi açıldığında uygulama bildirimlerinin nasıl ve nerede görünmesini istediğinizi seçin ve daha fazlasını yapın.

Uyarılar ve bildirimler arasındaki fark nedir?

Uyarılar, kullanıcı tarafından etkinleştirilir ve aşağıdaki gibi sürüş olayları tarafından tetiklenir: hız yapmak , sert frenleme ve bir coğrafi sınıra girme/çıkış. Bildirimler, kullanıcı tarafından ayarlanır ve mobil uygulama aracılığıyla bir e-posta, SMS metni veya anında iletme bildirimi göndermek için belirli uyarılar tarafından tetiklenir.

İPhone'da gösteri önizlemeleri ne anlama geliyor?

Önizlemeyi Göster bölümü şunları sağlar: cihazınızda bildirim mesajlarının ne zaman görüneceğini ayarlamanız . Önizleme mesajını görmek yardımcı olabilir. ... Önizleme mesajlarının gösterilmesi bir gizlilik sorunu olabilir. Telefonunuz kilitliyken bile, kilitli ekranınızı gören herkes bildirim mesajının dört satırına kadar görür.


İPhone ekranımdaki afişten nasıl kurtulurum?

Eğer sen Ayarlar/Bildirimler/Mail'e gidin ve hesaplarınızdan birini seçin , en altta, varsayılan olarak Her Zaman olan Önizlemeleri Göster için bir ayar vardır. Bu, bir Bildirim başlığının görünmesine neden olur. Bunu da kapat.

Bildirimlerim neden iPhone'da görünmüyor?

iPhone bildirimleri çalışmıyorsa, Ayarlar uygulamasında Önizlemeleri Her Zaman Göster'i kapatmış olabilirsiniz . Bildirim önizlemeleri, iPhone'unuzun ekranında görünen uygulamalardan gelen küçük uyarılardır. Ayarlar'ı açın ve Bildirimler -> Önizlemeleri Göster'e dokunun. Her Zaman'ın yanında bir onay işareti olduğundan emin olun.

iPhone'umdaki banner'ı nasıl değiştiririm?

git Ayarlar > Bildirimler . Bildirim Stili altında bir uygulama seçin. Bir uyarı türü ve başlık stili seçin.

Zaten tıkladığım bildirimleri nasıl görebilirim?

Aşağı kaydırın ve Ayarlar widget'ına uzun basın, ardından ana ekranınıza yerleştirin. Ayarlar kısayolunun erişebileceği özelliklerin bir listesini alırsınız. Bildirim Günlüğü'ne dokunun . Widget'a dokunun ve geçmiş bildirimleriniz arasında gezinin.


Telefonum neden bildirimleri göstermiyor?

Android'de Bildirimlerin Görünmemesinin Nedeni

Rahatsız Etmeyin veya Uçak Modu açık . Sistem veya uygulama bildirimleri devre dışı bırakılır. Güç veya veri ayarları, uygulamaların bildirim uyarıları almasını engelliyor. Eski uygulamalar veya işletim sistemi yazılımı, uygulamaların donmasına veya çökmesine ve bildirim vermemesine neden olabilir.

iPhone bildirimleri nerede saklanır?

Uyarı mesajları şuraya kaydedilir: iPhone'daki Bildirim Merkezi . Ekranın üst kısmından aşağı kaydırarak istediğiniz zaman Bildirim Merkezi'ni görüntüleyebilirsiniz. Tüm son uyarılar ve bildirimler görüntülenir ve özelleştirilebilir.

iPhone'umda eski push bildirimlerini nasıl bulurum?

Basit: sadece kilit ekranında veya Bildirim Merkezinde yukarı kaydırın . Ardından, geçen haftadan gelen bildirimlere kadar geçmiş bildirimlerinizi görürsünüz.

iPhone bildirimlerimi nasıl özelleştiririm?

iPhone'da mesaj bildirimlerini değiştirin

  1. Ayarlar > Bildirimler > Mesajlar'a gidin.
  2. Aşağıdakiler dahil seçenekleri belirleyin: Bildirimlere İzin Ver'i açın veya kapatın. Mesaj bildirimlerinin konumunu ve konumlarını ayarlayın. Mesaj bildirimleri için uyarı sesini seçin. Mesaj önizlemelerinin ne zaman görüneceğini seçin.


Tüm bildirimlerimi iPhone'da nasıl görebilirim?

Bildirimlerinizi Bildirim Merkezi'nde görmek için aşağıdakilerden birini yapın:

  1. Kilit Ekranında: Ekranın ortasından yukarı kaydırın.
  2. Diğer ekranlarda: Üst merkezden aşağı kaydırın. Ardından, varsa eski bildirimleri görmek için yukarı kaydırabilirsiniz.

Mesajlardaki banner nedir?

Bir afiş belirgin bir mesaj ve ilgili isteğe bağlı eylemler görüntüler . design_services Tasarım entegrasyonu_instructions Uygulama. Android.

İPhone'daki afiş nerede?

Afişleri açmak ve kapatmak için Ayarlar uygulamasına . iPhone'unuzdaki başlık bildirimleri, bir uygulamadan bildirim aldığınızda ekranınızın üst kısmından açılan uyarılardır. İPhone'unuzun Ayarlar uygulamasından uygulama bazında Banner bildirimlerini etkinleştirebilir veya devre dışı bırakabilirsiniz.