Adam Barlow'u kim dövdü?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Bay Jovanny Robel IV
Puan: 4.9/5(50 oy)

Ancak gerçek izleyicilere açıklandı ve Faye Rüzgar acımasız olay için kim suçlanacaktı. Yanlış bir kimlik durumunda, genç, geçen ay onu manipüle ederek eski patronu Ray Crosby'den intikam almaya çalıştı.

Adem'in kafasına kim vurdu?

Adam bu ayın başlarında başından vuruldu ve ölüme terk edildi ve onu hayatı için savaşmaya terk etti. Perşembe günü komada kaldığı için, Daniel Osbourne Sarah'nın suça uygun olduğuna inandığı yeni kanıtlar buldu. Adam'ı öldürmeye çalışan kişi olmakla suçlayarak onunla yüzleşti.

Faye neden Adam'a saldırdı?

Faye, eski patronu Ray'den intikam almak istedi onunla yatması için onu manipüle ettikten sonra . Daha sonra Ellie Leach tarafından oynanan Faye üzerinde başka bir hamle yapmaya çalıştı, ancak kardeşi Gary tarafından kesintiye uğradı. Daha sonra onu tecavüz etmeye çalışmakla suçladı.

Adem'in taç giyme törenini kim vurdu?

Aşk faresi Adam, son aylarda ayrı yaşadığı karısı Sarah'yı (Tina O'Brien) aldatarak ve amcası Peter'ın araba süren ortağı Carla Connor (Alison King) ile yatarak hem ailesini hem de arkadaşlarını incitmiştir. Peter (Chris Gascoyne) şişeye bir kez daha vurmak için.

Adam'ı CORONATION Caddesi'nde kim hastaneye kaldırdı?

Adam Barlow, Coronation Street'in bu akşamki bölümünde bilincini geri kazandı ve uyandığında bazı şok edici haberler aldı. Bölümün başlarında, şüpheli bir Daniel Osbourne ile görüş alışverişinde bulundu. Sarah Barlow Adam'ı hastaneye kaldıranın o olduğundan şüphelendikçe.

Faye Adam'a Gerçeği Söyledi | taç giyme caddesi

35 ilgili soru bulundu

Peter, Adam'ı nasıl öğrendi?

Bu gece (9 Aralık), Coronation Street ilk bölümden bu yana 60. yılını kutlarken, Peter (Chris Gascoyne) sonunda Otelde Carla ile yatan Adam . ... Daniel Osbourne (Rob Mallard), bu haftanın başlarında Carla ile yatanın Adam olduğunu anladı.

Peter Barlow'a kim saldırdı?

Peter, telefonunda bir temizlikçinin Simon'ın nerede olduğunu ve dramatik sahnelerde olduğunu bildirdiğini duyar. temizleyici Simon kaçarken Peter'ı yumruklar.

Adam Barlow kiminle yattı?

Aktris Tina O'Brien'ın canlandırdığı, ayrı yaşadığı eşi Sarah Barlow'u aldatmanın yanı sıra Adam, alkolik amcası Peter'ın ortağıyla da yattı. carla connor Alison King tarafından oynanan, Peter'ı nüksetmeye zorlayan.

Carla Corrie'de kiminle yattı?

CORONATION Street hayranları, Carla Connor ile yattıktan sonra şokta Adam Barlow ortak Peter olarak nüksetti. ITV sabununda aktris Alison King tarafından canlandırılan iş kadını, alkolik Peter içki içmeye döndüğünde ve onu kendisine bırakması için şiddetle alay ettiğinde öfkelendi.


Coronation Caddesi'nde Adem'in annesini kim öldürdü?

Ken'in baş düşmanı ve Susan'ın eski kocası Mike Baldwin'in (Johnny Briggs), Adam'ın babası olduğu ortaya çıkıyor. Adem Susan'ın öldüğü bir araba kazasında yaralandı.

Faye Windass'ın Gary ile nasıl bir ilişkisi var?

Faye Windass (kızlık soyadı Butler) evlat edinme yoluyla Tim Metcalfe'nin kızı ve Gary Windass'ın kız kardeşi . ... Babası Tim, o iki yaşındayken evi terk etmişti. Faye, 2013'te internette onun izini sürmeyi ve bir ilişki kurmayı başardı, ancak tam zamanlı bir baba olmak istemediğini öğrenince hayal kırıklığına uğradı.

Faye Coronation Caddesi'nde ne yaptı?

Coronation Street Faye Windass'ı ortaya çıkardı Adam Barlow'un saldırısına verilen ceza – ve bu Weatherfield genci için kötü haber. Pazartesi günkü çifte fatura (19 Nisan), Faye'in Adam'a şiddetle saldırdığı için ceza olarak üç yıl hapis cezası aldığını gördü.

Corrie'deki Faye'e ne oldu?

Ellie şu anda Coronation Street'te ekran dışında Faye, yanlış kimlik durumunda Adam Barlow'a saldırmaktan mahkum edildikten sonra . ... Ama 2011'den beri Faye rolünü oynayan Ellie diziden ayrılmadı.


Coronation Street'teki İskoç adam kim?

Samuel Robertson (11 Ekim 1985 doğumlu) bir İskoç aktör ve modeldir. ITV pembe dizisi Coronation Street'te Adam Barlow'u canlandırdı; ve E4 komedi-drama dizisi Beaver Falls'da Flynn.

Adem neden hastanede?

Adam sadece birkaç hafta önce bistroda saldırıya uğradığı için yaşam savaşı veriyordu. Saldırganın kimliği bilinmiyor, ancak Adem hastanede hızla iyileşti , büyük bir kafa travması geçirmesine rağmen.

Carla, Adam Barlow'la yatıyor mu?

Coronation Street karakteri Carla Connor yakın zamanda erkek arkadaşı Peter'ı aldattı yeğeni Adam Barlow ile.

Carla, Peter'ı kiminle aldattı?

2018'e hızlı bir şekilde ilerleyin ve ikisi de Coronation Street'e döndüler. İlk başta kasıtlı olarak birbirlerinin arkadaşlığından kaçındılar. Ancak, Carla beklenmedik bir kaçış yaşadı. kardeş Daniel Osbourne .


Peter ve Carla ayrıldı mı?

Peter, Tina'nın öldürülmesi için Rob Donovan (Marc Baylis) tarafından suçlandı ve hapishaneden serbest bırakılması üzerine, Carla ile evliliği bozuldu ve gitti.

Adam'ın Carla ile akrabalığı var mı?

Adam'ın Carla ile kan bağı yok ama daha çok, şu anda onunla ilişkisi olan amcası Peter (Chris Gascoyne) aracılığıyla. Çift, bebeği alkolikmiş gibi göstermek için bir plan yapabilir, ancak sırlar uzun süre parke taşlarında saklanmaz.

Corrie'deki Sarah gerçek hayatta hamile mi?

Tina O'Brien'ın sahip olduğu ikinci çocuğuna hamile olduğunu açıkladı . Eski Coronation Street oyuncusu, tarama resmini yayınlayarak haberi Twitter'da doğruladı. ... 30 yaşındaki çocuk, Corrie'den Ryan Thomas ile olan önceki ilişkisinden 5 yaşındaki kızı Scarlett'e zaten anne oldu. Tebrikler!

Peter Barlow neden hastanede?

Coronation Street, Peter Barlow'un ölümünden sonra tekrar hastaneye kaldırılacağını doğruladı. düğün günü sağlık korkusu . Peter (Chris Gascoyne), karaciğer sorunları can almaya devam ederken, bu haftanın ilerleyen günlerinde büyük gününü geçirmekte zorlanıyor.


Peter Barlow Coronation Street'ten çıkıyor mu?

Uzun süredir devam eden pembe dizi yıldızı Chris Gascoyne, ailesiyle daha fazla zaman geçirmek için Coronation Street'ten ayrılıyor. Peter Barlow'u canlandıran oyuncu, en az iki yıl dışarı çıkmak Bu sırada çocuklarıyla vakit geçirmek ve başka roller denemek ister.

Ken, Daniel'i geri aldı mı?

1996'da Daniel ilk olarak sevgilisi Brian Dunkley ile kaçan annesi tarafından terk edildi ve Ken'i onu yalnız büyütmek için terk etti. Yine de, birkaç ay sonra çift geri döndü ve Daniel'in velayetini aldı , onu İskoçya'da onlarla birlikte yaşamaya götürüyor.