acadiana alışveriş merkezi açık mı?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Nadia Kling
Puan: 5/5(13 oy)

Acadiana Mall, Louisiana, Lafayette şehrinde, Johnston Street ve Ambassador Caffery Parkway'in kesiştiği yerde bulunan kapalı bir bölgesel alışveriş merkezidir. 1979'da açıldı ve Robert B. Aikens & Associates tarafından geliştirildi, ancak şimdi Namdar Realty Group'a ait.

Acadiana Alışveriş Merkezi Neden Kapalı?

LAFAYETTE, La. Ancak çok sayıda sosyal medya hesabı AVM'nin alışveriş yaptığını söyledi. Protesto söylentileri ve yağma nedeniyle erken kapatıldı . ... Bir yazı alışveriş merkezinin ayaklanmalar nedeniyle kapatıldığını, bir başka yazı da Dillards'ta isyan ve yağma olduğunu iddia etti.

Acadiana Mall'da ne oldu?

silah ateşlendi Acadiana Mall yemek alanında

Dugas, bir ön soruşturmanın, çekimin bir kavgadan sonra yemek mahkemesinde gerçekleştiğini ortaya çıkardığını söyledi. Memurların, alışveriş merkezinin içindeki insanları güvenlik için kaçmaya yönlendiren en az bir el ateş edildiğini düşündüklerini söyledi.

Noel Baba Acadiana Alışveriş Merkezi'nde mi?

Noel Baba'nın Saatleri:

* Noel Baba'nın pazartesiden cumartesiye 13:00-14:00 ve 17:00-18:00 saatleri arasında ren geyiğini beslemek için ara verdiğini ve Pazar günü 15.00-16.00 .

Oakwood Mall açık mı?

Yeni Alışveriş Saatleri BUGÜN başlıyor! Şimdi aç Pazartesi - Cumartesi 10:00 - 20:00 ve Pazar günleri 11:00 - 18:00 . Bireysel mağaza saatleri değişebilir.

Acadiana Alışveriş Merkezi

21 ilgili soru bulundu

Mall of Louisiana ne zaman kapanıyor?

Alışveriş merkezi kapıları pazartesiden cumartesiye 10:00'da açıktır ve 11AM Pazar .

Lafayette alışveriş merkezi ne zaman kapanıyor?

3919 Lafayette Cad. Açık Benim. -Cumartesi, 10:00 - 21:00; Pazar, 12-6 pm

Mall of LA Black Friday'de ne zaman açılıyor?

Mağazalar Sabah 7'de Açılıyor

Mall of Louisiana'dan itibaren açık olacak sabah 7'den akşam 9'a kadar. Cuma . Perkins Rowe içindeki mağazalar Kara Cuma fırsatları sunacak ve Cuma boyunca çeşitli zamanlarda açık olacak.

Castleton Square alışveriş merkezi ne zaman kapanıyor?

Açık Benim. -Cumartesi, 10:00 - 21:00; Pazar, 11:00 - 18:00 Koronavirüsün yayılması nedeniyle alışveriş merkezi 29 Mart'a kadar kapalı.

Louisiana'daki ana din nedir?

Louisiana'da Din

Louisiana sakinlerinin ezici bir çoğunluğu Hıristiyan ve bu grubun en büyüğü Roma Katolikidir. Gerisini Protestan gruplar oluşturuyor, Baptist ve Metodist daha büyük mezhepler.

Louisiana'nın sınırı ne?

Louisiana tarafından sınırlanmıştır Arkansas kuzeyde, doğuda Mississippi ve Meksika Körfezi, güneyde Meksika Körfezi ve batıda Teksas. Devlet üç coğrafi bölgeye ayrılabilir.

Louisiana Alışveriş Merkezi'ne akvaryum mu koyuyorlar?

interaktif bir ' Mavi Hayvanat Bahçesi' akvaryumu 2021'de Mall of Louisiana'ya geliyor. Baton Rouge yakında yeni bir akvaryum konseptine ev sahipliği yapacak. Ülke genelindeki alışveriş merkezlerinde bulunan interaktif bir akvaryum deneyimi olan Blue Zoo, 2021 baharında Mall of Louisiana'da açılıyor.

Mall of Louisiana maske gerektiriyor mu?

Vali John Bel Edwards eyalet çapında maske görevini kaldırmasına rağmen, Mall of Louisiana tüm müşterileri alışveriş merkezinin içinde yüz maskesi takmaya teşvik ediyor .

Oak Brook Mall Kapalı mı Açık mı?

Oak Brook'ta Alışveriş

Chicago'nun batı banliyölerinde önde gelen bir alışveriş merkezi olan Oakbrook Center, muhteşem bir açık hava alışveriş merkezi Illinois, Oak Brook'ta I-88'in yakınında yer almaktadır - Chicago şehir merkezinden sadece 30 dakika.

Louisiana'daki teknik direktör kim?

Louisiana Ragin' Cajuns Atletizm Direktörü Dr. Bryan Maggard karşıladı Billy Napier 15 Aralık 2017'de Louisiana Futbol tarihinde 27. Baş Antrenör olarak ve Ragin' Cajuns için önceki üç sezonun sonuçları, programın Napier kapsamında ne kadar ilerlediğinin açık bir göstergesi oldu.

ULL renkleri nelerdir?

Lafayette renklerindeki Louisiana Üniversitesi Vermilyon ve Beyaz . Atletizm takımının takma adı Ragin' Cajuns.

Louisiana'daki çoğunluk ırkı nedir?

Louisiana Demografi

En son ACS'ye göre, Louisiana'nın ırksal bileşimi şöyleydi: Beyaz: 62.01 % Siyah veya Afrikalı Amerikalı: %32,22 İki veya daha fazla ırk: %2,04

Louisiana'daki en büyük etnik grup nedir?

2019 Amerikan Toplumu Araştırması'nda, Louisiana'nın en büyük soy grupları şunlardı: Afrikan Amerikan (%31,4), Fransızca (%9,6), Almanca (%6,2), İngilizce (%4,6), İtalyanca (%4,2) ve İskoçça (%0,9). Afro-Amerikan ve Fransız mirası, sömürge Louisiana'dan beri baskındır.

Castleton alışveriş merkezi güvenli mi?

Müfettişler olay yerinde çok sayıda silah ele geçirdiler, ancak silahların çekimle ilgisi olup olmadığını henüz bilmiyorlar. IMPD görevlileri, alışveriş merkeziyle ortaklığın bir parçası olarak bölgede devriye geziyor. aşçı diyor alışveriş merkezi ziyaretçiler için hala güvenli . Bu, herhangi bir yerde olabilecek münferit bir olay, dedi.