Acımasız hala iyi mi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Jamie Gislason
Puan: 5/5(32 oy)

İki sent: Acımasız, 'Destiny 2' ilk piyasaya sürüldüğünde en güçlü, aranan silahlardan biriydi, ancak o zamandan beri güç ve öldürme süresi açısından diğer silahlar onu geride bıraktı. Yine de bu patronlar üzerinde çok iyi bir silah .

Acımasız herhangi bir iyi Destiny 2 midir?

Merciless, Destiny 2'de, nihayetinde ezici olsa da ilginç bir Egzotik Füzyon Tüfeğidir. Her şeyi toplamak adına Koleksiyonunuza eklemeye değer, ancak kendinizi patron DPS için kullanırken bulacağınız bir şey değil - Bungie oyunun metasını büyük ölçüde değiştirmedikçe .

Acımasız Broken Destiny 2 mi?

Egzotik bir silah olarak Merciless, onu Destiny 2'deki diğer tüm silahlardan ayırması gereken ilginç bir İçsel Yetenek'e sahiptir. ... Bu silahla ilgili sorun, Kasım 2020 itibarıyla İçsel Avantajın çalışmayı durdurdu . Ölümcül olmayan vuruşlarda şarj oranı artmaz.

Acımasız katalizör iyi midir?

Acımasız Katalizör silaha daha iyi istatistikler verir ve oyunun birçok bölümü için daha uygun hale getirir. Öldürücü olmayan her atışta daha hızlı ateş etme ve daha fazla hasar verme yeteneği sayesinde, daha önce bahsedildiği gibi patronlara karşı acımasız bir araçtır. Bu, onu PVPE içeriğinde ve çeşitli baskınlarda harika bir silah yapar.

Destiny 2'deki en iyi füzyon tüfeği nedir?

Destiny 2 Season of the Lost'taki en iyi Fusion Rifles: the Vex Mythoclast, Null Composure, Bin Ses, PLUG ONE. 1 ve Acımasız . Vex Mythoclast ve Merciless, her ikisi de kendi istatistiklerine bireysel buff'lar ve Fusion Rifle silah türünün bir parçası olarak buff'lar alan Exotic'lerdir.

Merhamet Şimdi İyi mi? ft. Saptıran Asa ve Yedek İkramiye (Menzil Güçlendirmesi + Avantaj Düzeltmesi)..

33 ilgili soru bulundu

Fusion tüfekler Destiny 2 2021'de iyi mi?

Füzyon Tüfekler şaşırtıcı derecede güçlü Kader 2. İster ana PvE ister PvP olsun, cephaneliğinizde birkaç Füzyon Tüfeği isteyeceksiniz. ... Eşsiz avantajları ve Egzotik özellikleri sayesinde Fusion Rifles, binbaşılara ve çoğu patrona karşı kullanılabilecek harika silahlardır ve Crucible'da sağlam, dayanıklı silahlar olarak işlev görür.

Destiny 2'deki en iyi otomatik tüfekler hangileridir?

Destiny 2: En İyi 10 Otomatik Tüfek, Sıralama

  • 8 Tommy'nin Kibrit Defteri.
  • 7 Gölge Fiyatı.
  • 6 Monte Carlo.
  • 5 Son Nefes.
  • 4 Kroma Hücum.
  • 3 KORK Rejimi.
  • 2 Kemirici Açlık.
  • 1 Scathelocke.

MIDA çok aletli katalizör ne işe yarar?

Bu ne yapar. MIDA Çok Amaçlı Katalizörü silaha Outlaw avantajı sağlar . Outlaw'ın tek bir etkisi vardır: Bir Precision öldürmenin ardından yeniden yükleme hızını azaltın.

Riskrunner katalizörü nedir?

Riskrunner Catalyst verir egzotik hafif makineli tüfek tek bir avantaj . Silahın menzili 27 artar.


Borealis katalizörü ne işe yarar?

Bu ne yapar. Borealis Catalyst, silaha tek bir avantaj sağlar: Yeniden yükleme hızını 18 artır .

Destiny 2'de Trinity Ghoul katalizörünü nasıl edinirsiniz?

Trinity Ghoul Katalizörü olabilir Trinity Ghoul'u kullanarak 400 düşman öldürerek yükseltildi . Standart atışlar veya Paratoner zinciri aydınlatması 400 düşmana sayılacaktır. Sonuç olarak, zincir yıldırım hasarı daha kolay olabilir. Bu öldürmelerden bazıları geriye dönük olarak da elde edilebilir.

Bölüm 2'deki acımasız egzotikliği nasıl elde edersiniz?

The Division 2 Merciless Exotic nasıl edinilir. Merhametsiz, The Division 2'nin Hyena fraksiyonundan bir silahtır, bu yüzden o gruptan adlandırılmış bir patronu yen Onu almak için. Banka Genel Merkezi görevi sırasında son patronu yenerek bizimkini bulduk, ancak Jefferson Ticaret Merkezi'ni tamamlayarak da elde etmek mümkün.

Destiny 2'deki en iyi izci tüfeği nedir?

Destiny 2'deki En İyi İzci Tüfekleri (2021)

  • Simetri (Enerji, Yay, Egzotik) – Season of Dawn'dan Season pass ödülü.
  • Trustee (Energy, Solar) – Deep Stone Crypt baskınında karşılaşmaları tamamlamanın olası düşüşü.
  • Vision of Confluence (Energy, Solar) – Vault of Glass baskınında karşılaşmaları tamamlamanın olası düşüşü.


Jotunn iyi Destiny 2 mi?

Jotunn aynı zamanda esnek Maça Ası gibi. Bu silahla Strikes, misyonlar, Nightfalls, Crucible veya Gambit'te harika zaman geçireceksiniz. Kullanacak başka bir şey olmadığında üzerinizde tutmak ve kullanmak için harika bir silah.

Kale iyi Destiny 2 PvE mi?

PvE tarafında, Bastion için kaçırılan en büyük fırsatın, onu bir bariyer önleyici silah yapmamak olduğu oldukça açık görünüyor. ... Ama olduğu gibi, PvE'de sadece ezici . Yukarıdaki resim, kalkanlarını delip geçmeniz durumunda silahın düşman sağlık çubuğuna ne kadar hasar verdiğini gösterir.

Riskrunner PvP'de iyi mi?

PvP. Riskrunner (şimdiki değeri) şaşırtıcı derecede güçlü bir PvP silahı , büyük ölçüde çok yönlü istatistikleri sayesinde. ... Buna rağmen, silah gevşek veya güvenilmez hissettirmiyor; diğer SMG'ler sadece daha hızlıdır.

Mida çok amaçlı alet 2020 hala iyi mi?

NE Çoklu Alet

MIDA, büyük ölçüde PVE'de kullanan çok az Muhafız sayesinde, bu listedeki en düşük dereceli keşif tüfeğidir. Pek çok oyuncu, Randy'nin Fırlatma Bıçağı öğütmesine yardımcı olmak için onu donatıyor, ancak kesinlikle önereceğimiz noktadayız. Simetri bunun üzerinde.


MIDA katalizörü ne kadar nadirdir?

MIDA'nın Katalizörü, Glory çalma listesinde bir maç kazandıktan sonra aşağıdaki düşme şansına sahiptir: Fabled: %5 şans . Efsane: %10 şans . Efsane: %100 şans (garantili)

Breakneck en iyi otomatik tüfek mi?

Baştan savma. İlk çıktığında o kadar güçlü olmasa da Breakneck hala geçerli bir seçenek. Listedeki ilk egzotik olmayan silah Breakneck. Bu fantastik küçük Otomatik Tüfek, Season of the Forge ile Destiny 2'ye tanıtıldı ve Destiny 2'deki birçok güçlü Pinnacle silahından biridir.

Breakneck 2021 iyi mi?

PVE için harika. Breakneck çoğu rock'n roll silahı bu listede. ... En güçlü haliyle bu silah en fazla iki muhafızı öldürebilir. Koşmaya ve ateş etmeye devam etmek bir hareketlilik meselesidir.

Dünyanın en iyi makineli tüfeği nedir?

Bang: Gezegendeki En İyi 5 Makineli Tüfekle Tanışın

  1. PKM. PKM, dünyadaki en yaygın makineli tüfeklerden biridir. ...
  2. FN MAG 58 (M240) FN MAG 58, Batı dünyasındaki hemen hemen her orduda görev yaptı ve hemen hemen her silah üreticisi tarafından da üretildi. ...
  3. MG3 ve çeşitleri. ...
  4. Vektör SS-77. ...
  5. IWI Negev NG7.