abomasnow pokemon go ne kadar iyi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Sn. Quinten Auer
Puan: 4.1/5(22 oy)

Abomasnow, PvP ekibinize harika bir ektir. Aşağıdakileri içeren birçok yararlı rolü yerine getirir: önemli hasar çıktısı , kalkan yemleme ve anti-Azu-Altaria-Grass Pokémon. Çok sayıda Pokémon için endişelenmesi gerekse de, çoğu savaş durumunda kesinlikle etkileyici bir gezi yapabilir.

Abomasnow Pokemon go ne kadar güçlü?

Abomasnow istatistikleri

Buz tipi Pokemon bir 2670 maksimum CP, 178 saldırı, 158 savunma ve 207 dayanıklılık Pokemon GO'da. Başlangıçta Sinnoh bölgesinde bulundu (Gen 4). Abomasnow Bug, Fighting, Fire, Flying, Poison, Rock and Steel tipi hareketlere karşı savunmasızdır. Abomasnow, Güneşli ve Karlı hava koşulları tarafından desteklenir.

Abomasnow Ultra Lig için iyi mi?

Abomasnow Ultra Lig için bazı çok yüksek istatistiklere sahip , kategorinin stat sınırının hemen altına düşüyor. Ama aynısı Ultra Lig'in en iyi yarışmacılarının çoğu (hepsi değilse de) için söylenebilir. Abomasnow'u diğerlerinden ayıran şey, bazı kritik hareketlere erişiminin yanı sıra çok önemli Buz tipi kapsama alanıdır.

Abomasnow baskınlar için iyi mi?

Mega Abomasnow, Pokémon Go'da 2020'nin son mega baskın patronu. Ateş türüne 4 kat zayıflığı nedeniyle, en iyi sayaçları güçlü Ateş tipi mega evrimler Mega Charizard Y, Mega Houndoom ve Mega Charizard X gibi.

Mega Abomasnow parlak olabilir mi?

Mevcut parlak form:

Bu olabilir Mega Başlangıçta 200 Mega Enerji verildikten sonra Mega Abomasnow'a, ardından 40 Mega Enerjiye evrimleşin.

ULTRA LİGİ için Seviye 50 ABOMASNOW'A İHTİYACINIZ VAR MI?! | Pokémon GO Savaş Ligi

43 ilgili soru bulundu

Abomasnow rekabette iyi mi?

Abomasnow gerçekten büyük bir şey yapmıyor 4'e sıçramakincinesil rekabetçi savaş sahnesi. ... Abomasnow bir Buz Çimi türü olarak benzersizdir, ancak bunun iyi bir şey olup olmadığı şüphelidir. İki güçlü STAB'a izin verir, ancak yedi zayıflık ile birlikte gelir (Gizli Kaya zayıflığı ve 4x Ateş zayıflığı dahil).

Abomasnow'u solo yapabilir misin?

Yapabilirsiniz Yeterince hazırlıklıysanız solo baskın Abomasnow . Baskınlardan yakalanan Abomasnow, aşağıdaki CP aralıklarında olabilir: 1281 – 1349 CP (Seviye 20, artırılmamış)

Abomasnow'u kim yenebilir?

Abomasnow'u yenmek için kullanabileceğiniz en güçlü 5 Pokémon:

  • reşiram,
  • avize,
  • Darmanitan (Standart),
  • volkan,
  • Blaziken.

Mega Abomasnow efsanevi mi?

Birçok oyuncunun bu Efsanevi Canavarın tüm takımları vardır. Tam bir Ateş türü olarak, Buz ve Çim türü hareketlerden yarı hasar alır ve Mega Abomasnow'un yararlanabileceği hiçbir zayıflığı yoktur.


Mew ultra Lig'de iyi mi?

Ultra Lig: 3.5 / 5

Mew'in Giratina ile sorunları var, bu da Medyum tipi olmayı zorlaştırıyor. Bununla birlikte, hala geri vurabilir süper etkili hasar ve öngörülemeyen kapsamı ile rakiplerinizi hazırlıksız yakalayın.

Metagross Master League'de iyi mi?

Metagross, Master League'de inanılmaz derecede güçlü . Meteor Mash bir kamyon gibi çarpar ve Earthquake, aksi takdirde onu örtecek olan Çelik, Ateş ve Elektrik türlerini ele almak için kapsama alanı sağlar.

Garchomp Ultra Lig'de İyi mi?

Hem Çeliklere hem de Ejderhalara karşı harika kalkan-aşağı eşleşmeleri Garchomp'u yapar oldukça güçlü ve çok yönlü bir seçim Ultra League'de, ancak sadece bir Dragon tipi veya Yer tipi istiyorsanız, daha popüler seçimler var.

Metagros zayıflığı nedir?

Metagross ise Psişik ve Çelik tipi bir Pokémon'dur. Ateş, Yer, Hayalet ve Karanlık tip saldırılar . Çelik yazımı, onu Ice, Normal, Flying, Fairy, Poison, Grass, Psychic, Rock, Steel ve Dragon dahil olmak üzere birçok harekete dayanıklı hale getirir.


Hangi Pokemon Cloyster'ı yener?

Cloyster'ı yenmek için kullanabileceğiniz en güçlü 5 Pokémon:

  • Lucario,
  • Thundurus (Therian),
  • zekrom,
  • Rampardos,
  • Urshifu (Tek Vuruş).

Mega Houndoom zayıflığı nedir?

Mega Houndoom, Ateş ve Karanlık türü hasar verme yeteneğine sahiptir ve dört zayıf yönü vardır: Dövüş, Yer, Kaya ve en önemlisi Su .

Herhangi bir mega baskınını tek başına yapabilir misin?

tek başına yapamazsın ; Spor Salonuna baskın yapmak ve (umarım) galip gelmek için diğer Eğitmenlerin yardımına ihtiyacınız olacak. Baskın Savaşları, tipik Spor Salonu Savaşınız değildir; rakibinizi yenmek diğer birçok Pokémon'dan daha zordur.

Abomasnow PvP'de iyi mi?

Abomasnow PvP ekibinize harika bir katkı . Aşağıdakileri içeren birçok yararlı rolü yerine getirir: önemli hasar çıkışı, kalkan tuzağı ve anti-Azu-Altaria-Grass Pokémon. Çok sayıda Pokémon için endişelenmesi gerekse de, çoğu savaş durumunda kesinlikle etkileyici bir gezi yapabilir.


Abomasnow neden bu kadar kötü?

Charizard gibi Abomasnow da havalı görünen bir Pokémon. yazarak etkili bir şekilde mahvoldu . ... Bu iki türün kombinasyonu, Abomasnow'a Ateş'e çifte zayıflık ve çok yaygın Uçan ve Kaya türlerine karşı düzenli bir zayıflık verir. Buz/Çimen aslında en zayıf yönleri yedi ile bağlar.

En iyi buz türü Pokemon nedir?

En İyi 10 Buz Pokemon, Sıralamalı

  • 8 Galyalı Darmanitan. ...
  • 7 Alolan Ninetales. ,
  • 6 Aurorus. ...
  • 5 Lapra. ...
  • 4 Articuno. ...
  • 3 Buz Sürücüsü Calyrex. ...
  • 2 Yönetmen. ...
  • 1 Kyurem. Gen V'nin Efsanevi Ejderha/Buz tipi Pokemon'u, oyunculara kullanabilecekleri iki alternatif form sunan, oyundaki en çok yönlü olanlardan biridir.

Abomasnow neye karşı güçlü?

Abomasnow, çim ve buz türünde bir Pokémon'dur. çim tipi pokémonlar güçlüdür su, toprak, kaya pokemonları ama ateşe, çimene, zehire, uçmaya, böceğe, ejderha pokemonlarına karşı zayıftır.