Ağaçkakan serbest atışta bir keskin nişancı tüfeği midir?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Ezekiel Bartoletti
Puan: 4.2/5(5 oy)

Serbest Ateş M21 Woodpecker adlı yeni bir uzun menzilli yarı otomatik keskin nişancı tüfeği alıyor. Bu, oyuncular için birçok alternatif seçeneğin kilidini açacaktır.

Free Fire'daki keskin nişancı tüfeği hangisi?

Free Fire'da başarılı uzun menzilli savaşlar için üç keskin nişancı tüfeği vardır: AWM, Week98K , ve M82B.

Free Fire'da 1 numaralı silah hangisi?

1. MP40 . MP40 en iyinin en iyisidir ve GROZA ile sallarsanız, bir ölüm makinesi olursunuz. 20 mermilik bir şarjöre ve 83 atış hızına sahip olarak, etrafta olduğunuzu bile anlamadan insanları havaya uçuracaksınız.

Free Fire'da ağaçkakan silahı nerede?

Bu sosyal medya gönderisine göre, oyuncular ateşli silahı klasik modda bulabilecekler. Silah yerleştirilir tüfek kategorisinde .

Free Fire'daki en iyi tüfek hangisi?

Free Fire'da En İyi 5 Silah

  • M79.
  • Sepet.
  • M14.
  • GÖĞÜS.

8x Kapsamlı Yeni Keskin Nişancı Bu Ağaçkakan Silahı Zehirdir!!

38 ilgili soru bulundu

Free Fire'daki en zengin çaylak kim?

Lokesh Oyuncu Hint oyun topluluğundaki hayranları tarafından Free Fire'daki En Zengin Noob olarak adlandırılıyor. Kendi adını taşıyan bir YouTube kanalına sahiptir ve 12.4 Milyondan fazla abonesi vardır.

Free Fire'da en hızlı oyuncu kim?

RAISTAR , aynı zamanda Hindistan'dan gelen, tartışmasız Free Fire'daki en hızlı oyuncu. Hatta bazı insanlar inanılmaz hızından dolayı onun bir hacker olduğunu düşünüyor. Seni uzaktan ne zaman kurnazca öldüreceğini bile bilemezsin. Bire bir dövüşte bile, hızlı hareketi ve isabetli nişanı nedeniyle birçok kişi tarafından korkulur.

Ağaçkakan silahı gerçek mi?

Ağaçkakan Silahı Savaş Anıtı İkinci Dünya Savaşı'nda görev yapanlara. Coonabarabran Ziyaretçi Bilgi Merkezi'nin bitişiğindeki Memorial Yüzme Havuzu'nun önünde bulunan Japon Makineli Tüfeği, 3 Ağustos 1945'te Yeni Gine'deki savaş sırasında ele geçirildi ve ziyaret etmek için ücretsiz bir cazibe merkezi.

Ağaçkakan keskin nişancı tüfeği mi?

Free Fire yeni bir uzun menzile kavuşuyor yarı otomatik keskin nişancı tüfeği M21 Ağaçkakan denir. Bu, oyuncular için birçok alternatif seçeneğin kilidini açacaktır.


Dragunov ne çeker?

Bugün, kısaltılmış (520 mm) ve tam uzunlukta (620 mm) namlu, farklı dipçikler (SVDS tarzı katlanır dipçik dahil) ve hazneli olarak mevcutturlar. 7.62×54mmR, .308 Winchester, .30-06 Springfield veya 9.3×64mm Brenneke .

Free Fire 2020'deki en iyi silah hangisi?

Garena Free Fire: Kullanılacak En İyi Silahlar

  • #1 MP40. MP40, oyundaki en iyi SMG'dir ve en iyi oyuncular bunu bilir. ...
  • #2 M1014. M1014, kesinlikle Garena Free Fire'daki en iyi av tüfeğidir. ...
  • #3 AWM. AWM, çok uzun zamandır hayranların favorisi ve işte bu yüzden. ...
  • #4 M60. ...
  • #5 AK47. ...
  • #6 YARA. ...
  • #7 FAMAS. ...
  • #8 M4A1.

Free Fire'ın ilk karakteri kimdir?

Andrew Free Fire'da özel bir yetenek ve pasif beceri türü ile tanıtılan ilk karakterdir. Andrew'dan önce, Nulla ve Primis hiçbir beceri veya yetenek olmadan tanıtıldı.

En güçlü silah hangisi?

  • Magnum Araştırma BFR, . 45/70 Hükümet. ...
  • Magnum Research Desert Eagle, 50 Aksiyon Ekspresi. ...
  • Smith & Wesson Modeli 29, . ...
  • Ruger Tek Yedi, . ...
  • Ruger Süper Redhawk Alaskan, 480 Ruger. ...
  • Smith & Wesson Modeli 3566, . ...
  • Özgürlük Silahları Modeli 83, 475 Linebaugh. ...
  • Smith & Wesson Model S&W500, 500 Smith & Wesson Magnum.


Free Fire'da AWM King kimdir?

ajjubhay : AWM Kralı

Ajjubhai'nin gerçek adı Ajay. YouTube'da 20.3 milyon abonesi var. Ajjubhai, Free Fire topluluğundaki en popüler içerik yaratıcılarından biridir.

AWM'nin tam formu nedir?

Gündüz veya gece optiği. bu Doğruluk Uluslararası AWM (Arctic Warfare Magnum veya AI-Arctic Warfare Magnum), Accuracy International tarafından magnum tüfek kartuşları için tasarlanmış, cıvatalı bir keskin nişancı tüfeğidir.

Free Fire'da AWM'yi nasıl edinirsiniz?

bulunabilirler Güvenli bölgenin kenarında rastgele ortaya çıkan Airdrop'larda . Bu nedenle, maçlarınızda AWM Sniper Rifles'ı bulmak için mümkün olan en iyi şansı elde etmek için her zaman düşmelere dikkat edin. AWM, oyundaki en nadir cephaneyi, yani airdroplarda da bulunabilen Sniper cephanesini kullanır.

Ağaçkakan ne tür bir silahtır?

Yeni M21 Ağaçkakan Hakkında:

M21 bir yükseltmedir M14 tasarımı , M21 bir Amerikan Markasıdır. Daha fazla güç ve delme yeteneği hedefler. Çok uzun menzilli hasarı yoktur ancak yakın mesafede yüksek hasar verir.


Serbest atışta M1887'nin hasarı nedir?

#1 M1887. M1187 en yüksek hasara sahip (100) Free Fire'da. Çift av tüfeğinin şarjör boyutu 2'dir, ancak herhangi bir ataşman için hükümler yoktur. Sadece yakın dövüşlerde işe yarar.

Hindistan'da Free Fire'da 1 numaralı oyuncu kim?

#1 Sudip Sarkar

Sudip Sarkar, Hindistan'daki en iyi Free Fire oyuncularından biridir. YouTube oyun kanalı Gyan Gaming'in 2 binden fazla abonesi olan bir oyuncu, en çok vesikalık ve öldürme yüzdesiyle tanınır.

Kim daha hızlı?

2009 yılında Jamaikalı sprinter Hüseyin Bolt 100 metre sprintte dünya rekorunu 9.58 saniye ile kırdı.

Free Fire'daki en büyük hacker kim?

böcek , Siber Dünyanın efsanesi. Moco, yeteneği ve zekası nedeniyle 'sohbet noir' olarak da bilinir. Kimse fark etmeden istediği bilgisayara girebilir. İhtiyacı olan bilgiyi aldıktan sonra bir hayalet gibi ortadan kaybolur.


Free Fire'da en yüksek kafadan vuruş oranı kimde?

1. Rai Yıldızı - En Yüksek Headshot Oranı. Bu, Indian Free Fire topluluğunda popüler bir Free Fire Youtuber'ıdır. Rai Star'ın 4.89 milyon abonesi olan bir YouTube kanalı var.

Free Fire'da nasıl profesyonel oyuncu olabilirim?

Free Fire profesyonel bir oyuncu olmak için, son adam kalana kadar rakibini vurmaya devam etmelisin . Oyun, mobil oyun endüstrisinde popülerlik kazanmıştır. Google Play Store'da en çok indirilen oyundur. Garena Free Fire şimdi e-spora taşındı.