11'e mi çıktı?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Bayan Alverta Connelly Jr.
Puan: 4.9/5(38 oy)

'On bire kadar' veya 'bunlar on bire gider' popüler kültürden bir deyimdir ve This Is filminde türetilmiştir. Omurilikten su almak ses seviyesi kontrolü gibi, en üst düzeyde yeteneklerinden yararlanılan veya görünüşe göre bunları aşan herhangi bir şeye atıfta bulunan .

11'e kadar krank ne anlama geliyor?

İle yoğun, aşırı veya aşırı derecede ; maksimum miktar veya normal eşiğin üzerinde veya ötesinde. (1984 komedi filmi This is Spinal Tap'ta, gitaristin amplifikatörünün geleneksel on sınırının aksine on bire gitmesine atıfta bulunur.)

11'e gideceğini kim söyledi?

Nigel Tufnel: Hiçbir yerde. Aynen öyle. Yaptığımız şey, uçurumdan fazladan itmeye ihtiyacımız olursa ne yaparız biliyor musun? Marty DiBergi : On bire kadar koy.

Bu amfi 11'e mi gidiyor?

Bu Amfi 11'e Çıkıyor! 1980'lerin ortalarında SPINAL TAP adlı bir metal grubu hakkında kurgusal bir film yayınlandı. Bir turne grubunun günlük yaşamlarıyla ilgili sahte bir belgeseldi. Bir sahnede, gitarist Nigel Tufnel ekipmanını sergiliyor.

Marshall amfileri neden 11'e gidiyor?

Ama 'Tap'e uçurumun üzerinden fazladan itme sağlayan şey, en ünlü sahnesidir; burada Tufnel belgesel yapımcısı Marty DiBergi'ye (Reiner tarafından canlandırılır) Marshall amfisinin düğmelerinin neden 11'e gittiğini açıklar. amfi 10 ayarı ile. ... 10 değil,' diyor Tufnel. 'Bunlar 11'e gidiyor.'

Amp. 11'e gider (Bu Spinal Tap'tır)

41 ilgili soru bulundu

Bunu 11'e çevirmek nereden geldi?

'On bire kadar' olarak da ifade edilen 'on bir', popüler kültürden bir deyimdir, 1984 filmi Bu Spinal Tap mı Gitarist Nigel Tufnel, ses düğmeleri normal sıfırdan on yerine sıfırdan on bire işaretlenmiş bir amplifikatörü gururla sergiliyor.

Marshall 11'e giden bir amfi mi yaptı?

Marshall kafa yaptı Bu 11'e gidiyor. Muhtemelen tahmin edebileceğiniz gibi, farklı işaretlere sahip tipik bir kafaydı. Spinal Tap'ın popülaritesi nedeniyle yapıldı, ancak gitar içindi.

Spinal Tap neden 11 olarak derecelendirildi?

1984 modelinde This Is Spinal Tap, ağır metal grubu Spinal Tap, 11'e kadar çıkan amplifikatörlere sahiptir. çünkü standart bir amfide 10'un sonuna kadar gidiyorsanız ve daha yüksek sesle gitmek istiyorsanız , oradan nereye gidebilirsin? Hiçbir yerde. Dolayısıyla, bu amfiler 11'e gider.

Spinal Tap gerçek bir grup mu?

Spinal Tap (Spinal Tap olarak stilize edilmiş, noktasız i harfi ve n üzeri metal bir çift nokta ile) kurgusal bir İngiliz heavy metal grubu yaratıldı Amerikalı komedyenler ve müzisyenler Michael McKean (solist ve yardımcı gitarist David St olarak. Onlar 'İngiltere'nin en gürültülü gruplarından biri' olarak nitelendiriliyorlar. ...


Omurga musluğu mu?

Lomber ponksiyon (spinal tap) alt sırtta gerçekleştirildi , bel bölgesinde. Lomber ponksiyon sırasında, bir beyin omurilik sıvısı örneğini çıkarmak için iki lomber kemik (omur) arasına bir iğne sokulur. Bu, beyninizi ve omuriliğinizi yaralanmalardan korumak için çevreleyen sıvıdır.

Omurgada her zaman iyi bir zaman var mı?

3 Her zaman iyi eğlenceler.

Bu Spinal Tap, rock yıldızlarının derin, entelektüel ve anlayışlı olduğunu düşündükleri pek çok şey söylemelerine rağmen aslında hiçbir şey ifade etmedikleri gerçeğiyle dalga geçiyor. Bu iyi bir örnektir. ... Viv ona 'İyi eğlenceler, her zaman' der.

Her zaman iyi eğlenceler diyen kim?

Bette Davis , isimsiz bir yıldız üzerinde: O, herkesin sahip olduğu orijinal iyi zamandı. 1986'da bu söz, Bette Davis'e atfedilen The Penguin Modern Esprili Alıntılar Sözlüğü'nde basıldı.

11 aranan ne anlama geliyor?

ifade etmek. gayri resmi. Maksimum seviyeye ulaşmak veya aşmak için; aşırı veya yoğun bir dereceye kadar. ' Sesi on bire çıkar 'Sanatımın on bire yükselmesini seviyorum'


Bir krank kimdir?

Krank için kullanılan aşağılayıcı bir terimdir çağdaşlarının çoğunun yanlış olduğunu düşündüğü sarsılmaz bir inanca sahip bir kişi . Krank için yaygın eş anlamlılar arasında crackpot ve kook bulunur. ... Crank, huysuz bir kişiye veya kötü bir ruh hali içinde olan birine de atıfta bulunabilir, ancak bu kullanım bu makalenin konusu değildir.

Spinal Tap, epiduralden daha fazla acıtır mı?

Epidural ve spinal yerleştirme için öngörülen ağrı (epidural 60,6 +/- 20.5 mm, spinal: 55.1 +/- 24 mm) algılanan ağrıdan önemli ölçüde daha yüksekti (epidural 36,3 +/- 20 mm, spinal 46,1 +/- 23,2 mm) (epidural P<0.001, spinal P = 0.031).

Spinal Tap için uyuyabilir misiniz?

Sen sedasyon damlası olabilir dilerseniz işlem sırasında da. Radyasyona maruz kalma miktarı minimumdur ve işlem bittikten sonra vücutta oyalanmaz.

Spinal Tap'in davulcusuna ne oldu?

Spinal Tap'ın ilk davulcusu Stumpy öldü tuhaf bahçe kazası , Toto'nun davulcusu Jeff Porcaro'nun gerçek hayatta yaptığı gibi: Porcaro 1992'de bahçesine böcek ilacı sıktıktan ve yanlışlıkla soluduktan sonra hastalandı ve daha sonra kalp krizinden öldü.


Spinal musluklar acıyor mu?

Spinal musluklar acıyor mu? Spinal musluk ağrısı nadirdir , ancak bazen iğne sokulurken bir sinir kökü tarafından fırçalanabilir. Bu, bir bacakta veya diğerinde küçük bir zonklama veya elektrik çarpması gibi hissettirebilir. Tehlikeli bir şey değil.

IMDb'de puanı 11 üzerinden olan tek film hangisidir?

önemsiz şeyler: ' Bu Spinal Musluk ' IMDb Derecelendirmesi On Bir - IMDb'ye Gidiyor.

Eugene Levy Bu Spinal Musluk'ta mı?

Amerikan Pastası'nın hevesli babası olarak bilinen Eugene Levy, Konuk ile birlikte yönetecek . Levy ayrıca DOA, Dorfman Orphkin Agency için çalışan bir yetenek ajanı rolünü oynayacak ve Guest filmin yönetmeni olarak başrol oynayacak. Ricky Gervais gemiye atlayacak ve bir kamera hücresi görünümü yapacak.

Uçurumdan fazladan itmeye ihtiyacımız olursa ne yaparız?

Yaptığımız şey, uçurumdan fazladan itmeye ihtiyacımız olursa ne yaparız biliyor musun? Marty DiBergi'nin fotoğrafı. on bire kadar koy . ... Marty DiBergi : Neden on'u daha yüksek sesle yapıp, on'u en yüksek sayı yapıp bunu biraz daha yüksek sesle yapmıyorsun? Nigel Tufnel: [duraklama] Bunlar on bire gidiyor.


Hayattaki en iyi söz nedir?

Hayat Alıntıları

  • Hayatımızın amacı mutlu olmaktır. — Dalay Lama.
  • Hayat, sen başka planlar yapmakla meşgulken başına gelenlerdir. -John Lennon.
  • Yaşamakla meşgul ol veya ölmekle meşgul ol. - Stephen King.
  • Sadece bir kez yaşarsın, ama doğru yaparsan bir kez yeterlidir. - Cankurtaran yeleği.
  • ...
  • ...
  • ...

Nasıl iyi vakit geçirmek istersin?

Web'den bazı örnekler:

  1. Pekala, sana burada çok iyi vakit geçirmeni dilerim.
  2. Onunla Cuma günü Paris'te buluşabilirsiniz ve hepinize iyi eğlenceler dilerim!
  3. Marcela ile iyi vakit geçirdiğine inanıyorum.
  4. İyi vakit geçirmiş gibisin.
  5. İyi vakit geçirmene sevindim.
  6. İyi vakit geçirmene sevindim.
  7. Yarın ona iyi vakit geçirdiğini söyleyebilirsin.

Her şeyi zamanında yapmak deyiminin anlamı nedir?

: uygun an geldiğinde : zamanı geldiğinde ona zamanında haber vereceğim.

Omurilik sıvısında hangi hastalıklar bulunabilir?

BOS analizi ile tespit edilen hastalıklar

  • menenjit.
  • ensefalit.
  • tüberküloz.
  • mantar enfeksiyonları.
  • Batı Nil Virüsü.
  • doğu at ensefalit virüsü (EEEV)