911'den Madie gerçek hayatta hamile mi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Nathanael Barton
Puan: 4.2/5(10 oy)

İlginç bir şekilde, Hewitt'in hamileliği, 9-1-1 karakteri Maddie Buckley'in de hamile olduğu bir zamanda geldi. beklemek . Aktris, ekranda sahte bir hamilelik ve doğumu canlandırmanın zor olduğunu açıkladı, ancak yaklaşan gelişi konusunda kendisini daha da heyecanlandırdığını söyledi.

Jennifer Love Hewitt göbek adı gerçekten aşk mı?

2002'de annem bana 'Love Hewitt' adını koyacaktı. Ama kardeşim [Todd] o sırada dokuz yaşındaydı ve insanların benim bir ucube olduğumu düşünmesinden korkuyordu. Jennifer'a aşık olduğu mahalle kızının adını önerdi. Aşk onun göbek adı oldu ve ömür boyu Takma ad.

Ghost Whisperer Neden İptal Edildi?

İptal. 18 Mayıs 2010'da alıntı artan maliyetler ve izleyici sayısında düşüş , CBS, Ghost Whisperer'ın başka bir sezon için yenilenmeyeceğini açıkladı. 18 Mayıs 2010'da CBS, beş sezonun ardından gösteriyi iptal etti.

Ghost Whisperer'ın son bölümü neydi?

'Çocuk Yürüyüşü' Amerikan doğaüstü televizyon dizisi Ghost Whisperer'ın 18 Mayıs 2010'da iptal edilmesi nedeniyle dizi finalidir. Aynı zamanda dizinin beşinci sezonunun 22. ve son bölümü ve genel olarak 107. bölümüdür. İlk olarak 21 Mayıs 2010'da Amerika Birleşik Devletleri'nde CBS'de yayınlandı.

Maddie ve bacanın bebeği var mı?

Maddie (Jennifer Love Hewitt) ve Baca (Kenneth Choi) kız bebeklerini dünyaya kabul ettiler 9-1-1 Sezon 4 Pazartesi'nin uzun zamandır beklenen dönüşünde, büyük bir kaos ve potansiyel trajedinin ortasında neşeli bir doğumla sona eren bir bölüm.

9-1-1 Oyuncular: Gerçek Hayat Ortakları Açıklandı! | OSSA

20 ilgili soru bulundu