802 havalı traktörde mi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Bayan Ashlynn Schowalter
Puan: 4.7/5(74 oy)

Air Tractor AT-802, yangınla mücadele veya silahlı versiyonlara da uyarlanabilen bir tarım uçağıdır. İlk olarak Ekim 1990'da Amerika Birleşik Devletleri'nde uçtu ve Air Tractor Inc tarafından üretildi. AT-802, motor güvenlik duvarı ile kokpit arasında kimyasal bir hazne taşır.

En büyük havalı traktör nedir?

Tek kişilik mahsul silgi uçağı 60 fitin biraz altında kanat açıklığı ve 16.000 pound brüt kalkış ağırlığı ile Air Tractor'ın ürün yelpazesindeki en büyüğüdür. 1.295 SHP Pratt & Whitney Canada PT6A turboprop motor tarafından desteklenmektedir. 9,200 lbs yük ile.

Bir su sıyırıcı uçağı ne kadar su tutar?

Skimmers' hava balesi

AT802'ler, yüksek performansla övünen ve karadan veya sudan çalışabilen amaca yönelik yapılmış yangın söndürme uçaklarıdır. Uçakların bir 3.028 litre maksimum kapasite .

Bir yangın söndürme uçağı kaç galon su tutar?

Uçaklar Deniz Kuvvetlerinden emekli olduktan sonra itfaiyeci hava tankerlerine dönüştürüldü. Uçak taşıyabilir 7.200 galon su veya geciktirici ve damlaları 4 dönüme kadar bir alanı kaplayabilir.

Bir mahsul silgi ne kadar hızlı uçabilir?

Uygulamamızın çoğu püskürtme içindir ve bu tür şeyler mahsulün yedi ila on fit yukarısındaki bir yükseklikte yapılır ve biz genellikle içeri gireriz. saatte yaklaşık 140 ila 150 mil . Günümüz dünyasında iyi bir tarım pilotu, yılda 100.000 $ veya daha fazlasını kazanmayı bekleyebilir.

Hava Traktör AT-802F İlk Saldırı İtfaiyeci

34 ilgili soru bulundu

Bir mahsul silgi ne kadar süre uçabilir?

Sıkışık alanlar üzerinde ekin silgi uçakları uçamaz 1000 fitin altında . Kırsal arazi üzerinde, en az 500 fitte çalışabilirler. Ekinleri ilaçlarken, pilotlar kimyasalların sürüklenmesini azaltmak için ellerinden gelenin en iyisini yapmalıdır, bu da mümkün olduğunca alçaktan uçmak anlamına gelir. Daha sonra ekinlerin yaklaşık 8 fit yukarısına uçabilirler.

Bir mahsul silgisinin yaşam beklentisi nedir?

Americana'nın bir parçası olan bir iş olan mahsul tozu grileşiyor. Ortalama pilot yaklaşık 60 yıl Çevre Koruma Ajansı tarafından yapılan bir ankete göre, operatörlerin dörtte üçünden fazlası 16 ila 70 yıllık deneyime sahip.

Bir Hava Traktörünün ne kadar beygir gücü var?

sahip 867 beygir gücü her gün, tüm gün kalkışa hazır. Güç senin. Avantajınız için kullanın.

Bir mahsul silgi ne kadar taşıyabilir?

Modern uçaklar tutun 1000 galona kadar sprey ve 150 MPH'de yerden 8 ila 12 fit yüksekte uçun. Pilotların sahada tam olarak olmaları gereken yere uçmalarına yardımcı olmak için GPS'i kullanırlar. Ayrıca, spreyle yeniden doldurulduklarında devam etmesi için broşürü tam yerine geri getirebilirler.


Bir mahsul silgi ne kadar yapar?

ABD'deki Hava Mahsul Dusters maaşları arasında değişmektedir. 34.800 ila 147.890 dolar , ortalama maaşı 76.150 dolar . Aerial Crop Dusters'ın ortadaki %50'si 76.150$, en üstteki %83'ü ise 147.890$ kazanıyor.

Bir püskürtme uçağının maliyeti nedir?

Kimyasalların havadan uygulanmasının çevresel kaygılarına rağmen, ekin tozlayıcılar geniş alanları verimli ve etkili bir şekilde püskürtebilir. Mahsul tozlayıcılar, her yerden maliyeti olan küçük uçaklarda uçarlar. 100.000 ila 900.000 ABD Doları .

Hava traktörleri nerede yapılır?

Air Tractor Inc., ABD merkezli bir uçak üreticisidir. Olney, Teksas . 1978 yılında kurulan şirket, S-2B uçağından (kurucu Leland Snow'un önceki şirketi Snow Aeronautical tarafından tasarlanan) türetilen yeni bir tarım uçağı üretmeye başladı.

Bir mahsul silgi evimin üzerinden uçabilir mi?

Mahsul tozlama, ülkenin birçok bölgesinde önemli bir uygulamadır. ... Bölgeye atanan FAA müfettişi, alçak uçuş sorununu araştırdı ve ekin silicisine bir ihbarda bulunması gerektiği konusunda bir uyarı verdi. sıkışık alan planı Herhangi bir olası sıkışık alanın üzerinden uçmadan önce veya ajans bir icra davası açacaktır.


Mahsul tozları neden geceleri uçar?

Pestisitlerin artan maliyeti ve sürekli ilaçlama ile oluşturulan artan bağışıklık, gündüz ilaçlamanın etkinliğini azaltmıştır. Gece uygulama operasyonlarını gerçekleştirerek, bu böcekleri hedefleyerek öldürme oranlarını artırabilirsiniz. gündüz bitkilerde aşağı doğru hareket eder ve geceleri tepeye döner.

Mahsul tozlayıcılar saatte ne kadar kazanıyor?

Bir Uçak Pilotu Mahsul Tozlama için ortalama ücret yılda 84.292 dolar ve saatte 41 dolar Birleşik Devletlerde. Bir Uçak Pilotu Mahsul Tozlama için ortalama maaş aralığı 59.854 ile 104.360 $ arasındadır. Ortalama olarak, bir Uçak Pilotu Mahsul Tozlama için bir Lisans Derecesi en yüksek eğitim seviyesidir.

Mahsul tozlayıcılar elektrik hatlarının altından uçabilir mi?

Mahsul tozlama pilotları, çiftlik dünyasının adrenalin bağımlılarıdır. Havada vızır vızır geçerler ve elektrik hatlarının altında uçmak çiftçilerin tarlalarına tohum ve böcek ilacı uygulamak. ... Mahsul tozlama pilotları, en üst düzeyde çok görevlidir. Ağaçlardan, evlerden, elektrik hatlarından ve seyircilerden kaçarken uçağı uçururlar.

Bir ekin silgisini uçurmak zor mu?

Güç hatları. AG uçuşu, fiziksel olarak zorlu ve tehlike açısından zengin bir ortamdır. ... 200 ft'nin altındaki engellerin FAA tarafından işaretlenmesi veya haritalanması gerekli değildir ve bu nedenle ekin tozlayıcılar kadar alçaktan uçarken güç hatlarının fark edilmesi çok zordur , onları nerede arayacağınızı bilseniz bile.


Bir mahsul silgi günde kaç dönümlük bir alana püskürtebilir?

Bir uçak kapsayabilir Günde 1.000 ila 2.000 dönüm dedi Keskin. Arlington yakınlarındaki bir tahıl çiftçisi ve Iowa Mısır Teşvik Kurulu üyesi Tim Burrack, 'Tarihsel olarak (havadan ilaçlama) iyidir, ancak sonuçlar her zaman yıllara göre değişir' dedi.

747 ne kadar su taşır?

747 Supertanker, çeşitli Boeing 747 modellerinden türetilen birkaç hava yangın söndürme hava tankerinden biriydi. Uçağın taşıma kapasitesi şu kadar yüksekti: 19.600 ABD galonu (74.000 L) yangın geciktirici veya su. Onlar dünyanın en büyük hava yangın söndürme uçaklarıydı.

747 süper tankeri nasıl suyla doluyor?

Dünya çapında büyük ve çok büyük hava tankerlerinin yaygın olarak kullanıldığı yerlerde, bir hortum tankları doldurmak için geciktirici veya su sağlayan uçağa basitçe bağlanır. ... Bir havaalanı kurtarma aracı, tanklardan iki hortum aracılığıyla 747 SuperTanker'a pompalandı.

Bir yangın söndürme helikopteri ne kadar su taşır?

Genellikle taşıyabilirler 700 litre su veya dahili bir tankı dolduran bir kova veya şnorkel yoluyla geciktirici. Bu helikopterler, yer personeli ve diğer yangın söndürme uçakları ile yakın bir şekilde çalışırken, stratejik olarak binlerce galon su veya geciktiriciyi kesin doğrulukla düşürebilir.