Hindistan postasında konsinye nasıl takip edilir?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Karson Greenholt
Puan: 4.1/5(57 oy)

Makale türü ' POST izi . ' durumu takip etmek ve 166 veya 51969'da SMS göndermek için. Alternatif olarak, devlet web sitesine göz atabilir ve konsinye durumunu bulabilirsiniz, www.indiapost.gov.in . India Post'a gidin ve ihtiyacınıza en uygun olanı seçmenize yardımcı olacak daha fazla bilgi edinin.

Posta gönderi numarası nedir?

Bir takip veya konsinye numarası DX teslimatınız veya koleksiyonunuz için barkodla ilgili numara . Bu barkod, bir ürün toplamadan teslimata geçerken taranır. Referans numaranız satın aldığınız firma tarafından verilecektir.

Gönderiyi neden takip edemiyorum?

'Sevkiyat detayları bulunamadı' mesajının nedenleri

Paket veya kurye az önce rezervasyon yaptı ve takip ayrıntılarını göstermesi biraz zaman alacak . Yanlış izleme kodunu girmiş olabilirsiniz. Bu nedenle, izleme kodunu iki kez kontrol edin. Kuryenin rezervasyon yapmasının üzerinden 60 gün geçmiş olabilir.

Hızlı kargo fişinde konsinye numarası nerede?

Bilmiyorsanız, fişteki sevkıyat numarasını bulmak hiç de zor değil! Fişi getirin ve basılı bilgilere bir göz atın. İkinci satırda 13 haneli bir kod bulacaksınız. . Bu kod, alfabe ve sayıların bir kombinasyonudur.

EMS, Hız Gönderisini Nasıl Takip Ediyor?

bu https://www.espeedpost.in çevrimiçi portalda Hindistan posta departmanı aracılığıyla gönderilen kuryenin hız postasını izlemek içindir. Müşteriler, parsellerin durumunu almak için AWB takip numarasını kullanmalıdır.

Hint gönderileri nasıl takip edilir

45 ilgili soru bulundu

EMS durumumu nasıl kontrol ederim?

Sadece EMS takip numaranızı girin ve parça düğmesine basın . Daha eksiksiz ve doğru takip bilgileri almak için ilgili EMS kuryesini de atayabilirsiniz. EMS takip numarası genellikle E veya L ile başlar, örneğin EE123456789CN, LW123456789US.

Konsinye Trackon Courier'imi nasıl takip edebilirim?

Trackon kurye durumunu çevrimiçi olarak takip edebilirsiniz TrackMyCouriers izleme aracını kullanma . Canlı durumu takip etmek için Trackon kurye takip numaranızı girin.

Pan kart konsinye numarası nedir?

Ans. Hızlı gönderi için bir paket gönderdiğinizde, parselinize karşı on üç haneli bir numara tahsis edilmiştir . Bu alfanümerik kod, konsinye numarası olarak bilinir.

Profesyonel kurye konsinye numaramı nasıl bulabilirim?

Profesyonel kurye takip numarası, 7-11 haneli bir takip numarasından oluşur. aldığınız fişe basılı teslimat için parsel rezervasyonu zamanı. Bu numara profesyonel kurye acenteleri tarafından sağlanmaktadır.


Hindistan gönderimimi konsinye numarası olmadan nasıl takip edebilirim?

Yıl- izlemenin bir yolu yok veya konsinye numarası olmayan bir Hızlı Gönderi Makalesini kamuya açık alanda takip edin. Bununla birlikte, muhatabın bulunduğu bölge Postanesine gidebilir ve muhatabında belirtilen teslim edilmeyi bekleyen herhangi bir makaleyi, öngörülen sürede teslim edilmezse tekrar tekrar sorabilirsiniz.

Hız gönderilerimi SMS ile nasıl takip edebilirim?

#IndiaPost Hız Gönderinizi takip etmek için SMS - 166'ya veya 51969'a POST POST ve makalenizin durumunu öğrenin.

Kargo takip numarası ile kargomu nasıl takip edebilirim?

Parselimi Takip Et - SMS Takibi

  1. ups.com'a gidin, ekranın sol tarafında bulunan izleme alanına takip veya InfoNotice numaranızı girin ve Takip Et'i seçin. ...
  2. İzleme Ayrıntısı sayfasından, Durum Güncellemelerini İste'yi seçerek SMS bildirimleri ekleyin.

Postanede bu kadar posta nedir?

Postanedeki SO tam formu Alt Ofis .

SO'dan sorumlu ofis, Yardımcı Posta Müdürü olarak belirlenir. Bir kasaba veya banliyölerinde bulunan ve aynı zamanda bir Genel Müdürlük bulunan bir SO postanesine kasaba alt ofisi denir.


Posta gönderisi nedir?

posta konsinye araçları yazışma kalemleri dışındaki malları içeren bir posta paketi veya paketi Evrensel Posta Birliği Sözleşmesi hükümlerine uygun olarak bir posta işletmecisinin sorumluluğunda veya onun tarafından iletilen; Örnek 1.

Bir ATM kartında konsinye numaramı nasıl bulabilirim?

1. Adım: Ziyaret edin https://www.indiapost.gov.in ve ana sayfada Konsinye Takibi sayfasını (Track N Trace) bulun. Adım 2: SMS'e gelen Hız Posta Numarasını (Konsinye Numarası) girin ve ardından gösterilen doğrulama kodunu girin.

Takip numarası ve konsinye numarası aynı mı?

Takip numarası ve kargo numaraları aynı , alıcının paketi takip etmesine izin verirler.

PAN başvurusunu postayla nasıl gönderebilirim?

Zarfın üzerine 'PAN -N-15 BAŞLIK BAŞVURUSU NUMARASI' (örneğin 'PAN BAŞVURUSU - N-881010200000097' için) yazmalısınız. Bu zarfı posta veya kurye ile gönderebilirsiniz ve çevrimiçi başvuru tarihinden itibaren 15 gün içinde NSDL'ye ulaşmalıdır.


Gönderilen PAN kartımı nasıl takip edebilirim?

PAN – NSDL durumu

  1. Seçenek I Onay Numarasına göre İzleme.
  2. Adım - 1. https://tin.tin.nsdl.com/pantan/StatusTrack.html adresini ziyaret edin.
  3. Adım – 2. 'Uygulama Türü' seçeneğindeki açılır menüden 'PAN-New/Change Request' öğesini seçin.
  4. Adım - 3. Onay Numaranızı girin ve 'Gönder' düğmesine tıklayın.

Kurye konumumu nasıl takip edebilirim?

Gönderinizi benzersiz bir yardımla takip edin DTDC AWB Paketinize tahsis edilen numara. Kurye durumunu kontrol etmek için referans numaranızı girin ve paketinizin nereye ulaştığını öğrenin. DTDC ile kurye takibi olabildiğince kolay hale geliyor.

Kurye durumumu nasıl kontrol edebilirim?

şuraya git resmi web sitesi, www.tpcindia.com . Ana sayfadaki 'Track N Trace' bölümünde, giriş formuna konsinye / referans numarasını girin ve Takip Et düğmesine tıklayın. Güncel paket konumu, teslimat durumu, tarihleri, e.t.c gibi tüm detaylar. görüntülenecektir.

Sevkiyat siparişimi nasıl takip edebilirim?

Gönderinizi yönetin

  1. Takip etmek istediğiniz siparişi bulun.
  2. Birden fazla sipariş görürseniz, ayrıntıları görmek için Siparişi görüntüle'yi seçin.
  3. Takip etmek istediğiniz gönderiyi bulun.
  4. Gönderiyi takip et'e tıklayın.


Hız sonrası Zamanlama nedir?

Postane zamanlamaları sırasında kolayca hızlı gönderi yapabilirsiniz, yani 08:00 - 16:00 . Hız postasının performansı her zaman daha hızlı ve daha güvenlidir.

Hangisi daha hızlı posta mı yoksa kurye mi?

Büyük şehirlerde performans hız direği daha hızlı ve daha güvenilirdir. Posta servisi, mektupların %99'unu hızlı posta yoluyla 1-9 gün içinde teslim ederken, bu oran 10 güne kadar sürebilen özel kurye servisleri ile %92'dir. Yerel düzeyde, hızlı posta ile teslimat, kurye hizmetleri ile %93'e kıyasla %98'dir.

Hız gönderisi teslim edilmezse ne olur?

Öğe alıcıya teslim edilmezse, o zaman posta, 18 gün boyunca Speed ​​postanesinde tutulacak . Ürün teslim edilmezse ve posta ücretinin tamamı ödenmezse, posta 18 gün boyunca Speed ​​postanesinde kalır. Ürün teslim edilmezse ve gümrük ücreti ödenirse, 21 gün boyunca postanede tutacağız.