Plex kodunu nereye gireceğim?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Lolita Herzog
Puan: 4.5/5(5 oy)

Masaüstünüzdeki veya mobil cihazınızdaki tarayıcınızda şuraya gidin: https://plex.tv/link ve uygun Plex hesabında oturum açtığınızdan emin olun. 4 karakterli kodu girin ve gönderin. Kod gönderildikten sonra, oynatıcı uygulamanız birkaç saniye sonra kendini yenileyecek ve hesabınıza bağlanacaktır.

Plex'imi TV'me nasıl bağlarım?

Kurulum Talimatları

  1. Aşağıdaki ekran görüntüsüne benzemesi gereken ana Android TV menünüzü açın. ...
  2. Google Play Store'u seçin. ...
  3. Ekranınızın en üstüne gidin ve Ara simgesini seçin.
  4. Arama alanına Plex girin ve aramayı gerçekleştirin.
  5. Arama sonuçlarından Plex'i seçin ve Yükle'yi seçin.

Plex'i nasıl etkinleştiririm?

Amazon uygulama mağazasında bir kerelik satın alma yoluyla Android için Plex'in kilidini açmak için:

  1. Etkinleştirme ekranının altındaki Şimdi Etkinleştir düğmesini kullanın.
  2. Uygulama içi satın alma işlemini onaylamanıza izin veren bir satın alma penceresi görünecektir.

Bir cihazı Plex'e nasıl bağlarım?

İçeriğinizi Senkronize Edin

  1. Plex Web Uygulamasını açın.
  2. Plex Web App'i Plex hesabınıza imzalayın.
  3. Sunucuyu Plex hesabınızda oturum açın.
  4. Senkronize edilecek medyayı seçin.
  5. Tıklamak.
  6. Listeden senkronize edilecek cihazı seçin. ...
  7. Kullanılacak kaliteyi ve diğer seçenekleri seçin.
  8. Senkronizasyon Durumunu görüntülemek için Bitti'yi seçin veya tıklayın.

Plex hesabıma nasıl giriş yapabilirim?

Oturum açmak için kullanırsınız plex.tv web sitesi , destek forumları ve Plex uygulamaları. Plex web sitesi, Plex hesabınızı yönetmenize izin verecektir. Oturum açmak, yeni bir hesaba kaydolmak veya zaten oturum açmışsa hesap bilgilerine erişmek için plex.tv web sitesindeki üst menü çubuğunu kullanabilirsiniz.

Plex.tv/link Akıllı TV'de Kodu Girin

41 ilgili soru bulundu

4 haneli Plex kodumu nasıl bulabilirim?

Uygulamayı Plex hesabınıza bağlamak için kullanacağınız 4 karakterli bir kod size sunulacak. Masaüstünüzdeki veya mobil cihazınızdaki tarayıcınızda, https://plex.tv/link adresine gidin ve uygun Plex hesabında oturum açtığınızdan emin olun. 4 karakterli kodu girin ve gönderin.

Plex yasadışı mı?

Evrimi sayesinde, Plex her ülkede yasal kaldı iş yaptığı, dünya çapında milyonlarca kullanıcıyı kendine çeken ve önde gelen bir küresel medya akış hizmetidir.

Plex'e nasıl film indirip eklerim?

Plex'te bir film ekleyin

  1. Plex ana sayfasındaki '+' işaretini tıklayın.
  2. Açılan Kitaplık Ekle penceresinde Filmler'i seçin.
  3. Kitaplığı adlandırın, dilinizi seçin ve ardından İleri'ye basın.
  4. Film klasörünüze gidin ve ardından Kitaplık Ekle'yi tıklayın.

TV bağlantı kodumu nasıl bulurum?

Kodu bul

  1. Akıllı TV'nizde veya akış cihazınızda YouTube uygulamasını açın.
  2. Ayarlara git .
  3. TV koduyla bağla seçeneğine ilerleyin. TV'nizde mavi bir TV kodu gösterilecektir.
  4. Telefonunuzu veya tabletinizi hazırlayın ve aşağıdaki 'Kodu girin' bölümündeki adımlarla devam edin.

Plex geçişi 2020 buna değer mi?

Plex Pass, yayıncıların değer vereceği birçok ek özellikle birlikte gelen Plex'in premium sürümüdür. Aynı zamanda oldukça iyi bir değer Plex'in ücretsiz sürümüne kıyasla. Ücretsiz sürümde uygulamayı kullanmak istediğiniz cihaz başına 5$ ödemeniz gerekiyor.

Plex'i etkinleştirmenin maliyeti nedir?

Plex Geçidi. Plex, hem ücretsiz bir hizmet hem de Plex Pass adını verdiği premium bir katman olarak mevcuttur. Ücretsiz katman sizi aylık olarak faturalandırmasa da, platform başına 5 ABD doları etkinleştirme Plex Android ve iOS uygulamalarını kullanmak istiyorsanız ücret. Premium katmanın ücreti aylık 5 ABD Doları, yıllık 40 ABD Doları veya ömür boyu geçiş için 120 ABD Dolarıdır.

Plex için ödeme yapmaya değer mi?

Bu geliştiricileri desteklemeye yardımcı olmak için bir Plex Pass satın almaya değer. Plex'in ücretsiz sürümünde bile reklam yoktur, bu nedenle platformu desteklemenin tek yolu Plex Pass için ödeme yapmaktır. Yani kısa cevap evet, Plex Pass kesinlikle masrafa değer .

Akıllı bir TV'de Plex'i alabilir misin?

bu pleksi için Akıllı TV'ler uygulama geniş bir yelpazede mevcuttur televizyon Farklı üreticilerin modelleri. Biz Yeni ve mevcut uygulamalarda uygulamamızın işlevselliğini ve performansını düzenli olarak gözden geçirin. akıllı televizyon Hangisinin destekleneceğini belirlemek için platformlar.

Plex'in IP adresi nedir?

Plex Media Server çalışırken: Bir tarayıcı penceresi açın. http://[Plex Media Server IP Adresi]:32400/web (ör. http://192.168.1.25:32400/web ) Tarayıcı, Plex Media Server'a bağlanacak ve Plex Web App'i yükleyecektir.

Hangi cihazlar Plex'i destekler?

Desteklenen akış cihazları şunları içerir: Amazon Fire TV, Android TV, Apple TV, Chromecast ve Roku . Ayrıca oyun konsolları (PlayStation 4 ve Xbox One), belirli akıllı TV'ler, birkaç VR platformu ve ayrıca Alexa ve Sonos uygulaması için Plex'i bulabilirsiniz.

giriş kodu nedir?

Kodu Girin (şimdiki değeri) sınırlı sayıda kullanıcı için kullanılabilen bir özellik . ... Bir kod girme: Size bir etkinlik, tur, kulüp veya başka bir organizasyon türü için bir kod verilecektir.

Samsung TV'min kodunu nasıl bulurum?

Ayarlarda TV'niz hakkında bilgi bulma

  1. 1 Ayarlar menüsünü açın.
  2. 2 Destek öğesini seçin.
  3. 3 Bu TV Hakkında öğesini seçin.
  4. 4 TV'nizin Model Kodu, Seri Numarası ve Yazılım Sürümü ekranda görüntülenecektir.

Samsung TV'nin 4 haneli kodu nedir?

Samsung TV'ler için genel PIN kodu 0000 - veya dört sıfır.

Plex'e nasıl ücretsiz filmler eklerim?

Cihazınızda Plex uygulamasını başlatın (bu durumda Apple TV'dir) ve Plex girişinde filmler ve TV kenar çubuğunda. Ardından, mevcut tüm ücretsiz içeriği kaydırabilir ve görüntüleyebilirsiniz. Beğendiğiniz bir şey bulun ve seçin.

Plex kitaplığımı nasıl düzenlerim?

Genellikle kullanıcılar bunları filmlere ve TV şovlarına göre gruplandırır, ancak siz onları istediğin gibi bölebilirsin . Paylaştığınız bir film koleksiyonuna sahip olmak ve istemediğiniz başka bir film koleksiyonuna sahip olmak istiyorsanız, onlara ayrı klasörler verin. Her film veya şov için yeni bir klasör eklemek gibi, kitaplık klasörlerinizi tercih ettiğiniz şekilde bölebilirsiniz.

Plex, Netflix'ten daha mı iyi?

Plex, binlerce film ve TV şovunun ücretsiz, reklam destekli akışını sağlar. ... Yine de, Plex, ücretli, isteğe bağlı akış sağlamaz Netflix, Hulu, CBS All Access veya benzerlerinin yaptığı gibi. Plex, YouTube TV, Sling TV veya benzerlerinin yaptığı gibi size canlı TV akışları da sağlamaz.

Plex izlenebilir mi?

İzleme Pikselleri

Plex ve ortakları, Hizmetlerimizi daha iyi yönetmemize yardımcı olmak için pikselleri kullanır. Örneğin, alıcıların hangi e-postaları açtığını bize bildirmek için HTML tabanlı e-postalara veya o sayfaya gelen benzersiz ziyaretçi sayısını saymak için bir web sayfasına bir piksel yerleştirebiliriz.

Plex güvenli bir uygulama mı?

Medya kitaplığınızın, Plex hesabı/sunucu ayrıntılarınızın ve akış için Plex'e bağlı cihazlarınızın olduğundan emin olmak için çok yönlü güvenlik sağlar. tümü veri sızıntılarından, gizlilik ihlallerinden ve bilgisayar korsanlığı girişimlerinden korunur .

Plex TV ücretsiz mi?

Plex, ücretsiz TV ve filmlere ev sahipliği yapan ve medya yükleme ve akış özelliklerine sahip bir eğlence akışı hizmetidir. Plex ücretsizdir , ancak ücretli Plex Pass size çevrimdışı görüntüleme, paylaşım kontrolleri ve diğer akış hizmetlerinde indirimler gibi gelişmiş özellikler sunar.