Parçalanmış kulelere nasıl gidilir?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Bay Rogelio Donnelly
Puan: 4.3/5(26 oy)

Sundered Towers, Western Skyrim'de yer almaktadır. tarafından bulabilirsiniz Morthal'ın Güney Batısındaki Markarth'ın Kuzey Doğusu'nu gezmek . Doğudaki kulenin tabanındaki kapı içeriden parmaklıklıdır. Kulenin sağ tarafındaki kayalardan çıkıp arkadan girebilirsiniz.

Asiler Cairn'e nasıl girerim?

Hızlı İlerleme

  1. Kızıl Kartal Redoubt'ı temizle.
  2. Sundered Towers'ın tepesine tırmanın.
  3. Yeminli Lideri öldür ve kılıcı Kızıl Kartal'ın Öfkesi'ni al.
  4. Rebel's Cairn'e gidin.
  5. Kapıyı açmak için Red Eagle's Fury'yi tutucuya yerleştirin.
  6. Kızıl Kartal'ı öldür.
  7. Artık Red Eagle's Bane olarak adlandırılan kılıcı farklı istatistiklerle alın.

Neden Red Eagle's Fury'yi bırakamıyorum?

360 PS3 'Fiyal Onarımı' sırasında başka bir Red Eagle's Fury alırsanız ve oyun, bunun bir Görev Öğesi olduğuna inanıyor , Önce - üç çelik külçe almalısın, İkincisi - SADECE BİRİNİ geliştir ve sat, Üçüncü - hiçbirine sahip olmayana kadar 2. adımı tekrarla.

Rebel's Cairn'in kılıcı nerede?

Rebel's Cairn görevi tamamlandıysa, Red Eagle's Bane'i tekrar zindana girmek ve Red Eagle's Fury'yi tekrar bulmak zorunda kalmadan ışıltılı görevi tamamlamak isteyebilirsiniz. çelik kılıç var girişin solundaki bir kaya yığınının tepesinde sıkışmış .

Rebel's Cairn'e hangi silah gider?

Kaidedeki yuvaya Red Eagle's Fury yerleştirmek, bir mağara sistemine giden gizli bir kapı açar. Ne zaman kılıç çıkışta alınırsa Kızıl Kartal'ın Felaketi'ne dönüştürülmüştür.

SKYRIM Sundered Towers Nasıl Temizlenir Görev Açıklaması + Eğitim

31 ilgili soru bulundu

Forgemaster'ın parmakları Skyrim'de nerede?

Forgemaster's Fingers, 'Forgemaster's Fingers' başlatılana kadar görünmeyecek. Ork Kaleler Dushnikh Yal, Mor Khazgur, Largashbur veya Narzulbur Hepsi, Dragonborn'a Ocağı Ustasının Parmaklarını takip etme görevini verebilecek bir Ork ile konuşulacak yerlerdir.

Kızıl Kartal Bane nerede?

Kızıl Kartal'ın Felaketi elde edilebilir Rebel's Cairn içinde 'Kızıl Kartal Efsanesi' sırasında. Kızıl Kartal'ın Öfkesi ilk olarak kaide üzerindeki yuvaya yerleştirilmelidir, bu Kızıl Kartal'ın gizli mezar odasını açacaktır.

Soljund'un düdenine nasıl gidebilirim?

İzlenecek yol. Madene girin ve sola gidin, odadaki üç(3) Draugr'ı öldürün, zemin seviyesinde bir (1) yukarı iki (2) var. Masadaki iki(2) Aytaşı Cevherini ve bir Kazmayı (eğer yoksa) alın. Odadan çıkmadan önce bir Aytaşı Damarı bu odada onu benimseyin ve düdene doğru ilerleyin.

Hjalti'nin kılıcı nedir?

Wiki Hedefli (Oyunlar)

Hjalti'nin Kılıcı benzersiz bir antik Nord kılıcı ve 'Eski Hroldan'ın Hayaleti' görevini tamamlamak için gerekli olan bir görev eşyası.

Kızıl Kartal'ın mezarının sırrını nasıl çözersiniz?

İlk kuleye girin ve tepeye doğru ilerleyin, iki kuleyi birbirine bağlayan bir köprüyü indirmek için zinciri kullanın. Artık bir sonraki hedefinize giden net bir yolunuz var - Rebel's Cairn. Cadı, Bleakwind Bluff/ Head içeriden kuzeyden atılan kısa bir taştır ve Kızıl Kartal'ın Öfkesini yerleştir gizli bir mezar açmak için anahtar.

Kızıl Kartal kılıcıyla ne yapabilirim?

Çıkışta Kızıl Kartal'ın kılıcı oradan alınabilir. Kızıl Kartal'ın mezarını açan kaide . Silah, Kızıl Kartal'ın Öfkesi'nden Kızıl Kartal'ın Yıkımına dönüştü. Artık bir görev eşyası değil.

Soluk bıçağı etkinleştirmek ne işe yarar?

Soluk Bıçak yerinde olduğunda, 'Buz Terörü'nü şarj eder .' Çoğu zaman gözden kaçan The Pale Blade'in en yüksek seviyesi, 50 noktada normalden iki kat daha fazla dayanıklılık boşaltma etkisi sağlar. Bu, onu büyüleyici olmadan elde edilebilecek en yüksek dayanıklılık boşaltma etkisi yapar.

Dört kafatası gözetlemesindeki kaide nedir?

Kaide taş bir gözetleme direği üzerindedir. Bu sefer, bir sonraki ipucunu almak için kitaba veya kaideye herhangi bir don büyüsü yapın: ... Kitabı alın ve görevi tamamlamak için okuyun. Sana büyü verecek' Ateş Fırtınası' .

Skyrim'de kim cıva satar?

Mineral Kaynakları

  • Cıva külçeleri, 18. seviyeden başlayan demirciler ve 10. seviyeden başlayan genel mal tüccarları tarafından satılabilir.
  • Quicksilver cevheri, 5. seviyeden başlayarak Falmer ganimetinde rastgele bulunabilir.

Kızıl Kartal ne anlama geliyor?

bu sırası Kızıl Kartal (Almanca: Roter Adlerorden), Prusya Krallığı'nın bir şövalye nişanıydı. Savaşta cesaret, askeri liderlikte mükemmellik, krallığa uzun ve sadık hizmet veya diğer başarıları takdir etmek için hem askeri personele hem de sivillere verildi.

Kızıl Kartal var mı?

Kızıl Kartal, 1.Çağ 1030 civarında, Menzil'in derinliklerinde, Ayrık Tepeler'de doğdu. ... Yıllar geçtikçe, Kızıl Kartal güç ve nüfuzunu artırdı ve başarılı ve iyi bilinen bir lider oldu.

Kızıl Kartal Skyrim kimdir?

Kızıl Kartal bir draugr veya ejderha rahibi (nota bakınız) Menzil'de bulunan bir mağara olan Rebel's Cairn'de bulundu. O sadece Kızıl Kartal Efsanesi'ni okuduktan sonra başlayan Asi Cairn arayışı sırasında karşılaşılır.

Skyrim'deki en iyi tek elle kullanılan kılıç hangisidir?

Skyrim'deki En İyi 10 Tek Elle Kullanılan Kılıçlar

  • Dragonbone Kılıcı.
  • Miraak'ın Kılıcı. ...
  • Dragonbane. ...
  • Kan Tırpanı/Soulrender. ...
  • Daedrik Kılıcı. ...
  • Bülbül Bıçağı. Resim Kredisi - elderscrolls.fandom.com. ...
  • Harkon Kılıcı. Resim Kredisi - elderscrolls.fandom.com. ...
  • Şafak Kırıcı. Resim Kredisi - elderscrolls.fandom.com. ...

Kasıtlı Logrolf'u serbest bırakabilir misin?

Rahip Logrolf the Willful'ı şu adreste bulabilirsiniz: kampın kuzeydoğu kenarı . Onunla konuşun ve onu serbest bırakmak için herhangi bir konuşma seçeneğini seçin.

Skyrim'de hayalet bıçağı nasıl elde edersiniz?

Kazanma. Ghostblade şuradan edinilebilir: Ansilvund, Lu'ah Al-Skaven'i ve Fjori ve Holgeir'in yeniden canlandırılan bedenlerini yendikten sonra 'Ölümün Ötesinde Bir Aşk' görevi sırasında. Labyrinthian'da karşılaşılan draugr hayaletlerinde bulunan Drainheart Swords'a benzerlik gösteriyor.

Skyrim'de bir Ork şefiyle evlenebilir misin?

Şef olarak, o tek Ork'tur. Eşleri olmasına ve onlardan çocuk yapmasına izin verilen Narzulbur . O, bu Ork topluluğunun en saygın üyesidir.

Bir Ork olarak Forgemaster'ın parmaklarını alabilir misin?

Forgemaster's Fingers, The Elder Scrolls V: Skyrim'de bulunan bir görevdir. Bu, Dragonborn'a tarafından verilen çeşitli bir görev hedefidir. herhangi bir Ork Kalesindeki herhangi bir Ork . Bunu tamamlamak, Skyrim'deki Ork kalelerine barışçıl giriş yapmanın yollarından biridir.