Kutsal emanet hazinesi nasıl elde edilir?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Leopold Will
Puan: 4.5/5(61 oy)

Jeton Reliquaries sadece tarafından satın alınabilir Thunder'ın Reliquary Tüccarı'nı kullanarak bir Reliquary Token kullanarak. Oyuncular, bir Jeton Reliquary elde etmek için yalnızca tek bir Reliquary Token elde edebilecekler ve bu, Geode Golden Thread'i tamamlayarak yapılır.

Metamatter In trove'u nasıl edinirsiniz?

Meta madde şuradan elde edilebilir: kutsal emanetler (yüksek kaliteli bir tanesi Reliquary Merchant Thundros'tan 4.000 kristal karşılığında satın alınabilir) Lodestar uygulanmış (üretim maliyeti 1.250 kristaldir). Hızlanma isteğe bağlı. Bu, 5.250 kristalden 3-10 Metamadde verir. Bu, 5.250 kristalden 3-10 Metamadde verir.

Reliquary'i nasıl donatırım?

kutsal emanetler

  1. Kutsal emanetler, Geode mağaralarının başlangıcında Keşif Uzmanı olan Pell'de donatılabilen tek kullanımlık kaynak önbellekleridir.
  2. Reliquares madencilik veya rahatlatıcı yaratıklar tarafından ücretlendirilir.
  3. Bir Reliquary tamamen şarj olduktan sonra, onu açmak ve içeriğini almak için Geode Hub'daki Reliquary Revealer'a götürün.

Metamadde hazinesi nedir?

meta madde (şimdiki değeri) Geode Modüllerini yükseltmek ve Crystaollogy Workbench'te diğer öğeleri yapmak için gereken üretilebilir bir öğe . En azından Acemi becerisiyle Crystallogy Workbench'te üretilebilir.

Accelerite In trove'u nasıl edinirsiniz?

Bunlar şurada üretilebilir: Kristalloji Tezgahı (üretim yapmak için 'Meraklı' beceri seviyesi gerektirir) veya Jeode Ustalığı 15 (x5), 30 (x5) ve 70 (x10) derecelerine ulaşıldığında ödül olarak elde edilir.

Trove'da Metamatter elde etmenin en iyi yolu - Trove Geode Metamatter Tome

27 ilgili soru bulundu

Reliquary araştırma laboratuvarı hazinesi nerede?

Reliquary Merchant Thundros, şurada bulunabilecek bir NPC satıcısıdır. Geode - Sanctuary Hub dünyası .

Bir jeode nasıl yükseltilir?

Oyuncular, eğiticinin yanındayken etkileşim kurarak Modül Forge'ı değerlendirebilir. Bir kez orada, oyuncular Meta Konuları kullan (Crystallogy Workbench'te üretilebilir) ve Modüllerini yükseltmek için Geode mağaralarında toplanan diğer kaynaklar.

Bir reliquary jetonunu nasıl kullanırım?

Geode Hub'da bulunur ve Kristaller için Relikerler satar. Bunu, oyun oynarken şarj etmek için mağaralara girdiğinizde keşif kıyafeti yüklemenizde donatın. Bir kez şarj edin, getirin Reliquary Revealer'a ödüllerini toplamak için.

Uzay genişleticileri hazineye nasıl alırsınız?

Geode uzay genişleticiler, 250 kristalolojide hazırlanmış veya elde edilmiştir. jeode ustalığından 50 ve 100 .

Kristalloji tezgahı hazinede nerede?

Crystallogy Workbench'in bulunduğu yer Geode Hub'daki Kristalloji Merkezi . Diğer meslekler gibi, işçiliği de becerinizi artıracak ve ek tariflerin kilidini açacaktır.

Hazinede serbest elektrolitik kristalleri nasıl elde edersiniz?

elde etmek. Freerange Elektrolitik Kristaller şurada bulunabilir: ağır basınçlı sandıklar ve delver'ın önbellekleri , Ganimet Boş afiş direklerini toplayarak veya Rokatan'dan 999 Basınçlı Mağara Kelp kullanarak bir seferde 99 satın alarak.

Delfler hazinenin neresinde?

Herkese Açık Delves, oyunculara Merkez'e bir kafa girmek için sunulan ilk araştırma türüdür. Yeni bir Delve binası var Trovian Hub'ın doğu kesiminde , PvP binasının olduğu yerde.

Geode ustalık hazinesi nedir?

Ustalık bir ulaşılan seviye türü koleksiyona yeni açılabilir öğeler ekleyerek ve karakter seviyesini artırarak. İki tür Ustalık Rütbesi vardır, Trove ve Geode Ustalık rütbeleri ve ilgili alanlarından elde edilen her bir eşya o konum için ustalık kazanacaktır.

Hazinede bir jeode nasıl bulunur?

Beşinci kat: Sunseeker İniş

Kuzeyde, Sunseeker Muhafızları oyuncuları selamlıyor; daha ileri gitmek, bir Trove Hub Portalı'na ve girilebilen biri solda diğeri sağda olmak üzere iki Geoshuttle'a götürür. Kevin, doğu Geoshuttle'ın dış motorunun tepesinde duruyor ve Geode hakkında yorum yapıyor.

Hazinede ustalık kazanmanın en kolay yolu nedir?

Hızlı Ustalık

  1. Balıkçılık ve yemek tarifleri dışında, kolayca ustalık kazanmanın bir yolu, tüm sınıfları maksimum deneme seviyesine yükseltmektir(4).
  2. Zanaat/meslek becerilerinin seviyesini yükseltmek ayrıca her 50 seviyede/puanda bir ustalığı ödüllendirir. Ringcrafting oldukça basittir ve Bahçıvanlık çok zor değildir.

Depodaki modüller nelerdir?

Modüller Geode'un mağaralarında keşif yaparken oyuncuya özel yetenekler kazandıran ek gadget'lar ekleyin . Oyuncular, Trove dünya donanımlarından arındırılır ve Geode gezegeninin zorlu koşulları nedeniyle bu Modüllere başvurmak zorundadır. Bu modüller keşif, hareket ve çok daha fazlasına yardımcı olur.

Geode mağaralarını nasıl buluyorsunuz?

Ametist jeodezlerini bulmak için gitmek isteyeceksiniz daha derin yeraltı - kesin olarak 70 veya daha düşük seviye – ya da ana dünyada denizin altında arama yapabilir ve küresel yapılarına göz kulak olabilirsiniz.

Reliquary ifşa nerede?

Reliquary Revealer'ın bulunduğu yer Geode'nin Batısı - Sığınak, Gök Gürültülü Reliquary Tüccarı'nın yanındaki en üst seviyede .

Trove'de bir macera hazinesini nasıl açarsınız?

Normal Lootbox'ların aksine, Reliquaries önceden suçlanmalı ve ifşa edilmelidir içeriğinin kilidini açmak için. Oyuncular, şarj edilmeleri için seferlerinin başında şarj etmek istedikleri bir Reliquary'i donatmalıdır.

Amberine hazinesi nerede?

Amberine'i şurada bulabilirsiniz: Geodian Guild Hall'a giriş .

Kristal çekirdek nasıl elde edilir?

tarafından da elde edilebilirler. Geode Topside'da 5 yıldızlı zindanları tamamlamak zaman sınırı içinde; 5 yıldızlı bir zindanın Altın Ödülünü almak için 8 Çekirdek, Gümüş Ödülü almak için 3 Çekirdek verilir. Günlük 1 Altın Ödül ve 2 Gümüş Ödül sınırı vardır.