Bir durgun su vanası takmanın maliyeti nedir?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Valentin Ullrich
Puan: 4.2/5(47 oy)

Geri Akış Önleyici Yükleme veya Değiştirme MaliyetiÇoğu ev sahibi öder 135 ile 1.000 dolar arasında Sistemin boyutuna ve türüne bağlı olarak. Cihazın kendisi 35 ila 600 dolar arasında değişirken, profesyonel işçilik maliyeti 100 ila 400 dolar arasında. Kurulum dahil, durgun su veya çek valf için 70 ila 250 dolar arasında bir ödeme yapmayı bekleyin.

Geri akış valfi takmanın maliyeti nedir?

İlk inşaat sırasında kurulum doğal olarak çok daha ucuzdur ve aşağıdakiler için kurulabilir: 150 ila 250 dolar arasında . Güçlendirme yaparken, ana kanalizasyon hattına erişmek için bir miktar betonun çıkarılması gerekecektir. Bir durgun su vanasını güçlendirme maliyeti 1.000 ila 2.000 ABD Doları arasında değişebilir.

Bir durgun su vanası nereye kurulmalıdır?

Tesisat kodları, üzerine bir armatür takıldığında durgun su vanaları gerektirir. bir sonraki memba rögarının altında olan bir zemin . Açık örnek bodrum kat drenajıdır. Daha az belirgin olan, bir tepenin altındaki çok sayıda birinci kat armatürüdür.

Bir durgun su vanası gerekli mi?

Geri su vanaları, herhangi bir ev sahibinin sıhhi tesisat sisteminin önemli bir parçasıdır. Bir durgun su vanası sel ve kanalizasyonun bodrumunuza geri gelmemesini sağlar , su basmasına ve evinize zarar vermesine neden olur. Genellikle yerçekimi kullanarak çalışırlar, bu nedenle kurulduktan sonra cihaz evinizi kuru tutmak için kendi kendine çalışır.

Her evde bir durgun su vanası var mı?

Yeni inşa edilen evler durgun su vanası kurulumu gerektirir , ancak sıhhi tesisat kodunda (1988'den beri) değişiklikten önce gelen eski evlerde bir tane olmayabilir.

BackWater Vana Kurulumu Toronto - (416) 749-1800 DrainCity Tesisatçılar

35 ilgili soru bulundu

Geri su vanaları arızalanır mı?

Durgun su vanaları en sık nasıl başarısız olur? ... Bazı evler sıhhi tesisat ve/veya fırtına kanalizasyon yedeklemesinden zarar görür yerinde bir durgun su vanası olmasına rağmen. Özellikle, bir durgun su vanası düzgün bir şekilde muhafaza edilmezse, aşırı yağış olayı sırasında sıhhi atık ve/veya yağmur suyu bir eve geri dönebilir.

Evimde kanalizasyon yedeklemesini nasıl durdurabilirim?

Kanalizasyon Yedekleme Önleme için Altı İpucu

  1. Kanalizasyonunuzu yanlamasına koruyun. ...
  2. Gresi uygun şekilde atın. ...
  3. Kağıt ürünlerini uygun şekilde atın. ...
  4. Plastik boruları düşünün. ...
  5. Yasadışı sıhhi tesisat bağlantılarını düzeltin. ...
  6. Bir durgun su önleme valfi düşünün.

En iyi durgun su vanası nedir?

En İyi Kanalizasyon Hattı Geri Akış Önleyiciler

  • Oatey 43904 PVC Geri Su Vanası, 4 İnç. ...
  • Canplas 73009 4 İnç PVC'li Geri Su Vanası, Beyaz. ...
  • Canplas 123284 Geri Su Vanası, 4 İnç. ...
  • Canplas 223285W PVC Geri Su Vanası, 16-İnç Erişim Manşonlu ve ABS Kapaklı, 4 İnç. ...
  • Canplas Geri Su Vanası, 2 İnç. ...
  • Canplas (CANPE) 223281W.

Dışarıya bir durgun su vanası takabilir misiniz?

Kurulum dışında su birikintisi valfi (dış)

durgun su vanalar bir binanın dışına monte edilebilir . Bu durumlarda, uygun kurulumun elde edilmesi için sıhhi kanalizasyon yan tarafında yüksek bir eğim bulunmalıdır.

Karter pompası olmayan bir durgun su vananız olabilir mi?

En iyi cevap ikisini birden almaktır, biri acil durumlar için, diğeri daha da büyük acil durumlar için. İkisine de sahip değilseniz, en azından durgun su vanasına ihtiyacınız olacak , eviniz su tablasının altında değilse, o zaman bir karter pompasına da ihtiyacınız olacaktır. Lisanslı bir teknisyen, bir karter pompasının kurulumunda size yardımcı olabilir.

Bir gazoz valfi nedir?

Bazı eski tesisatçılara göre bir 'Boozy Valve' sel koşulları sırasında bir binaya kanalizasyonun yedeklenmesini önlemek için kapatılabilen (otomatik veya manuel olarak) bir kanalizasyon hattı 'geri su vanası' .

Bir karter pompası kurmanın maliyeti nedir?

Bir karter pompasının montajı genellikle maliyetlidir ortalama 638$ ile 1.979$ veya 1.254$ arasında . Ayaklı karter pompaları 60 ila 170 dolar, dalgıç üniteler ise 100 ila 400 dolar arasındadır. Kurulum için saatte 45 ila 200 dolar ödemeyi bekleyin.

Geri akış önleyici ile durgun su vanası aynı şey midir?

Geri tepme valfleri, geri akış önleme cihazlarından önemli bir noktada farklıdır: durgun su valfleri sizi genel su sisteminden korumak için tasarlanmıştır ve geri akış önleyiciler, genel su sistemini sizden korumak için tasarlanmıştır. ... Bu cihazlar olmadan su sistemlerimiz çalışamazdı.

Bodrumumda neden kaka var?

Bu oluşur atıklar tesisat sisteminizden geri geldiğinde . Su birikintisi oluşturan sudan daha fazlası olabileceğinden, bu sorun oldukça kötü olabilir. Hatta kaka ile yedeklenen bir bodrum kat tahliyesine sahip olabilirsiniz.

Bir kanalizasyon yedeğinin onarılmasının maliyeti nedir?

Kanalizasyon Hattı Onarım Maliyeti

Ev sahiplerinin kanalizasyon hattı onarımı için ödediği ortalama fiyat: 2.556 $ . Hasarın türüne bağlı olarak 1.073$ ile 4.054$ arasında harcama yapmayı bekleyebilirsiniz. Tam bir değiştirme alan ev sahipleri, yaklaşık 3.000 - 25.000 dolar harcıyor.

Yedeklenmiş bir kanalizasyon sizi hasta edebilir mi?

Kanalizasyon yedeklemesi, fiziksel, hava kaynaklı kirleticileri serbest bırakır. Bu buharların solunması, aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli semptomlara yol açabilir. kramp, kusma, ateş ve şiddetli gastroenterit formları. Tedavi edilmezse, kanalizasyon yedeğinin uzun süre solunması ölüme yol açabilir.

Durgun su vanaları ne kadar etkilidir?

Durgun su vanaları, sizi maliyetli su sorunlarıyla karşı karşıya kalmaktan korumak için çalışır ve mülkünüzün sele karşı korunmasını sağlar. Geri su vanaları şu şekilde çalışır: su yedeklendiğinde kanalizasyon hattından kanalizasyonu otomatik olarak bloke eder . ... Su akışının evinizden ana kanalizasyon hattına doğru hareket etmesini sağlarlar.

Bodrum giderimin yedeklenmesini nasıl durdurabilirim?

Bir Kanalizasyon Geri Akış Valfi Takın

Bir bodrum tahliyesinin yedeklenmesini önlemenin en iyi yolu, bir ters valf takın Bu, suyun tahliye yoluyla geri gelmesini önler.

Bodrum kat giderimi tıkayabilir miyim?

Yer gideri. Test topları, bükün zemin giderlerini kapatmak için tapalar veya basınç tapaları takılabilir ancak suyun her iki yönde de akmasına izin vermez. Tapalar mevcut değilse, acil bir durumda boru çapından biraz daha büyük olan esnek bir lastik top kullanılabilir ancak yerine sabitlenmesi gerekecektir.

Kanalizasyon yedeklemesi nedir?

Kanalizasyon yedeklemesi atık su şehrin ana kanalizasyon hatlarından evinize geri aktığında . Kanalizasyon tipik olarak zemin giderlerinizden bodrumunuza sızar. Sıhhi tesisat veya kanalizasyon sistemlerinizde bir tıkanıklık olduğunda bir kanalizasyon yedeği de oluşabilir.

Bodrumdaki durgun su vanası nedir?

Geri akış valfi (bazen geri akış valfi olarak adlandırılır) Ana kanalizasyon sistemi tıkandığında ve yedeklenmeye başladığında kanalizasyonun bodrumunuza akma olasılığını azaltan bir cihaz .

Bir durgun su vanasından yılan geçebilir misin?

Arka su vanası, erişilebilirlik gerektiren bir cihazdır. Kirlenebilir ve servise gitmesi gerekebilir. Bu nedenle, bitmiş bir zemine yerleştirildiğinde genellikle çıkarılabilir kapaklı bir kutu ile kaplanır. İçinden bir tahliye yılanı çalıştıramazsınız. kablo, tek yönlü valfin klapesi tarafından tutulacaktır.