Botw'da kaç türbe var?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Graham Quigley
Puan: 4.9/5(35 oy)

Zelda: Breath of the Wild için tapınak konum haritalarıOyun boyunca birçok Tapınak var ( 120 , tam olarak) her biri bir avuç içeren her bölge ile.

DLC'siz kaç tapınak Botw?

Aşağıdaki türbe haritaları, tüm tapınakların konumlarını göstermektedir. 120 türbe Breath of the Wild dünyasında - artı her haritada yeşil renkte görünen The Champions' Ballad DLC ile eklenenler.

Botw DLC'de kaç tapınak var?

DLC paketlerinin yüklenmesiyle birlikte 17 ek Tapınak, 'The Master Trials' DLC'sinden özel Sword Monk's Shrine ve 'Champions' Ballad' DLC'sinden on altı yeni Sheikah Monk Shrines olmak üzere toplamda 17 ek Mabet var. 136 Tapınak Denemeler artı iki özel Tapınak.

Botw'daki 120 türbe nelerdir?

Zelda Breath of the Wild Shrine Locations Haritası - 120'nin tümünü bul ve tamamla

  • Büyük Plato: 1-4.
  • Batı Necluda: 5-16.
  • Doğu Necluda: 17-23.
  • Firavun: 24-32.
  • Gerudo (Çöl ve Yaylalar): 33-52.
  • Hyrule Sırtı: 53-60.
  • Tel: 61-80.
  • Büyük Hyrule Ormanı: 81-85.

Botw'da bulunması en zor türbe hangisidir?

Vahşi Nefesteki En Zor Tapınaklar

  1. 1 Kayra Mah Türbesi. Kayra Mah Mabedi, Hyrule'nin kuzey kesiminde, Eldin Tower Bölgesi'nde yer almaktadır.
  2. 2 Lakna Rokee Tapınağı. ...
  3. 3 Rona Kachta Tapınağı. ...
  4. 4 Rohta Chigah Tapınağı. ,
  5. 5 Daka Tuss Tapınağı. ...
  6. 6 Hila Rao Tapınağı. ...
  7. 7 Mirro Shaz Tapınağı. ...
  8. 8 Dako Tah Tapınağı. ...

The Legend of Zelda: Breath of the Wild'daki 120 Tapınak Mekanının tamamı | Austin John Oynar

43 ilgili soru bulundu

900 Korok tohumunun hepsini alırsanız ne olur?

900. tohumu toplayıp Korok arkadaşın Hestu'ya teslim etmek, basitçe... kaka şeklinde bir 'hediye' . Sadece kaka şeklinde değil. Gerçek kaka olduğundan oldukça eminiz.

BotW'daki maksimum Kalp sayısı nedir?

Breath of the Wild'da her biri bir ruh küresi içeren 120 türbe vardır. Maksimum kalplerinizi veya maksimum dayanıklılığınızı yükseltmek için dört ruh küresine ihtiyacınız var. En fazla, sahip olabilirsin 30 kalp veya üç tam dayanıklılık çubuğu, ancak ikisi aynı anda değil.

BotW DLCS buna değer mi?

DLC herkes için değil, ancak Breath of the Wild hayranlarının çoğunluğu için buna değer . Bu oyundan onlarca saat aldıysanız, DLC size daha fazlasını verebilir.

Bir vuruş obliteratörü tutabilir misin?

One-Hit Obliterator herhangi bir zamanda yalnızca iki kez kullanılabilir. Gücü tükendiğinde, yeniden şarj olmak için birkaç saniyeliğine parlamayı durduracaktır.


Hangi Tapınakları kaçırdığınızı nasıl anlarsınız?

Bulduğunuz her Tapınak için Zelda Dungeon haritasında tıklayın ve ardından onay işareti üzerinde görünecek olan açılır pencere. Bu, haritayı 'Tamamlandı' olarak işaretleyeceği için onu gizleyecektir. Bunu, bulduğunuz her Tapınak için yapın.

120'den fazla türbe var mı?

Tüm türbeleri tamamladıktan sonra, orada olduğunu doğrulayabiliriz. 120 tanesi Vahşi Nefes'te . 42 tanesi tapınak görevlerine katılıyor, geri kalanı ise onları bulmanızı bekliyor. Bazılarını bulmak için bir rehbere ihtiyacınız varsa, IGN'de ayrıca yararlı bir etkileşimli tapınak haritası vardır.

Kaç türbenin tamamlandığını nereden biliyorsun?

Yükleme ekranı numarayı göstermelidir. 120'nin hepsini yaptıktan sonra, özel bir mesajın göründüğünü görün sana öyle demek için. Yükleme ekranı (hızlı seyahat ettiğinizde vb.), bulduğunuz tapınak sayısı da dahil olmak üzere çeşitli şeyler içerir.

Breath of the Wild'da dayanıklılığı ve kalpleri maksimuma çıkarabilir misin?

Breath of the Wild'da her biri bir ruh küresi içeren 120 türbe vardır. Maksimum kalplerinizi veya maksimum dayanıklılığınızı yükseltmek için dört ruh küresine ihtiyacınız var. en fazla, 30 kalbe veya üç tam dayanıklılık çubuğuna sahip olabilirsin , ama ikisi aynı anda değil.


13 kalp için kaç türbe gerekir?

Toplamanız gereken Kalp Kabı miktarı 13'tür. Üç Kalp Konteyneri ile başladığınıza göre, bu, ihtiyacınız olduğu anlamına gelir. 10 üzeri yolculuğunuzun seyri. Bunu perspektife koymak gerekirse: 40 Tapınak tamamlandı (her Tapınak size bir Parlatıcı Küre verir ve 4 Tapınak Küresi 1 Kalp Konteyneri değerindedir)

BoTW'de gerçek sonu nasıl elde edersiniz?

Gerçek sonu elde etmek için oyuncular basitçe Ganon'un iktidara gelmesinden önceki zamana ait Link'in tüm unutulmuş anılarını bulun , belirli konumlarda Hyrule'ye dağılmış durumda. Oyuncular, bu konumların her birini kendileri bulmak için bırakılır, tek ipuçları Sheikah Slate'lerinde bir dizi fotoğraftır.

Usta kılıç BoTW'yi yükseltebilir miyim?

Üç denemeyi de bitirdikten sonra, her birinden sonra özel Usta Kılıç yükseltmeleriyle ödüllendirileceksiniz. 12. turdan sonra sona eren Başlangıç ​​Denemeleri için Usta Kılıç alacaksınız 40'a kadar yükseltme . 16. turda sona eren Orta Denemeler için, 50'ye kadar Usta Kılıç yükseltmeleri alacaksınız.

BoTW DLC'si zor mu?

Champions' Ballad, oyun becerilerinizi test edecek daha zorlu, daha zorlu mücadelelerle ve Breath of the Wild dünyasının deneme-yanılma doğasıyla ne kadar rahat olduğunuzla doludur. Açıkça söylemek gerekirse: gud almanız gerekir.


Sarı kalpler Usta Kılıç için sayılır mı?

1 Cevap. Hayır, sadece kırmızı kalpler sayılır. Prima kılavuzundan: Usta Kılıcı almak için bir toplam 13 kalp .

Kalp kapları veya dayanıklılık elde etmek daha mı iyi?

Dört küre, kalıcı sağlığınıza bir kalp ekleyen bir Kalp Konteyneri veya size yeni bir Dayanıklılık Çarkının 1/5'ini veren bir Dayanıklılık Gemisi kazanmanıza izin verir. ... Ama almak daha fazla Dayanıklılık Gemisi sadece oyunu daha iyi hissettirmekle kalmaz, size tamamen farklı bir deneyim sunar.

900 Korok tohumunun hepsini almaya değer mi?

Breath of the Wild'da saçma bir miktarda Korok Seeds var - toplamda 900, ancak hepsini almaya değmez . Link'in envanter kapasitesini maksimuma çıkarmak için sadece 441'in toplanması gerekiyor. ... Yine de 900 Korok Tohumunun tamamını almak neredeyse anlamsız.

Ayrıca Korok tohum kakası mı?

Bu sadece arka plan, oyundaki bir tür gizli şey, tüm yol şu ki Korok tohumları aslında Korok kakasıdır . Bu bilgiyi göz önünde bulundurarak, Breath of the Wild wiki kılavuzumuzda her Korok tohum yerini interaktif bir harita ile birlikte bulabilirsiniz.


Hestu'nun hediyesi ne işe yarıyor?

Hestu'nun Hediyesi, The Legend of Zelda: Breath of the Wild'daki Anahtar Öğelerden biridir ve 900 korok tohumunun hepsini toplamanın ödülü . Hestu tarafından sana verilen bir dostluk hediyesi. ... Bu eşyanın, Hestu'nun emir üzerine dans etmesini sağlama yeteneği dışında herhangi bir özel kullanımı yoktur. Altın bir kaka yığınına benziyor.