Duvara monte musluk ne kadar yüksek?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Bayan Juliet Aufderhar DVM
Puan: 4.8/5(44 oy)

Monte edilmiş bir musluğun ne kadar yüksek olması gerektiği, musluğun stiline ve şekline bağlıdır, ancak öneriler şunlardır: Duvara monte lavabo bataryaları için, duvara monte musluğun yerleştirilmesi tavsiye edilir. lavabonun yaklaşık sekiz ila on inç yukarısında Lavaboya vurmadan ellerinizi rahatça yıkamak için.

Duvara monte musluklar ne kadar yüksek olmalıdır?

Ne kadar uzağa ulaşmalı? Connolly, musluğun lavabonun arkasından en az yedi inç uzağa uzanmasını önerir, böylece ellerinizi lavaboya çarpmadan yıkayabilirsiniz. Yani, tezgahınız 24 inç derinliğindeyse, bu, musluğu yaklaşık 11 inç duvardan.

Musluk lavabonun üzerinde ne kadar yüksek olmalıdır?

Musluk, Gemi Lavabosunun Üzerinde Ne Kadar Yüksek Olmalı? Herhangi bir lavabo ve musluk için standart yükseklik lavabonun altından en az 6 inç musluğa. Bu, ister yetişkin ister çocuk olsun, ellerinizi yıkama kolaylığı için iyi bir yükseklik sağlar.

Duvara monte musluklar iyi bir fikir mi?

Duvara montaj: Yeterli alan olmadığında

Güverteye monte bir musluğa izin vermeyecek dar bir odanız veya sınırlı bir tezgah alanınız olabilir. O zaman bir duvara montaj aparatı harika bir alternatiftir! Ayrıca duvara monte odaya tamamen farklı bir his ve görünüm verir , bu da aradığınız şey olabilir.

Duvara monte musluklar daha mı pahalı?

Duvara monte muslukların montajı daha mı pahalı? Evet ! Kurulumu daha pahalıdır ve ayrıca satın alınması daha pahalıdır. Duvara monte bir musluk ile ilgili sorunlar, boruların ve lavabo tahliyesinin doğru noktada olması gerektiğidir.

Duvara monte musluk | Kurulum süreci

35 ilgili soru bulundu

Duvara monte musluklar sorun yaratır mı?

Hem mutfakta hem de banyoda duvara monte musluklarla ilgili muhtemelen en büyük şikayet şudur: sıçramaya çok daha yatkın olabilirler . Güverteye monte musluklar tipik olarak önceden delinmiş deliklere monte edilir, bu da musluğun her zaman tahliye ile mükemmel bir şekilde hizalandığı anlamına gelir.

Duvara monte musluklar neden bu kadar pahalı?

Sıhhi tesisat hatlarının lavabo seviyesinin üzerine çıkmasını gerektirir ve uzatma hatlarının montajı, açıkta kalan tesisatı gösteren monte edilmiş musluklar aracılığıyla yapılır. Maliyeti tesisatçı duvarı kestiğinde ve ek bir kablolama gerektiğinde daha da artar .

Duvara monte musluklar sızdırıyor mu?

Sızdırmazlık, duvara monte musluklarla ilgili birkaç sorundan biridir. ... Sızdırmazlık, genellikle çok sağlam olan ve nadiren başka dahili sorunlara sahip olan duvara monte musluklarla ilgili birkaç sorundan biridir. Bir sızıntıyı onarmak o kadar kolaydır ki neredeyse herkes yapabilir ve onarım değerli su tasarrufu sağlar.

Duvara monte muslukların ters sıçramaya ihtiyacı var mı?

Daha küçük bir banyonuz ve tezgahınız varsa, duvara monte bir musluk size kullanmak için daha fazla tezgah alanı sağlayacaktır. Duvara monte muslukların bir başka avantajı da şudur: musluğun arkasında fayans döşemeniz veya ters sıçramanız gerekmez , arka yüzey olarak alçıpan boyatabilirsiniz.


Musluk lavabodan kaç inç olmalıdır?

Musluk gövdesi (suyun musluğa girdiği yer) ile ayırıcı arasındaki mesafe genellikle 8 ila 10 inç bir mutfak musluğu için. Bununla birlikte, bazı büyük boy muslukların erişimi 11 ila 16 inç arasındadır.

Musluk çıkış yüksekliği nedir?

Çıkış Yüksekliğini ve Erişimi Ölçme

Çıkış ucu erişimi, çıkış ucu tabanının merkezinden yatay olarak su akışına kadar ölçülür. Emzik yüksekliği lavabo/tezgah yüzeyinden dikey olarak en yüksek noktaya kadar ölçülür . Belirli ölçümler için musluğunuzun teknik özellik sayfasına bakın.

Musluk boşa gitmeli mi?

İdeal olarak, musluktan su akışı drenaja gitmelidir . Musluğun genellikle ya lavabonun kenarına oturduğunu, ya da biraz daha geride olduğunu unutmayın, bu bir güverte montajıdır. ... Musluk, mutfakta en çok kullanılan özelliktir.

Bir banyo musluğu ne kadar uzağa ulaşmalı?

Birçok lavabo musluğu için standart erişim, ortalama 5.5 inç derinliğinde bir ölçümdür. BT 8 inç'e kadar gidebilir .


Duvara monte bir lavabo kurmanın maliyeti nedir?

Lavabo Kurulum Maliyeti

İşçilik dahil, maliyeti ortalama 402 dolar çoğu ev sahibinin 216 ile 596 dolar arasında ödeme yaptığı yeni bir lavabo kurmak. Düşük uçtan üst uçlara kadar, maliyetler 100 $ ile 1.100 $ veya daha fazla arasında değişebilir. Proje fiyatları, lavabo tipine ve gereken işçilik miktarına bağlıdır.

Duvara monte musluklarda kapatma vanası var mı?

Sıcak ve soğuk su işlevi için, kapatma vanaları takmanız gerekecek . ... Duvara monte musluğu, bir lavabo musluğunun bulunduğu yere monte etmeniz durumunda, mevcut su hatlarını duvar boyunca uzatabilecek ve zaten yerinde olan kapatma vanalarını kullanabileceksiniz.

Duvara monte bir musluk nasıl çıkarılır?

Valfi çıkarmak için, valfin ucuna ve duvara derin bir yuva yerleştirin, ardından yuvayı valfe kilitlenene kadar döndürün. Kullanın lokma anahtar vanayı gevşeyene kadar saat yönünün tersine çevirin, ardından çıkarmak için vanayı duvardan dışarı çekin.

Musluk takmak zor mu?

Sızdıran veya modası geçmiş musluk o kadar zor değil düşündüğün gibi. Projeyi bir lavabo anahtarı ve diğer birkaç yaygın araçla halledebilirsiniz. Genellikle bir saatten fazla sürmemelidir. Yeni bir lavaboya yeni bir musluk takıyorsanız aynı adımlar geçerlidir.


Banyoya bir mutfak musluğu koyabilir misin?

Evet, banyoda bir mutfak musluğu kullanılabilir . Su hortumunun delikleri uygun genişliğe uymalı ve bir mutfak musluğunun banyo ikamesi olarak etkin bir şekilde kullanılabilmesi için lavabonun su çıkış miktarını karşılaması gerekir.

Banyo musluklarını değiştirmek ne kadar kolay?

Yeni banyo musluklarının takılması kendi başınıza üstlenebileceğiniz yeterince basit bir proje , sağduyunuzu kullandığınız ve basit talimatları uyguladığınız sürece. Açıkçası, suyun söz konusu olduğu yerlerde, hata yaparsanız işler hızla ters gidebilir, bu nedenle yeni muslukları nasıl takacağınıza ilişkin aşağıdaki adım adım kılavuzumuza göz atın.