zamanında eş anlamlısı nedir?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Jazlyn Aufderhar
Puan: 4.2/5(66 oy)

Bu sayfada, aşağıdakiler gibi 51 eş anlamlı, zıt, deyimsel ifade ve ilgili kelimeleri keşfedebilirsiniz: uğurlu , zamanında, iyi zamanlanmış, zamana uygun, uygun, yerinde, haber değeri taşıyan, uygun, uygun, dakik ve uygun.

Bir şeyin zamanında olması ne anlama gelir?

1 : erken veya doğru zamanda zamanında bir karar zamanında Ödeme. 2: Zamana ya da duruma uygun ya da uyarlanmış bir kitap. zamanında. zarf.

Bir şeyin zamanında olduğunu nasıl söylersin?

  1. acil,
  2. çabuk,
  3. dakik,
  4. hızlı.

Yazılı olarak zamanında nedir?

Merhaba Dave. Şu anki (2009 ve 2010) sözlüklerimin ikisi de zamanında zaman zarfı anlamı , zamanında veya uygun bir şekilde. Her ikisi de, erken veya çok erken, erken gelmek anlamına geldiğinde kelimeyi arkaik olarak etiketler.

Zamanında çalışmak ne demektir?

Bir şey hızlı veya zamanında biterse , o zaman zamanında yapıldı.

Eşanlamlı nedir?

16 ilgili soru bulundu

Zamanında cevap vermekle ne kastedilmektedir?

Zamanında, uygun, hayırlı, hizmette veya faydalı olmak, gecikmeden ve elverişli olmak ile eş anlamlıdır. Zamanında yanıt vermek gerçekten başkalarına hizmet etmek ve saygı yoluyla pozitifliği teşvik etmek hakkında . Zamanında yanıt vermek, başkalarının sizin yeteneğiniz, sorumluluğunuz ve işinize olan bağlılığınız hakkındaki görüşlerini etkiler.

Zamansızlığı nasıl tanımlarsınız?

Zamanlılık Bilginin erişilebilirliği ve kullanılabilirliği için zaman beklentisi . Zamanlılık, bilginin beklendiği zaman ile kullanıma hazır olduğu zaman arasındaki zaman olarak ölçülebilir.

Zamanlılık cümle içinde nasıl kullanılır?

Zamanlılık cümle örneği

Müzik oyunlarının geleceğinin neler getireceğini kimse kesin olarak bilmiyor, ancak müziğin kendisinin güncelliği göz önüne alındığında, oyunlar da kesinlikle gelişmeye devam edecek. Her zaman herhangi bir LIBOR oranının yayın tarihini kontrol edin zamanında olmasını sağlamak.

tamlık kelimesinin Eş anlamı nedir?

Bu sayfada, tamlık için 16 eş anlamlı, zıt, deyimsel ifade ve ilgili kelimeleri keşfedebilirsiniz, örneğin: dolgunluk , bütünlük, tamlık, bütünlük, kapsamlılık, bütünlük, parça, bütünlük, uygunluk, tamlık ve birlik.


Zamanında yanıt vermek neden önemlidir?

Zamanında yanıt vermek müşteriye zamanına saygı duyduğunuzu ve incelemeleri için müteşekkir olduğunuzu gösterir . Google çevrimiçi incelemelerine hızlı yanıt verme süresi, müşterilerinizle canlı bir etkileşime girerek size ürününüz veya hizmetiniz hakkında daha fazla geri bildirim toplama fırsatı verebilir.

Zamanında yanıt neden önemlidir?

Zamanında ve yardımsever müşteri hizmetleri yardımcı olabilir müşterileri engellemek Bu olumsuz deneyimlerden kurtulun ve şirketinizde kalma olasılığını artırın. İşletmelerin yaptığı yaygın bir hata, uzun süredir onlarla birlikte olan müşterilerin sadık olduğunu düşünmektir.

Bir e-postaya zamanında yanıt nedir?

Bazı şirketler, mesai saatleri dışında e-posta gönderilmeyeceği beklentisini belirledi. E-posta yanıt süresindeki 50. yüzdelik dilim yakınsa iki saat , hala 50.-90. yüzdelik dilimde (iki saat ila iki gün arasında bir yerde) normallik alanında olabilirsiniz.

Görevleri zamanında nasıl tamamlarsınız?

İşleri Zamanında Bitirmenin 10 Yolu!

  1. Günlük planlayıcı oluşturun. Gününüzü başlamadan planlayın. ...
  2. Her görev için bir zaman sınırı belirleyin. Günlük planlayıcınızda her görevi bir zaman sınırı ile işaretleyin. ...
  3. Dikkat dağıtıcı şeyleri engelleyin. Düşünelim… ...
  4. Çalışma alanınızı temiz tutun. ...
  5. Stresten kaçınmak. ...
  6. Aralar vermek. ...
  7. İşinize erken başlayın. ...
  8. hayır demeyi öğren


Zamanında resmi mi?

Zamanında temelde resmi bir , ancak 'acele edin' veya 'Bu görevin hızlı bir şekilde tamamlanmasına ihtiyacım var' demenin kibar yolu. Terim, kurumsal yönetimin yükselişini gören çağda 1900'lerin ortalarında ortaya çıktı.

Nasıl zamanında kullanırsınız?

Makul bir zamanda cevap verdik. İlerlemelerini takip etmek ve eylem öğesini çözüme ulaştırmak için sorumlu kişi(ler) ile tutarlı ve zamanında takip edin. İçinde iki adet havai tank var. panchayati tarafından yönetilen köy , Suyu zamanında ve gerektiği gibi sağlayan.

tam kelimesinin eş ve zıt anlamlısı nedir?

tamamlamak. Zıtlıklar: eksik, kısmi, kusurlu, tamamlanmamış , yetersiz. Eş anlamlılar: tam, mükemmel, tamamlanmış, yeterli, eksiksiz, eksiksiz, eksiksiz, ayrıntılı, eksiksiz, başarılı.

Bütünlükten kastınız nedir?

Bütünlük tanımları. tam ve eksiksiz olma durumu; gereken her şeye sahip olmak .


tamamlanmış eş anlamlısı nedir?

Bu sayfada, tamamlanmış ile ilgili 54 eş anlamlı, zıt, deyimsel ifade ve ilgili kelimeleri keşfedebilirsiniz, örneğin: başarılmış , bitti, bitti, elde edildi, dile getirildi, yuvarlandı, inşa edildi, kapatıldı, taçlandırıldı, gerçekleşti ve gönderildi.

Zamanlılık örneği nedir?

Zamanlılığın tanımı, zamanın uygun veya uygun bir anıdır. Bir TV haber spikeri olarak bir iş bulmaya çalışırken ve haber istasyonunun bir çapa için umutsuz olduğu tam doğru zamanda başvurunuzu yaptığınızda , bu uygulamanın zamanlılığına bir örnektir.

İletişimde zamanlılık nedir?

Zamanında iletişim şu şekilde tanımlanabilir: yeterince erken ve hızlı bir şekilde gerçekleşen iletişim . İletişimin gerçekten zamanında olması için, sadece yararlı olması değil, aynı zamanda uygun bir zamanda gerçekleşmesi gerekir. Kuruluşlardaki insanlar, derhal harekete geçebilmeleri için bilgiye erken ihtiyaç duyarlar.

Zamanlılık neden bu kadar önemli?

Zamanında ortaya çıkmak diğer insanlara saygı duyduğunu gösterir . Dakiklik, olumlu bir kişisel etki yaratmanın harika bir yoludur. ... Zamanında gelmek, başkalarına saygı duyduğunu gösterir. Saygı, uzun vadeli harika ilişkiler kurmanın temelidir.


İş yerinde dakikliğimi nasıl geliştirebilirim?

Zaman yönetimi becerileri nasıl geliştirilir

  1. Görevlerinize erken başlayın.
  2. Evet diyeceğiniz şeylere sınır koyun.
  3. Kendinize molalar verin.
  4. Görevlerinize öncelik verin.
  5. Görevlerinizi ve son tarihlerinizi planlayın.
  6. İş yerinizi düzenleyin.
  7. Verimlilik kalıplarınızı öğrenin.
  8. Sorumluluğunuzu korumak için teknolojiyi kullanın.