Amerikan ne hakkında?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Stone Hamill
Puan: 4.2/5(18 oy)

Tüm Amerikalılar takip ediyor yükselen lise Amerikan futbolu oyuncusu Spencer James'in hikayesi (Daniel Ezra tarafından oynanır) Güney Crenshaw Lisesi için oynayan güney Los Angeles'tan. ... Hatta Beverly Hills Lisesi'nde yardımcı futbol koçu Davis rolünü oynadı.

Kısa özet hakkında tüm Amerikan nedir?

NFL Superbowl Şampiyonu Spencer Paysinger'ın gerçek hayat hikayesinden esinlenilmiştir. All American, genç bir lise futbol fenomeni, Spencer James ve Crenshaw'dan Beverly Lisesi'ne transfer olduktan sonra evlerini paylaştığı iki aile - annesi ve Güney'deki erkek kardeşi - hakkında ilham verici, topluluk bir aile dramasıdır.

Netflix'te tüm Amerikalılar ne hakkında?

Tüm Amerikalı ile imzalamadan önce Oregon'da kolej futbolu oynayan defans oyuncusu Spencer Paysinger'ın hayatına dayanmaktadır. 2011 yılında New York Giants.

Olivia Baker gerçek hayatta kimlere dayanıyor?

Son derece tıkınırcasına bir gençlik draması, Spencer , Güney Los Angeles'ta zorlu bir yetiştirme sürecinden geçen ve sonunda New York Giants ile bir linebacker olarak NFL'ye ulaşan bir çocuk.

All American'da Spencer Kimi Seviyor?

Spencer'ın kız arkadaşına açıkladığı gibi, gizem üçüncü sezonda çözüldü. Leyla Onunla Olivia arasında gerçekte ne olduğunu. Bir geçmişe dönüş bölümü, Olivia'ya karşı hisler beslediğini ve Jordan ile Simone'un Las Vegas düğünleri sırasındaki yeminlerini duyduktan sonra itiraf etmeye karar verdiğini doğrular.

TÜM AMERİKAN Resmi Fragmanı (HD) CW Drama Dizisi

29 ilgili soru bulundu

Spencer ve Olivia akraba mı?

Beverly Lisesi'nin QB'si Jordan, kendini Spencer'a tanıtır. Jordan'ın Koç Baker'ın oğlu olduğu ortaya çıktı. Ve Olivia koçun kızı . Spencer sahayı terk ediyor.

All American'da Spencer vurulur mu?

Spencer'a kim ateş etti? Tyrone Olivia'nın SoLA Muse kotilyonundan sonra Spencer'ı arabadan geçerken vuran kişi. Kurşun Olivia'ya yönelikti ancak futbolcu kendini feda ederek kurşunu sağ göğsüne sapladı.

Spencer James gerçek hayatta vurulur mu?

Gerçek Spencer Paysinger, All American'ın ikinci sezonunda görüldüğü gibi hiçbir zaman çete bağlantılı bir çekimin kurbanı olmadı. ESPN'e konuşan yapımcı Robbie Rogers şunları söyledi: Bu gerçek bir hikaye , gerçek bir hikayeden ilham alıyor ve bu yüzden bu hikayeye bir yüz vermek güzel.

Spencer ve Olivia birlikte mi yattı?

Beraber yatmadıklarına sevindim ama duygusal bir ilişki hala aldatıyor. Ve Liv, yazı arkalarında bırakmak istiyor. ... Yaz boyunca vagondan düştüğü açık ve olası açıklama Spencer'ın biliyor olması.


Coop hapse girer mi?

Neyse ki polis hiçbir şey bulamıyor çünkü Coop ayrılmadan önce uyuşturucudan kurtuldu. ... İzleyiciler polis çağrısının Mo tarafından Coop'u tutuklatmak için bir tuzak olduğunu öğrendi. Coop çok canlı olduğundan ve hapiste değil , Mo Coop'a silah çeker.

Corey James neden Spencer'dan ayrıldı?

Corey'nin yanlışlıkla geçmek Spencer'ın futbolu bırakmasına neden oldu . Daha sonra, futbolun Corey'i düşünmesini sağladığı ve Spencer için çok acı verici olduğunu ortaya koyuyor. Ancak, babasının anısına tekrar futbol oynamaya karar verdikten sonra.

Olivia Baker gerçek hayatta kaç yaşında?

Samantha Logan yaşı

Olivia Baker her zaman yaşının ötesinde bilge görünmüştür, belki de Samantha Logan'ın karakterinden birkaç yaş büyük olmasına yardımcı olur. 21 Ekim 1996'da doğdu, Logan döndü 2020'de 24 yaşında onu genç oyuncu kadrosunun en genç üyelerinden biri yapıyor.

Spencer ve Layla ayrılıyor mu?

2. sezonda Spencer (Daniel Ezra) ve Leyla ayrılıyor Bu, pilottan bu yana kimyalarını geliştiren Spencer ve Olivia nakliyecileri için harika bir haberdi.


Spencer babasının kim olduğunu öğreniyor mu?

Dizi boyunca, Spencer'ın Antrenör Billy Baker'ın (Taye Diggs) oğlu, Spencer'ın annesi Grace (Karimah Westbrook) onun eski genç sevgilisi olup olmadığı konusunda çok fazla kafa karışıklığı vardı. Ancak, Spencer'ın biyolojik babasının aslında olduğu doğrulandı. Corey James (Çad L. Coleman).

Daniel Ezra'nın maaşı ne kadar?

Daniel Ezra net değeri: Daniel Ezra, net değeri olan bir İngiliz aktördür. 1,5 milyon dolar . En çok All American dizisindeki Spencer James rolüyle tanınır.

Spencer kiminle çıkıyor?

Serinin beşinci sezonunun altıncı sezonunun ortalarına sıçramasının ardından, Spencer ve Caleb Nehirleri birbirlerine olan duygularını keşfettiler; seks yaptılar ve daha sonra çıkmaya başladılar.

Billy Baker neden babasından nefret ediyor?

Seri Bilgileri

Willy Baker, All American'ın ilk sezonunda tekrar eden bir karakterdir. Billy Baker'ın babasıdır. Baba ve oğul yıllardır çatışıyor çünkü Billy, babasının onu çok ileri ittiğine ve onu asla gerçekten sevmediğine inanıyor. .


Spencer James gerçekten futbolu bıraktı mı?

5 Aralık 2017'de Paysinger, Carolina Panthers ile anlaştı. 29 Aralık 2017'de takım tarafından serbest bırakılmadan önce üç maçta oynadı. Daha sonra futbolu bıraktı .

Corey James'in sırrı nedir?

Corey James'in (Chad L. Coleman) olduğu doğrulandı. Spencer'ın biyolojik babası , ki bu köşe arkasının her zaman büyümeyi varsaydığı şeydi. ... Spencer, Koç Baker'ın babası olmadığı konusunda rahatlamış olsa da, Dillon'ın Billy ve Grace'in ilişkisinin bir sonucu olabileceği ortaya çıktı.

Billy ve Laura boşanıyor mu?

Bir evliliğin dağılmasını izlemek her zaman yıkıcıdır, ama Laura'nın yasal olarak ayrılma kararı en iyisi için. Billy açıkça pişmanlık duyuyor ama bu onları daha az sefil yapmıyor.

Vaazın gerçekten bir kızı var mı?

Preach'in kızı, annesini öldürdüğü için ondan nefret edecek mi? ... Karakterlerin çoğu Mo'nun ölümüyle de sorun yaşamamalı, biri hariç: kızı, amin (Ella Simone Tabu). Çocuk Preach'i bulduktan ve gerçeği kendisine açıkladıktan sonra Mo, Preach'e çocuğunun babası olduğunu doğrular.


Tüm Amerika'da vaaz vermeyi kim ispiyonladı?

Seri Bilgileri

Tyrone Morris All American'ın ilk iki sezonunun ana düşmanıydı. Shawn Scott'ın başka bir çete üyesi tarafından öldürülmesini emreden bir çete üyesiydi. Tyrone'un ayrıca Preach'te cinayete teşebbüsten tutuklanmasına neden olan Coop ile de arası var. Daha sonra ifade vermeyince serbest bırakıldı.

Vaaz tamamen Amerikalı hapiste mi kalacak?

Grimes), Scott'ları öldürdüğünü öğrendiğinde kendisine karşı dönen Tyrone'un eski bir müttefiki. Bu, Preach'in Tyrone'un ölümünü planlamaya başlamasına yol açar - bu en sonunda görülen bir komplodur. Preach, kendisi vurulduktan sonra cezaevine girdi .

Spencer Vegas'ta kiminle yattı?

Aralarındaki gizlilik ve mesafe için en olası açıklama Olivia ve Spencer, Vegas'ta takılıyorlar, ama bunu başka kimse bilmiyor. Spencer ve Olivia ile olan romantik olasılıklar, All American'ın geçmişte, özellikle 2. sezondaki jakuzi sahnesinde alay ettiği bir şeydi.