paignton nasıl bir yer?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Teagan Schmitt
Puan: 4.7/5(1 oy)

Paignton, İngiltere'nin Devon kentinde Tor Körfezi kıyısında bir sahil kasabasıdır. Torquay ve Brixham ile birlikte, 1998'de kurulan Torbay ilçesini oluşturur. Torbay bölgesi, İngiliz Rivierası olarak bilinen bir tatil yeridir. Paignton'ın 2011 yılı Birleşik Krallık Sayımı'ndaki nüfusu 49.021 idi.

Paignton güzel bir bölge mi?

Paignton, ılıman iklimi ve ılıman iklimi ile tanınan pitoresk bir sahil beldesidir. canlı sahil . Zarif binalar, hareketli iskele, sınıf duygusu ve canlı sokaklar, bu küçük kasabayı İngiltere'ye taşınmayı düşünen herkes için favori bir yer haline getiriyor.

Paignton, Torquay'den daha mı güzel?

Torquay daha güzel , daha fazla dükkan vb., Paignton'un daha iyi bir plajı var, ikisi de turistik yerler için eşit. Birinden diğerine trafiğe bağlı olarak 15 dakikada ulaşabilirsiniz.

Paignton ziyaret etmeye değer mi?

Belki de bölgenin en popüler cazibe merkezlerinden biri Paignton Hayvanat Bahçesi Paignton'dan Totnes Yolu üzerinde. Bu, görülmeye değer çok gelişmiş bir modern hayvanat bahçesidir. Hayvanlara ek olarak göl kenarında bir tren, teşhirler ve bir dükkan var.

Paignton fakir mi?

2015 yılına kadar uzanan yoksunlukla ilgili en son ayrıntılı rakamlar, Torquay ve Paignton'ın bölgelerini gösterdi. en yoksul on bölge İngiltere'de, Torbay ile Güney Batı'nın en yoksun bölgesi. Bölgedeki ortalama kazançlar geçen yıl ulusal oranın altındaydı ve bir önceki yıla göre düştü.

Paignton'da yürüyüş, Devon Nisan 2021

30 ilgili soru bulundu

Devon'da nerede yaşamamalıyım?

İnsanlara göre Devon'da yaşanacak en kötü dokuz yer...

  • 1) Ilfracombe: Gluten intoleransı olmayan orta sınıf kabusu. ...
  • 2) Dartmouth: Her şey göründüğü gibi değil. ...
  • 3) Okehampton: Özüne kadar çürümüş. ...
  • 4) Dawlish Warren: diğer adıyla Watership Downer. ...
  • 5) Axminster: Gelmiş geçmiş en kötü kasaba. ...
  • 6) Brixham: Bir zamanlar çok mutlu küçük bir kasaba.

Paignton yaşamak için güvenli bir yer mi?

Paignton, Devon'daki en güvenli büyük şehirdir , ve Devon'ın 430 kasabası, köyü ve şehri arasında genel olarak en tehlikeli ilk 20 arasındadır. 2020'de Paignton'daki genel suç oranı 1.000 kişi başına 60 suçtu.

Paignton neyle tanınır?

Onun için sevilen uzun kumlu plajlar , Paignton, ılıman iklimi ve canlı sahili ile popüler olan renkli, geleneksel bir sahil beldesidir. Kalabalık iskele, zarif binalar ve sokaklar ve sınıf ve stil duygusu, burayı nesiller boyu ziyaretçiler için bir İngiliz Rivierası favorisi haline getiriyor.

Paignton'daki kum neden kırmızı?

Bu renklenme sadece çöllerde bulunan demir kimyasalları nedeniyle . ... Paignton bir çöl üzerine kurulmuş, neyse ki iklim kayaların ilk döşendiği zamanki kadar sıcak değil. Goodrington Sands'in kuzeyindeki Roundham Headland'in breşine bir göz atmanızı gerçekten tavsiye ederim.


Torbay ile Torquay aynı mı?

Torquay Torbay'ın bir parçası ve İdari Genel Merkezi, 1968'de Torquay'ın ilçe kasabası olduğu bir ilçe ilçesi olarak kuruldu ve 1974'te Torquay, Paignton İlçelerinin birleşmesinden Devon İlçe Meclisi altında iki kademeli bir yerel yönetim sistemine dönmeden önce ve Brixham.

Paignton'da plaj var mı?

Paignton Plajı deniz kenarında mükemmel bir aile günü sunuyor. Kumlu bir plaj, güvenli yüzme ve eğlenebileceğiniz bir dizi aktivite ile bu, tüm aile için eğlenceli bir gün geçirmeyi vaat ediyor.

Devon'da nerede yaşamalıyım?

Yaşanacak veya Ziyaret Edilecek En İyi 8 Devon Sahil Kasabası

  • Sidmouth.
  • Hartland.
  • Salcombe.
  • Budleigh Salterton.
  • Dartmouth.
  • Exmouth.
  • Appledore.
  • Croyde.

Babbacombe'da yüzebilir misin?

Babbacombe Plajı // Torquay

Dikkat edilirse güvenli olan yüzmek ve dalgakıranda balık tutmak için popülerdir. Çalışır durumda uyarı bayrakları ve sahilde can kurtarma ekipmanları mevcuttur. Burası aynı zamanda yelkencilik için de popüler bir yerdir.


Uber, Paignton'da mı çalışıyor?

7. Cevap: Torquay ve Paignton'da Uber taksi bulmak kolay mı? Hayır, henüz uber yok.

Teignmouth yaşamak için iyi bir yer mi?

'Teignmouth'u çok samimi, güvenli bir yer . Plymouth'ta büyürken, eski Viktorya dönemi iskelesi ile sahil boyunca yürümeyi, deniz kenarını ve denizin sesini her zaman sevmişimdir. ... Her kasabanın bir yerde bir sorunu vardır ve diğer yerlere kıyasla Teignmouth oldukça iyidir.

Paignton'ın Limanı var mı?

Paignton Limanı, Torbay'ın batı kıyılarında, Torquay ve Brixham limanlarının tam ortasında yer alır. Liman 18. Yüzyılda kurulmuş ve yerel Konsey limanları yönetmiştir. liman 1935'ten beri. ...

Devon Cliffs neden kırmızıdır?

Triyas döneminde, Jura döneminden hemen önce, çöl koşullarında oluşan kayaçlar . Bu sırada büyük nehirler, kalın çakıl ve kum yatakları biriktiren kurak araziden aktı. Bunlar kurutuldu ve bu alanın her yerinde görülebilen kırmızı kayalıklara sıkıştırıldı.


Devon'daki çamur neden kırmızı?

Bu renklendirme aşağıdakilerden türetilmiştir: alanın altında yatan kırmızı kumtaşı ve Redlands'i Devon ilçesinin tarımsal kalbi yapan zengin kırmızı toprakları üretir.

Paignton hangi deniz?

Paignton (/ˈpeɪntən/ PAYN-tən) kıyılarında bir sahil kasabasıdır. Tor Körfezi Devon, İngiltere'de.

Paignton sahili ne kadardır?

1,3 mil (2,0 km)

Paignton'da geceleri ne yapılır?

Paignton'da Gece Hayatı

  • Saray Tiyatrosu. 4.7. Sinema.
  • Vue Sinema Torbay. 2.4. gece hayatı
  • Ye Olde Smokey Evi. 3.6. gece hayatı
  • Murphy'nin Yol Evi. 1.1. gece hayatı
  • Torbay Hanı. 4.3. gece hayatı
  • Kireç Ağacı. 1.8. gece hayatı
  • Eski Malikane. 3.4. gece hayatı
  • Winston'lar. 1.0. Bar / Kulüp.


Torquay nasıl bir yer?

Gerçekten de, hem ziyaretçiler hem de ev satın alanlar Torquay'ın Abbey Sands Kulesi, Babbacombe, Oddicombe ve Antsey Koyu . Muhtemel sakinler ayrıca harika perakende ve eğlence seçeneklerine, çok çeşitli okullara ve bazı rekabetçi emlak fiyatlarına çekilmektedir.

Devon'daki en güvenli yer neresi?

Devon'ın daha güvenli kısımları var, Exmouth Devon'daki en güvenli bölge olarak sıralanır, onu ikinci sırada Paignton ve üçüncü sırada Newton Abbot takip eder.

Tiverton yaşamak güzel mi?

Kalbinizde bir kasabalıysanız, bu geleneksel Devon pazar kasabası sizin için olabilir. Çok sayıda bağımsız mağaza bulacaksınız, ancak pastoral inişli çıkışlı tarlalardan sadece beş dakika, Exmouth'daki kumlu plajdan yarım saat ve çarpıcı Kuzey Devon sahilinden 45 dakika uzaklıktasınız. Yaşanacak En İyi 200 Yer serimizin bir parçası.

Tiverton güvenli mi?

Tiverton Suça Genel Bakış

Tiverton, Devon'daki en tehlikeli 10 küçük kasaba arasındadır ve Devon'ın 430 kasabası, köyü ve şehri arasında genel olarak en tehlikeli 32. sıradadır. 2020'de Tiverton'daki genel suç oranı 1000 kişi başına 47 suç .