Broşlanmış kelimesi ne anlama gelir?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Prof. Stephen Terry
Puan: 4.9/5(72 oy)

: tartışma konusu olarak gündeme getirmek Bir fikir ortaya attı . broş.

konuyu dağıtmak ne demek?

Broş anlamına gelir hassas bir konuyu gündeme getirmek veya tanıtmak . En iyi arkadaşınızın şiddetli örümcek fobisi varsa, yeni evcil hayvan tarantulanız Bay Fuzzy konusunu hassas bir şekilde ele almak isteyebilirsiniz.

Broşlanmış mı?

Bir konuyu, özellikle hassas bir konuyu açtığınızda, tartışma başlatmak için ondan bahsedersiniz. Sonunda onun erken yaşamının konusunu açtım.

Broşlama kelimesi ne anlama gelir?

Broşlama dişli bir takım kullanan bir işleme süreci malzemeyi çıkarmak için broş denir. ... Döner broşlamada, broş döndürülür ve eksenel simetrik bir şekil kesmek için iş parçasına bastırılır. Torna veya vida makinesinde döner bir broş kullanılır.

Broş nasıl bir cümle içinde kullanılır?

Broş cümle örneği

  1. Şimdiye kadar konuyu Brandon'a açmanın bir yolunu bulamamıştı. ...
  2. Konuyu açmaktan çekiniyordu. ...
  3. Bazen bir konuyu ele almak zordur - özellikle de bir süre ondan kaçındığınızda. ...
  4. Sonunda konuyu açmak için cesaretini topladı.

Broş - Bir Konuyu Açın - Broşun Anlamını - Broşlu Örnekleri - Bir Cümleyi Açın

39 ilgili soru bulundu

Broş ne için kullanılır?

Dış veya yüzey broşlama, iş parçalarınızın yüzeyinden malzeme çıkarmak için kullanılır . Bu işlem, hassas ve tek biçimli konturlu veya düz bir yüzey oluşturur. Örneğin, bazı üreticiler bir pense üzerinde çene açısı oluşturmak için harici bir broş kullanır.

Broş kelimesinin zıt ve eş anlamı nedir?

broş. Zıtlıklar: rezerve etmek, salgılamak , mühür, bastır, mantar, şişe. Eş anlamlılar: tartışma, başlama, başlatma, kaynaklanma, önerme, sergileme, önerme.

dokunmak ne demek?

1 : hakkında kısaca konuşmak veya yazmak (bir şey) : kısaca bahsetmek (bir şey) Raporlar birçok önemli noktaya değindi. Makalede konuya değiniyor ama asla tam olarak açıklamıyor. 2: (bir şeye) yaklaşmak: neredeyse (bir şeye) olmak, eylemleri ihanete dokundu.

tebliğ ne demek?

/ (kəˈmjuːnɪˌkeɪ) / isim. resmi bir iletişim veya duyuru , özellikle basına veya halka.


Broşlar nasıl sınıflandırılır?

Kesme modeline bağlı olarak broşlar şu şekilde sınıflandırılır: profilli, kademeli ve grup kesim desenli broşlar . Broşlar kesici takımlar olduğundan, kesici uçların çeşitli sınıflandırma özellikleri, broşların sınıflandırılması için temel olarak kullanılabilir.

Broch'un anlamı nedir?

1 İskoç : ayın etrafında parlak bir halka halk arasında kötü havanın alameti olarak kabul edilir. 2: Orkney ve Shetland adalarında ve İskoç anakarasında bulunan ve genellikle merkezi bir avlu etrafında küçük daireleri çevreleyen çift duvarlardan oluşan tarih öncesi dairesel taş kulelerden biri.

Monstropolous ne demek

canavarca. tanım- Eski bir şey; Antik . Janie konuşurken cümle-genç karanlık canavarca eski bir şey oldu(24).

İncil'de yoksun ne anlama geliyor?

bereft ih-REFT sıfatı. 1 : bir şeye sahip olmaktan veya kullanmaktan yoksun bırakılmış veya gasp edilmiş — genellikle of ile birlikte kullanılır. 2: ihtiyaç duyulan, istenen veya beklenen bir şeyden yoksun - ile birlikte kullanılır. 3: sevilen birinin ölümüne acı çekmek: yas tutmak.


Bir konu açar mısınız?

Bir konuyu, özellikle hassas bir konuyu açtığınızda, onu üzerinde bir tartışma başlatmak için . Sonunda onun erken yaşamının konusunu açtım.

Broş mu broş mu?

A broş bir iğne veya toka ile tutulan bir mücevher parçası iken, broş genellikle bir tartışmaya yeni bir konuyu sokmak için kullanılan bir fiildir. Bununla birlikte, 'broş' tarihsel olarak bir isim olarak da kullanılmış ve aynı zamanda mücevherlere atıfta bulunulmuştur. ... Broach hem isim hem de fiil olarak işlev görür, ancak fiil kullanımı baskındır.

İletişim kelimesini nasıl kullanıyorsunuz?

tek kelimeyle tebliğ

  1. Önerilerin hiçbiri tebliğde ayrıntılı olarak açıklanmadı.
  2. 'Tehlike: Ölü İnsanlar' bir bildiriyi uyarıyor.
  3. 'Ancak sorunlar devam ediyor' diye devam etti bildiri.
  4. Clinton, bildiriyi zirvenin birincil başarısı olarak gösterdi.

Nasıl tebliğ yazarım?

Her tebliğ için aşağıdakilerden her birini yapın: 1. Bir iddia, soru veya teklif olup olmadığını belirleyin. 2. Bundan sonraki her tebliğ için ilki, tebliğin yazarın bir şeye atıfta bulunduğu bölümünü vurgulayın Daha önceki bir tebliğde söylenen spesifik.


Communiqué Fransızca bir kelime midir?

Fransız tebliğinden ödünç alınmıştır ( iletilen bir şey ), Communiquer'in geçmiş katılımcısı (iletişim kurmak için).

derinden dokunmuş ne demek?

Derinden dokunmak ima eder tefekkür ve ciddi düşünceler .

İletişimde kalmak ve iletişimde kalmak arasındaki fark nedir?

Açıkçası, hayır - aralarında gerçekten bir fark yok . 'İrtibatta kalma'nın, 'temas halinde kal' demekten biraz daha ısrarlı ve samimi olması mümkündür, ki bu bir tür rahat ve refleksif bir açıklamadır (ne zaman veya ne zaman olacağı konusunda hiçbir fikriniz olmadığında 'sonra görüşürüz' demek gibi). O kişiyi bir daha görmeyeceğim).

dokunmuş ne demek?

fiil. dokundu; dokunmak; dokunur. Rötuş tanımı (Giriş 2/2) geçişli fiil. 1 : küçük ek vuruşlar veya değişikliklerle geliştirmek veya mükemmelleştirmek : küçük ve genellikle görünür kusurları veya hasarları düzeltin.


doğaçlama eş anlamlısı nedir?

Bu sayfada, doğaçlama için 25 eş anlamlı, zıt, deyimsel ifade ve ilgili kelimeleri keşfedebilirsiniz, örneğin: kendiliğinden, doğaçlama , doğaçlama, ad-lib, kasıtsız, doğaçlama, doğaçlama, hazırlıksız, ad-libbed, hazırlıksız ve çalışılmamış.

broş kelimesinin Eş anlamı nedir?

Broş kelimesinin bazı yaygın eş anlamlıları şunlardır: hava, ekspres, mutlak, havalandırmak , ve ses.

Lezzet kelimesinin eş anlamlısı ne?

Bu sayfada zest için 54 eş anlamlı, zıt, deyimsel ifade ve ilgili kelimeleri keşfedebilirsiniz, örneğin: mutluluk, coşku, zevk, yumruk, tang, zevk , tutku, tat, neşe, zevk ve memnuniyet.